- 29 Ekim 2020
- 1.288
- 2.487
- 63
Evliyim. yıllarımı verdiğim şehirden uzakta biryerde oturuyorum. Arkadaşım çevrem yok. Eşimin memleketine yerleştik. Burada güzel arkadaşlık edinmeye başlamıştım ki kayınvalidem ve kayınpederim sürekli mal mülk para için ailesiyle kavga ettikleri için, aileside bana karşı on yargılı davranıyorlar. Yine dün büyük kavga çıktı aralarında ( kayınpederim ve kardesleri arasinda). Benimde esimin kuzenleriyle aram çok iyiydi. Ama ister istemez uzaklaşıldı benden. Huzursuzluk çıkartan bir aile gibi görüyorlar bizi. Halbuki ben aralarındaki muhabbetlere dahil olmuyorum evim barkım ayrı. Bu baskıyı istemiyorum çünkü alışık değilim. eşimin işi nedeniyle pek aktivite yapamıyoruz. Birlikte vakit geçiremiyoruz
Nasıl bir yol izlemeliyim bana fikir verin. Ben arkadaşlık kurmayı yeni iinsanlar tanımayı iletişim kurmayı seven biriyim.
kayınvalidem ve kayinpederim böyle devam ettiği sürece onlarla da aramdaki ilişkiyi kesmeye ramak kaldı çünkü gerçekten de huzursuzluğu onlar çıkartıyorlar. Bende onları onaylamayınca hayırsız gelin oluyorum
Nasıl bir yol izlemeliyim bana fikir verin. Ben arkadaşlık kurmayı yeni iinsanlar tanımayı iletişim kurmayı seven biriyim.
kayınvalidem ve kayinpederim böyle devam ettiği sürece onlarla da aramdaki ilişkiyi kesmeye ramak kaldı çünkü gerçekten de huzursuzluğu onlar çıkartıyorlar. Bende onları onaylamayınca hayırsız gelin oluyorum