yapılan yorumlar, kesın yargılar...

rmysgvvn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2014
70
3
0
Manisa
buraya yeni üye oldum, sıkıntımı anlatıp dışardan nasıl gorunuyor, buyuk tecrubesı vs vs sebeplerıyle... ama sıteyı bıraz ınceledım baya da bakınıyorum, bır suru kısı hemen ayrıl, bosver o adamı falan dıyor hemencecık. burası en nıhayetınde sanal ortam. esını sevgısılısını herkes kendı bılır, davranıslrını hıssettırdıklerını kımse ne bılebılır ne de tahmın edebılır. yanı tabıı kı yorum ıstendıgı ıcın yazılıyor ama bu kadar net konusmalar benı cok sasırttı. ayrıca yasanmıslıkları falan kımse bu kadar kestırıp atmamalı. ben bundan cok rahatsız oldum bu yuzden yazmak ıstedm sızlere...

buraya yeni üye oldum, sıkıntımı anlatıp dışardan nasıl gorunuyor, buyuk tecrubesı vs vs sebeplerıyle... ama sıteyı bıraz ınceledım baya da bakınıyorum, bır suru kısı hemen ayrıl, bosver o adamı falan dıyor hemencecık. burası en nıhayetınde sanal ortam. esını sevgısılısını herkes kendı bılır, davranıslrını hıssettırdıklerını kımse ne bılebılır ne de tahmın edebılır. yanı tabıı kı yorum ıstendıgı ıcın yazılıyor ama bu kadar net konusmalar benı cok sasırttı. ayrıca yasanmıslıkları falan kımse bu kadar kestırıp atmamalı. ben bundan cok rahatsız oldum bu yuzden yazmak ıstedm sızlere...

Ayrılık herkesin kendi vereceği karardır, insanlar sadece tavsiye verir
Şahsım adına ; dayak yiyen, alenen aldatılan, sürekli baskı ya da sürekli psikolojik şiddet gören bir hemcinsime evliliğini ya da ilişkini devam ettir aman biraz sabret bekle demem, herkes kendi hayatına ve kişiliğine göre yapar yorumlarını, kendim yapamayacağım bir şeye başkasına sen yap aman yaşanmışlıklar ziyan olmasın diyemem. Bazı konular vardır ki kestirip atmak gerekir, uzatmanın faydası olmayacağına inanıyorum

Sözel ve fiziksel şiddet varsa..
Aldatma varsa(sanal dahi olsa)..
Direkt ayrıl yada boşan derim ve diyorum.
Yaşanmışlıklar sadece kadınlar için geçerli değildir..
Erkekte düşünmeli o yaşanmışlıkları ona göre ayağını denk almalı.
Bende ayrıl,boşan diyen kişilere kızanlardan rahatsız oluyorum.:ssz:

Ben üye olmadan önce de takip ederdim. Genelde "ayrl, daha beter olur" tavsiyeleri alıp da umursamayanların sonu öyle oldu. Verilen tavsiyeler genelde doğru çıkıyor yani.

şiddete, aldatılmaya, saygısızlığa ben sıcak bakıyorum gibi falan mı anlaşıldı nedir? soz konusu bıle degıl.

Sözel ve fiziksel şiddet varsa..
Aldatma varsa(sanal dahi olsa)..
Direkt ayrıl yada boşan derim ve diyorum.
Yaşanmışlıklar sadece kadınlar için geçerli değildir..
Erkekte düşünmeli o yaşanmışlıkları ona göre ayağını denk almalı.
Bende ayrıl,boşan diyen kişilere kızanlardan rahatsız oluyorum.:ssz:

Altina imzami atarim.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Hemen ayrıl, boşan diyenleri bende tasdiklemiyorum.
Kabul edilemeyecek şeyler var elbette ki.
Ama eskiye bakıyorum benim annem çok çekmiş sonuç?
Babam şuan ağzına bakıyor..
Yani biraz yapıcı olmak lazım. Burada da en önemli şey ; -SORUN- .
Bazen olayları sıcağı sıcağına yaşayıp anlatıyoruz. Ve kabul edelim ki herkes karşı tarafta bir hata bekliyor.
Yani ben adam a şunu yaptım oda bunu dedi diyen insanlar az.
Hem sanal ortam diyorsunuz kimse sizin ilişkinizi tam anlamıyla bilemezki.
Tavsiye alırsınız, uygulayıp uygulamamak size kalmış.
Ama ben bu site den çok şey öğrendim yani :49:

