• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapılan hatalar ve dilenmeyen özürler

Yalnizkelebek

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
3.452
1.116
133
29
Kızlar meraba yine ben :) Sevgilim her yanlış veya hata yaptiginda ona trip atıyorum Özür dilemesini bekliyorum sitem ediyorum ben bunu hakedicek ne yaptım diye. Dün gece sabaha karşı uykum aralandı sevgilimin instagram hesabina girdim bide ne göreyim faceden eklediği bi kız vardı çok uzaktan akrabasiymis biz küsken eklemiş bende baristigimiz zaman gördüğüm de çok sinirlendim geçen gün instagram a girdim kiz yeni hesap açmış sevgilime de bildirim gelmiş işte face arkadaşınız instagram da diye. Bende sevgilimi uyardım bak sakin takip edeyim deme yeni açmış diye dün gece ne göreyim kızı takip etmiş sabah 5 de aradım bastım azar kapattım uyuyamadim sabaha kadar 6 buçuk da uyanıp ise gittim o sinirle sabah da beni aradi yanlışlıkla takip etmişim farkında bile değilim diyo bende umrumda değil dedim sonra bi bagirip cagirmaya başladı hep hataliyım hep yanlısım yeter artık herkes üstüme geliyo iyi değilim daha kaç kere dcem bilerek olmadı diye dedi bian da telefon kapandı aksam 4 de aradı telefonu kirmiş meğer se . Napıcam ben ya böyle her kızdı ğin da etrafa saldırıyo sen burda hata yaptın diyorum saldirganlasiyo anlamadım napıcam

Nasıl ne olur. Anlamadım kendisi bana izin vermez asla ama o yaptığı zaman normal bişey gibi geliyo ona kızdıgim şey bu asıl.
Yapmak istediğin şeyi yap. İzin vermezse ben istiyorum dr.bunun için değil sadece herseyde.o da ediyosa etsin.faunusa kapatamayız ki birbirimizi.ya güvenin ya yol verin

O zaman Akil verin siz napiyosunuz böyle bi durumda

bu kadar ufak tefek konularda üstüne gitme. sabahın körü arayıp azarlamak nedir yani. öfkeni kontrol et ve adamı azarlama. her konuda olmasa da inanıp güvenmeyi dene biraz. basit hataları görme unutma ki sen de mükemmel değilsin. belki sen de hata yapıyosun ama o üstünde durmuyordur. böyle devam edersen aranızda saygı sevgi kalmaz.

Yani ben anlamıyorum ki koca koca adamlara onu yapma bunu yapma. Nasıl diyorsunuz anlamıyorum. Bunca senelik kocama diyemiyorum ben. O size izin vermiyormuş. Eeee ondan izin isteyen kim.
Her sorunda küslük trip. Nereye gidecek böyle. Sadece birbirinizi yorarsınız. İlişkiniz yıpranır.
Bunun yerine birbirinize, isteklerinize, arkadaşlarınıza ve tercihlerinize SAYGI duyun. İnanın karşılığını alırsınız. Birbirinize karşı hoşgörülü olun.

Yani ben anlamıyorum ki koca koca adamlara onu yapma bunu yapma. Nasıl diyorsunuz anlamıyorum. Bunca senelik kocama diyemiyorum ben. O size izin vermiyormuş. Eeee ondan izin isteyen kim.
Her sorunda küslük trip. Nereye gidecek böyle. Sadece birbirinizi yorarsınız. İlişkiniz yıpranır.
Bunun yerine birbirinize, isteklerinize, arkadaşlarınıza ve tercihlerinize SAYGI duyun. İnanın karşılığını alırsınız. Birbirinize karşı hoşgörülü olun.
Çok şey yazasım geldi, sonra alıntıladığım arkadaşın mesajını gördüm. Aynılarından ben de dedim sayın

Yaşlar kaç pardon? Sabahın köründe arayıp azarlamak falan ne kadar sacma ya. Az gurur. Takip ediyorsa uygun bi zamanında o instagramı ona yedireceksin ama sabahın köründe arayıp değil

Allahim bu kacinci konu sosyal medya uzerine yaaa
Bu kadar ciddiye almayin su isleri,yok onu takip etmis yok resmini begenmis yok yorum yazmis bilmemne,arkadas iliski evlilik bunun uzerine donmuyor lutfen ya buyuyun artik ey ahali ;)

Şöyle de bir şey var adam da bayana bu şekilde karışıyormuş.
Adam bu kadar karışırken bayanın yapma dediğini yapabilmesi kızdırmaya yetmez mi?

20 yaşındayım ama hepiniz benim yaşımdan gecmissinizdir diye düşünüyorum ve bana ben çok anlayisliydim demeyın. Herkesin kocasıyla eşiyle arasında ki ilişki farklıdır size diyorum ki sevgilim bana onu yapma bunu yapma diyebiliyor ben yapsam aynı şeyi ortalığı ayağa kaldırır ama o yapınca ben ona.neden yaptın desem bile çıldırıyo sorun burda. Siz hiç ni yaşamadıniz buna benzer problemler anlamıyorum ya

20 yaşındayım ama hepiniz benim yaşımdan gecmissinizdir diye düşünüyorum ve bana ben çok anlayisliydim demeyın. Herkesin kocasıyla eşiyle arasında ki ilişki farklıdır size diyorum ki sevgilim bana onu yapma bunu yapma diyebiliyor ben yapsam aynı şeyi ortalığı ayağa kaldırır ama o yapınca ben ona.neden yaptın desem bile çıldırıyo sorun burda. Siz hiç ni yaşamadıniz buna benzer problemler anlamıyorum ya

Canım benim ben de 20 yaşındayım ama senin gibi yapmadım hiç.
Ama sizinki çok farklı. Ben hayatıma çok karıştırtmadığım gibi karışmam da.
Ama senin sevgilin hem sana yapma diye baskı kuruyor, hem de senin yapma dediğin şeyi yapıyor.
Bu hoş değil işte.
Eğer hayatına karışılmasını istemiyorsa karışmayacak. Kıskançlık olmayacak mı olacak, ama gereği kadar. Kıskanılması gereken yerde.
Bunu sevgilinle detaylıca konuşmalısın bence.

Ne yap biliyor musun? Sakin sakin sen haklısın bende senin üzerine çok geldim, bundan sonra birbirimizi bunaltmayalım artık, böyle ikimizde soğuyoruz de. Sonra canın ne isterse onu yap. Saçma sapan meselelerden sana sorun çıkardığında bunu konuşmuştuk, artık birbirimizi bunaltmayacaktık de, gayet kesin ol bu konuda taviz verme. O senin hayatını kısıtlıyor diye sen onunkini daha çok kısıtlayarak çözüme varamazsın, yapman gereken kendi hayatının kısıtlanmasını önlemek. Buarada yanlışlıkla instagramdan birilerinin ekleneceğine de hiç inanmıyorum. Seni kısıtlayıp sonra kendi istemediği birşey yapınca of yanlışlıkla oldu üstüme geliyorsun diye kavga çıkarıyorsa üste çıkmaya çalışıyordur. Kavga etmek yerine cool ol, onu fazla ciddiye almıyormuşsun gibi hissettir sen karlı çıkarsın.

Back
X