• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapilan is alinan para lutfen fikir verin yanlis mi dusunuyorum?

bocekbocuk

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2013
19
0
6
Afyon
Merhaba ,

Yaptigim is ve aldigim para yorumlari size birakiyorum.uc grup sirketten birinin tum genel muhasebesine finansina maas bordrolarina ben bakiyorum.isim bitince merkezdeyim diye diger gruplarin muhasebesiylede ilgileniyorum.universite mezunuyum ve 4 yil deneyimim var.Aldigim maas 1200 TL. En dusuk maas alan elemanim 2 yildir burdayim benden cok memnunlar sozde
.ama is paraya gelince tik yok.Ben mi cok az buluyorum parayi? Paraya cok ihtiyacim var belki de bu yuzden bu dusuncem.Yorum lutfen hanimlar:))

Merhaba ,

Yaptigim is ve aldigim para yorumlari size birakiyorum.uc grup sirketten birinin tum genel muhasebesine finansina maas bordrolarina ben bakiyorum.isim bitince merkezdeyim diye diger gruplarin muhasebesiylede ilgileniyorum.universite mezunuyum ve 4 yil deneyimim var.Aldigim maas 1200 TL. En dusuk maas alan elemanim 2 yildir burdayim benden cok memnunlar sozde
.ama is paraya gelince tik yok.Ben mi cok az buluyorum parayi? Paraya cok ihtiyacim var belki de bu yuzden bu dusuncem.Yorum lutfen hanimlar:))

Hangi şehirde yaşıyorsunuz?Bu çok önemli...İstanbul için ise üzgünm ama çok az alıyorsunuz..Diğer şehirlerin maaşlarını kriterlerini çok bilemiyorum..

hem deneyiminiz var, hem de çok fazla işe birden bakıyorsunuz, benim muhasebeci arkadaşlarım var, çok rahatlar küçük ofiste çalışan var, en az 2000 alıyo biri.Yani 1500ün üzerinde olması gerekirdi senin maaşın en az...ve bence daha yüksek maaşlı bir iş kolayca bulabilirsin..

Yaptığın işe göre az maaş alıyorsun. Zaten SMMM belgesi olmayan muhasebeciye hak ettiği parayı vermiyorlar. Benim eşim de muhasebe şefi nefes almadan çalışıyor, ama az kazanıyor.

Son düzenleme:
Kardesim lise mezunu o da bir mali musavirlik burosunda calisiyor o da ayni maasi aliyor. Kac senrdir bu isin icinde ve her isini kardesim halleder fazla mesaiye bile kalir isini cok seviyor cunku ve hakkininn bu para olmadigini soyleyip isten cikmisti ama kac yere basvurduysa da is bulamadi. Arkadasim bu zamanda kimse emeginin karsiligini alamiyor maalesef. Sana tavsiyem o kadar da özveriyle calisma ki takdir de gormuyorsan bir yandan da is basvurulari yap canim. Allah yardimcin olsun.

hem deneyiminiz var, hem de çok fazla işe birden bakıyorsunuz, benim muhasebeci arkadaşlarım var, çok rahatlar küçük ofiste çalışan var, en az 2000 alıyo biri.Yani 1500ün üzerinde olması gerekirdi senin maaşın en az...ve bence daha yüksek maaşlı bir iş kolayca bulabilirsin..

İnşallah ya en azından 1,700 falan alabilsem keske..

Back
X