Yapayalnızım....

Cirius

I'm Unstoppable Today
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2020
1.288
2.487
63
Evliyim. yıllarımı verdiğim şehirden uzakta biryerde oturuyorum. Arkadaşım çevrem yok. Eşimin memleketine yerleştik. Burada güzel arkadaşlık edinmeye başlamıştım ki kayınvalidem ve kayınpederim sürekli mal mülk para için ailesiyle kavga ettikleri için, aileside bana karşı on yargılı davranıyorlar. Yine dün büyük kavga çıktı aralarında ( kayınpederim ve kardesleri arasinda). Benimde esimin kuzenleriyle aram çok iyiydi. Ama ister istemez uzaklaşıldı benden. Huzursuzluk çıkartan bir aile gibi görüyorlar bizi. Halbuki ben aralarındaki muhabbetlere dahil olmuyorum evim barkım ayrı. Bu baskıyı istemiyorum çünkü alışık değilim. eşimin işi nedeniyle pek aktivite yapamıyoruz. Birlikte vakit geçiremiyoruz
Nasıl bir yol izlemeliyim bana fikir verin. Ben arkadaşlık kurmayı yeni iinsanlar tanımayı iletişim kurmayı seven biriyim.
kayınvalidem ve kayinpederim böyle devam ettiği sürece onlarla da aramdaki ilişkiyi kesmeye ramak kaldı çünkü gerçekten de huzursuzluğu onlar çıkartıyorlar. Bende onları onaylamayınca hayırsız gelin oluyorum

Eşiniz H sonları da mı çalışıyor ? Kursları filan araştırsanız çalışıyormusunuz

Buraya taşıdığımız için işe yeni başladı tatil vermiyorlar pazar günü bile yok :KK43:
Çalışmıyorsanız iş arayın bulana kadar da kurslara falan katılmaya çalışın çevrenizdeki araştırın hiç bişey yapmadan oturmak evde insanı ot gibi hissettiriyor her gün aynı şeyler

Evinizin ayrı olduğunu herkes biliyordur ancak bazı çirkef insanlar var ki valla mahallesinden bile geçesi gelmiyor insanın . Kuzenler öyle olmuştur . İsterseniz arayın kendinizi ifade edin , aranızdaki samimiyeti sevdiğinizi söyleyin.
Hainlik de yapmıyorum ama yanlış olanın kendileri olduğunu söylüyorum benimle bile neredeyse aralarını bozarlar gerçekten anlam veremiyorum. Başkaları yüzünden hayatımın sekteye uğraması çok canımı sıkıyor

Hainlik de yapmıyorum ama yanlış olanın kendileri olduğunu söylüyorum benimle bile neredeyse aralarını bozarlar gerçekten anlam veremiyorum. Başkaları yüzünden hayatımın sekteye uğraması çok canımı sıkıyor
İzin vermeyin buna bence de . Sanki halanızı / teyzenizi ( artık ne diyorlarsa kayınvalidenize ) tanımıyor musunuz deyin ve hafta sonu beraber bir şeyler planlayın .
Aslında el işi , müzik aleti çalma, İngilizce vs kurslara da katılabilirsiniz .
İş bulmaya çalışın.

İzin vermeyin buna bence de . Sanki halanızı / teyzenizi ( artık ne diyorlarsa kayınvalidenize ) tanımıyor musunuz deyin ve hafta sonu beraber bir şeyler planlayın .
Aslında el işi , müzik aleti çalma, İngilizce vs kurslara da katılabilirsiniz .
İş bulmaya çalışın.
Teşekkür ederim. Haklısınız sanırım uğraş bulmam gerekiyor kendime

Kv.ve Kp.inizin sebep oldugu seyler yuzunden sizinle iletisimi kesen esinizin kuzenleri ile bundan sonra ne olursa olsun mesafeli olun derim. Insanlarin gercek yuzlerini boyle seylerde gorursunuz. Aslinda bu durum sizin hayriniza olmus gibi. Gormeniz gereken isaretleri gormek icin bir firsat olarak gorun derim. Bana kalsa akrabadan dost edineceginize 7 kat yabanci ile dostluk kurun.

Kv.ve Kp.inizin sebep oldugu seyler yuzunden sizinle iletisimi kesen esinizin kuzenleri ile bundan sonra ne olursa olsun mesafeli olun derim. Insanlarin gercek yuzlerini boyle seylerde gorursunuz. Aslinda bu durum sizin hayriniza olmus gibi. Gormeniz gereken isaretleri gormek icin bir firsat olarak gorun derim. Bana kalsa akrabadan dost edineceginize 7 kat yabanci ile dostluk kurun.
Haklısınız. Benimde içimde soğukluk olustu dahada samimi olsalarda ben olmazdim bunu bildigim icin üzüldüm ve yalnız hissediyorum

Haklısınız. Benimde içimde soğukluk olustu dahada samimi olsalarda ben olmazdim bunu bildigim icin üzüldüm ve yalnız hissediyorum

Hic yalniz hissetmeyin. Siz kendi kurdugunuz aileye odaklanin. Insanlarin cesit cesit yuzlerini gordukce insan bilincli yalnizligi tercih ediyor.

