- 13 Kasım 2015
- 4
- 3
- 1
- 25
- Konu Sahibi sechiru12345
-
Bende listeli yaşayanlardanım ev temizliğim bile kafamda onun için henüz liste oluşturmadım. Yemek listesi aylık + haftalık kişisel bakım listesi + her daim oturmuş ev temizlik listem dip köşe temizlik hariç
Tabi ki olurum mesela ne üzerine istiyorsun canım ne listesi hazırlamak istiyorsunBİze de örnek olabilir misiniz? Mesela neler var listede.
Tabi ki olurum mesela ne üzerine istiyorsun canım ne listesi hazırlamak istiyorsun
Canım benim iş listem sabittir misafir gelmesi bizim dışarı çıkmalarımızla bunlarda ufak değişiklikler olur ama sabitim Cumartesi: ev çekip silme + tozları alma + banyo duşakabin camları ovma + lavabolar çamaşır suyuyla temizleme + klozet aynı şekilde +Mesela ev temizlik listesi ve kişisel bakım listesi güzel olabilir.
Canım benim iş listem sabittir misafir gelmesi bizim dışarı çıkmalarımızla bunlarda ufak değişiklikler olur ama sabitim Cumartesi: ev çekip silme + tozları alma + banyo duşakabin camları ovma + lavabolar çamaşır suyuyla temizleme + klozet aynı şekilde +
Pazar : Çamaşırları yıkama asma + balkonu yıkama çamaşırlardan önce yapıyorum bunu evi sildiğim suyla balkona temiz temiz asarım çamaşırları
Hafta ortasında kuruyan çamaşırları alıp ütülenecekleri ütülüyorum genelde her hangi 1 akşam hafta ortası çarşamba gibi tekrar lavabolara klozete falan el atıyorum yetiyor da artıyor
Bakım listemi diyet topiğinden oluşturmuştum o şekilde ilerliyorum
Pazartesi El-ayak nemlendirme
Salı Bacak masajı (Her bacağa 2şer dk)
Çarşamba Tırnak bakımı (manikür,pedikür,oje,limonla ovmak, nemlendirmek vs)
Perşembe Dudak nemlendirme ve diğer gerekli bakımlar(kaş,bıyık,ağda vs)
Cuma Yüz bakımı/maske(buhar banyosu,toniklemek,peeling,siyahnoktalar,maskeler vs)
Cumartesi Saç bakımı(bakım maskesi,fön,maşa vs)
Pazar Rahatlatıcı, uzun bir duş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?