- 14 Ağustos 2015
- 3.452
- 1.116
- 133
- 29
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Kızlar meraba yine ben :) Sevgilim her yanlış veya hata yaptiginda ona trip atıyorum Özür dilemesini bekliyorum sitem ediyorum ben bunu hakedicek ne yaptım diye. Dün gece sabaha karşı uykum aralandı sevgilimin instagram hesabina girdim bide ne göreyim faceden eklediği bi kız vardı çok uzaktan akrabasiymis biz küsken eklemiş bende baristigimiz zaman gördüğüm de çok sinirlendim geçen gün instagram a girdim kiz yeni hesap açmış sevgilime de bildirim gelmiş işte face arkadaşınız instagram da diye. Bende sevgilimi uyardım bak sakin takip edeyim deme yeni açmış diye dün gece ne göreyim kızı takip etmiş sabah 5 de aradım bastım azar kapattım uyuyamadim sabaha kadar 6 buçuk da uyanıp ise gittim o sinirle sabah da beni aradi yanlışlıkla takip etmişim farkında bile değilim diyo bende umrumda değil dedim sonra bi bagirip cagirmaya başladı hep hataliyım hep yanlısım yeter artık herkes üstüme geliyo iyi değilim daha kaç kere dcem bilerek olmadı diye dedi bian da telefon kapandı aksam 4 de aradı telefonu kirmiş meğer se . Napıcam ben ya böyle her kızdı ğin da etrafa saldırıyo sen burda hata yaptın diyorum saldirganlasiyo anlamadım napıcam