Haklısınızdır,yanlızsınızdır. Ama sürekli sorun çıkaran kv ve kp inizin tartışmalı olduğu kişilerle (her ne kadar onları seviyor olsanız da) arkadaş olmanız çok doğru bir seçim değil gibi geldi bana. Sorunlar ya kv kp nizle aranızdaki ilişkilerinize ya da bir şekilde eşinizle ailevi ilişkilerinize yansır. Ve o kişiler de doğal olarak kavgalı oldukları ve haksızlıklara uğradıkları bir ailenin ferdi (yakını, gelinleri) olarak sizden uzak olmayı tercih ederler. Bence kendinize bir kaç yeni iyi arkadaşlar bulmanın başka yollarını denemelisiniz. Zaten çalışıyor da olsa akşamları eve gelen bir eşiniz var. İnanın şu pandemi döneminde ben sizden daha yalnızım aslında 😊. Eğitiminiz, branşınız nedir, düzgün bir ortamda çalışmayı düşünmez misiniz bunlara değinmemişsiniz. Diyelim ki hiç biri mümkün değil. Pandemi döneminde zaten arkadaşlarla bir araya gelmeler, buluşmalar mümkün olmayacağına göre bu kadar büyütmeseniz mi bu durumu? Kendinize internet üzerinden öğreneceğiniz hobiler edinseniz, güzel kitaplar alsanız, çiçekler yetiştirseniz mesela? Bu dönemi böyle geçirdikten sonra, yani pandemi sonrasında hobi kurslarına gidersiniz, belediyelerin ve halk eğitimlerin kurslarına gidersiniz. Her birinden bir iki arkadaş edinseniz yavaş yavaş ortamınız da gelişir, arkadaş çevreniz de. Erkek tarafının akrabalarından arkadaşlar edinmek inanın zaten risklidir, hele ki böyle sorunlar söz konusu olunca. Amaç kendi masumiyetinizi ifade etmekse açın bir defalık ben sizleri seviyorum ve aranızdaki sorunlarla ilgim yok deyin diycem ama inanın bu bile iki gün sonra "gelininiz bile bize hak verdi" ye dönüşüp başınıza patlayabilir. Eşinizle mutlu ve huzurlu iseniz bu riskleri bırakın ve belirttiğim gibi pandemi bitene dek kendi hobileriniz, kitaplarla, yeni tarif, hobi vs ile zaman geçirip pandemi sonrası hobi ve el sanatları gibi kurslara giderek hem zaman geçirir hem de yeni arkadaşlar edinirsiniz

Evliyim. yıllarımı verdiğim şehirden uzakta biryerde oturuyorum. Arkadaşım çevrem yok. Eşimin memleketine yerleştik. Burada güzel arkadaşlık edinmeye başlamıştım ki kayınvalidem ve kayınpederim sürekli mal mülk para için ailesiyle kavga ettikleri için, aileside bana karşı on yargılı davranıyorlar. Yine dün büyük kavga çıktı aralarında ( kayınpederim ve kardesleri arasinda). Benimde esimin kuzenleriyle aram çok iyiydi. Ama ister istemez uzaklaşıldı benden. Huzursuzluk çıkartan bir aile gibi görüyorlar bizi. Halbuki ben aralarındaki muhabbetlere dahil olmuyorum evim barkım ayrı. Bu baskıyı istemiyorum çünkü alışık değilim. eşimin işi nedeniyle pek aktivite yapamıyoruz. Birlikte vakit geçiremiyoruz
Nasıl bir yol izlemeliyim bana fikir verin. Ben arkadaşlık kurmayı yeni iinsanlar tanımayı iletişim kurmayı seven biriyim.
kayınvalidem ve kayinpederim böyle devam ettiği sürece onlarla da aramdaki ilişkiyi kesmeye ramak kaldı çünkü gerçekten de huzursuzluğu onlar çıkartıyorlar. Bende onları onaylamayınca hayırsız gelin oluyorum
Kayın ailesine komple mesafe koyun ve onlardan bağımsız dostluklar edinin derim, diğer türlü başınız çok ağrır..

Ben de doğduğum , 28 yıl yaşadığım , çok sevdiğim bir işimin olduğu İstanbul'dan 6 sene önce ailevi bir sebeple işimi de bırakıp taşındım .

İlk 3 sene felakettim , aşırı kilo aldım , kendi işimi burada imkanlar az olunca bulamadım , psikolojik olarak yerlerdeydim. Sonra bir gün nasılsa aniden uyandım , aldığımdan fazlasını verdim kiloların , ehliyet aldım. Çok sevdiğim eşimle tanışıp evlendim. Geldiğim yerden çok iyi bir arkadaşımla iletişimi hiç kesmedik , o geliyor , ben gidiyorum. Sizin yok mu böyle arkadaşlarınız ? Zaten eş ailesiyle , akrabasıyla ne kadar çok isteseniz de her zaman yakın ve çok iyi olamazsınız , elbet bir zaman sonra sorun çıkar. Kurslara falan gidip arkadaş edinseniz ?

Ben de doğduğum , 28 yıl yaşadığım , çok sevdiğim bir işimin olduğu İstanbul'dan 6 sene önce ailevi bir sebeple işimi de bırakıp taşındım .

İlk 3 sene felakettim , aşırı kilo aldım , kendi işimi burada imkanlar az olunca bulamadım , psikolojik olarak yerlerdeydim. Sonra bir gün nasılsa aniden uyandım , aldığımdan fazlasını verdim kiloların , ehliyet aldım. Çok sevdiğim eşimle tanışıp evlendim. Geldiğim yerden çok iyi bir arkadaşımla iletişimi hiç kesmedik , o geliyor , ben gidiyorum. Sizin yok mu böyle arkadaşlarınız ? Zaten eş ailesiyle , akrabasıyla ne kadar çok isteseniz de her zaman yakın ve çok iyi olamazsınız , elbet bir zaman sonra sorun çıkar. Kurslara falan gidip arkadaş edinseniz ?
Moral verdiniz gerçekten 😊 es ailesiyle mesafeli olmak daha mantıklı haklısınız. Kursu düşüneceğim küçük biryer burası varsa öyle birsey degerlendiririm teşekkür ederim 😊

Back
X