Buraya taşıdığımız için işe yeni başladı tatil vermiyorlar pazar günü bile yokEşiniz H sonları da mı çalışıyor ? Kursları filan araştırsanız çalışıyormusunuz
Çalışmıyorsanız iş arayın bulana kadar da kurslara falan katılmaya çalışın çevrenizdeki araştırın hiç bişey yapmadan oturmak evde insanı ot gibi hissettiriyor her gün aynı şeylerBuraya taşıdığımız için işe yeni başladı tatil vermiyorlar pazar günü bile yok
Hainlik de yapmıyorum ama yanlış olanın kendileri olduğunu söylüyorum benimle bile neredeyse aralarını bozarlar gerçekten anlam veremiyorum. Başkaları yüzünden hayatımın sekteye uğraması çok canımı sıkıyorEvinizin ayrı olduğunu herkes biliyordur ancak bazı çirkef insanlar var ki valla mahallesinden bile geçesi gelmiyor insanın . Kuzenler öyle olmuştur . İsterseniz arayın kendinizi ifade edin , aranızdaki samimiyeti sevdiğinizi söyleyin.
İzin vermeyin buna bence de . Sanki halanızı / teyzenizi ( artık ne diyorlarsa kayınvalidenize ) tanımıyor musunuz deyin ve hafta sonu beraber bir şeyler planlayın .Hainlik de yapmıyorum ama yanlış olanın kendileri olduğunu söylüyorum benimle bile neredeyse aralarını bozarlar gerçekten anlam veremiyorum. Başkaları yüzünden hayatımın sekteye uğraması çok canımı sıkıyor
Teşekkür ederim. Haklısınız sanırım uğraş bulmam gerekiyor kendimeİzin vermeyin buna bence de . Sanki halanızı / teyzenizi ( artık ne diyorlarsa kayınvalidenize ) tanımıyor musunuz deyin ve hafta sonu beraber bir şeyler planlayın .
Aslında el işi , müzik aleti çalma, İngilizce vs kurslara da katılabilirsiniz .
İş bulmaya çalışın.
Haklısınız. Benimde içimde soğukluk olustu dahada samimi olsalarda ben olmazdim bunu bildigim icin üzüldüm ve yalnız hissediyorumKv.ve Kp.inizin sebep oldugu seyler yuzunden sizinle iletisimi kesen esinizin kuzenleri ile bundan sonra ne olursa olsun mesafeli olun derim. Insanlarin gercek yuzlerini boyle seylerde gorursunuz. Aslinda bu durum sizin hayriniza olmus gibi. Gormeniz gereken isaretleri gormek icin bir firsat olarak gorun derim. Bana kalsa akrabadan dost edineceginize 7 kat yabanci ile dostluk kurun.
Haklısınız. Benimde içimde soğukluk olustu dahada samimi olsalarda ben olmazdim bunu bildigim icin üzüldüm ve yalnız hissediyorum
Kayın ailesine komple mesafe koyun ve onlardan bağımsız dostluklar edinin derim, diğer türlü başınız çok ağrır..Evliyim. yıllarımı verdiğim şehirden uzakta biryerde oturuyorum. Arkadaşım çevrem yok. Eşimin memleketine yerleştik. Burada güzel arkadaşlık edinmeye başlamıştım ki kayınvalidem ve kayınpederim sürekli mal mülk para için ailesiyle kavga ettikleri için, aileside bana karşı on yargılı davranıyorlar. Yine dün büyük kavga çıktı aralarında ( kayınpederim ve kardesleri arasinda). Benimde esimin kuzenleriyle aram çok iyiydi. Ama ister istemez uzaklaşıldı benden. Huzursuzluk çıkartan bir aile gibi görüyorlar bizi. Halbuki ben aralarındaki muhabbetlere dahil olmuyorum evim barkım ayrı. Bu baskıyı istemiyorum çünkü alışık değilim. eşimin işi nedeniyle pek aktivite yapamıyoruz. Birlikte vakit geçiremiyoruz
Nasıl bir yol izlemeliyim bana fikir verin. Ben arkadaşlık kurmayı yeni iinsanlar tanımayı iletişim kurmayı seven biriyim.
kayınvalidem ve kayinpederim böyle devam ettiği sürece onlarla da aramdaki ilişkiyi kesmeye ramak kaldı çünkü gerçekten de huzursuzluğu onlar çıkartıyorlar. Bende onları onaylamayınca hayırsız gelin oluyorum
Evliyim. yıllarımı verdiğim şehirden uzakta biryerde oturuyorum. Arkadaşım çevrem yok. Eşimin memleketine yerleştik. Burada güzel arkadaşlık edinmeye başlamıştım ki kayınvalidem ve kayınpederim sürekli mal mülk para için ailesiyle kavga ettikleri için, aileside bana karşı on yargılı davranıyorlar. Yine dün büyük kavga çıktı aralarında ( kayınpederim ve kardesleri arasinda). Benimde esimin kuzenleriyle aram çok iyiydi. Ama ister istemez uzaklaşıldı benden. Huzursuzluk çıkartan bir aile gibi görüyorlar bizi. Halbuki ben aralarındaki muhabbetlere dahil olmuyorum evim barkım ayrı. Bu baskıyı istemiyorum çünkü alışık değilim. eşimin işi nedeniyle pek aktivite yapamıyoruz. Birlikte vakit geçiremiyoruz
Nasıl bir yol izlemeliyim bana fikir verin. Ben arkadaşlık kurmayı yeni iinsanlar tanımayı iletişim kurmayı seven biriyim.
kayınvalidem ve kayinpederim böyle devam ettiği sürece onlarla da aramdaki ilişkiyi kesmeye ramak kaldı çünkü gerçekten de huzursuzluğu onlar çıkartıyorlar. Bende onları onaylamayınca hayırsız gelin oluyorum
Moral verdiniz gerçektenBen de doğduğum , 28 yıl yaşadığım , çok sevdiğim bir işimin olduğu İstanbul'dan 6 sene önce ailevi bir sebeple işimi de bırakıp taşındım .
İlk 3 sene felakettim , aşırı kilo aldım , kendi işimi burada imkanlar az olunca bulamadım , psikolojik olarak yerlerdeydim. Sonra bir gün nasılsa aniden uyandım , aldığımdan fazlasını verdim kiloların , ehliyet aldım. Çok sevdiğim eşimle tanışıp evlendim. Geldiğim yerden çok iyi bir arkadaşımla iletişimi hiç kesmedik , o geliyor , ben gidiyorum. Sizin yok mu böyle arkadaşlarınız ? Zaten eş ailesiyle , akrabasıyla ne kadar çok isteseniz de her zaman yakın ve çok iyi olamazsınız , elbet bir zaman sonra sorun çıkar. Kurslara falan gidip arkadaş edinseniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?