Adam nişanlısını sallamıyor, en ufak bir şeyde küfürün hakaretin dibini görüyor, aldatıyor dövüyor
Ne dicektik? Aman kardeşim yuvanı yıkma, nişanı atma ne bilim ayrılma yaşanmışlık var mı?
Bir başkası diğerinin kahrını çekmek zorunda değil, insanlar mutlu olmak için birliktelik yaşarlar
Azar yemek, aldatılmak vs için değil
Ben kendi adıma çekemem öyle bir erkeği, hiç kimseninde bir mecburiyeti yok..

Burda dayak yiyip aldatilan hakaret edilen kadına tamam kal dmek ayrıl dmekten daha şasırtıcı bna göre.
Saglıksız bir iliski varsa ortada devam ettrmenin ne anlamı olabilir ki.insan önce kendini düşünmeli.

geçen annemle konuşuyoruz. doktora gideceğiz ben annemin dışarda beklemesini istedim, hani özel bir şey sorar bende annemden utanırım rahat konuşamam diye. bir şey mi saklıyorsun dedi. bende evet kocam beni dövüyor onu saklıyorum dedim şakasına...

böylece konu açıldı. annem bir adam döverse tekrar aynı şeyi kesin yapar, o evlilik bitmeli dedi. kesin ve net... bazısı beğenmez belki de annem ev hanımı ve doğru düzgün tahsili yok. bazı okumuşlardan daha iyi düşünür :16:maşallah:nazar:

benim düşüncemde öle bu nedenle dayak yiyen dövülen kadına dur sabret diyemem...

Herkes kendi kocasini kensi bilir tabi. Ama burdakilerde muneccim boku yememis anlatilanlara gore bişeyler yaziorsun. Kocasi sinir bozucuysa sadece onu yazior herkes kimse ay kocam cok iyidir cok hostur ama arada sole yapior demior. Ayrica anlatilan hikayelerde hep kadinlarimiz aldatilan,dayak yiyen ona bosan diyerek aslinda ne büyük iyilik yapior herkes bi bilsen. Keza nedense hatunlar dayak yiyip buraya yazip yinede affetme eğiliminde. ..

şiddete, aldatılmaya, saygısızlığa ben sıcak bakıyorum gibi falan mı anlaşıldı nedir? soz konusu bıle degıl.

başka konularda da mı boşan diyorlar. genelde kkda konu açan bayanlarda çok eleştiriliyor. direk haklı görülüp boşan denmiyor

yahu yanlış anlaşıldım. affedilmeyecek şeyler vardır ama affedilecek şeyler de vardır. affedılmeyecek seyler de zaten yoruma acılmaz kı. aldatılmıssan bosanacaksın ayrılacaksın. ya da ınsanı kendıne gore kuralalrı ıste. bunlar zaten konusulmaz bıle o durumda. ama mınıcık seylerde bıle "bence" ıle baslayıp bır suru sey sıralanıyor ardınca.

Adı üstünde, tavsiye.. Kişi uygular ya da uygulamaz kendisine kalmış.
Atlatılacak bir sorun varken, buradaki hanımların "boşan" demesiyle boşanan olmaz zaten.
Şiddet (psikolojik, ekonomik ya da fiziksel), aldatma.. bunlar boşan demem için yeterli sebeptir.

Ama bazen kadın aldatılır ve henüz ayrılacak gücü kendisinde bulamayabilir. Gayet olası bir durum.
O gücü toplayana kadar da aldatılma meselesini rafa kaldırmalı..
Kadın iz sürüyor, öğreniyor, eşiyle yüzgöz oluyor. Hala evliliğe devam ediyor.
Bu da yanlış... Ya unut...ya da ayrıl...

yahu yanlış anlaşıldım. affedilmeyecek şeyler vardır ama affedilecek şeyler de vardır. affedılmeyecek seyler de zaten yoruma acılmaz kı. aldatılmıssan bosanacaksın ayrılacaksın. ya da ınsanı kendıne gore kuralalrı ıste. bunlar zaten konusulmaz bıle o durumda. ama mınıcık seylerde bıle "bence" ıle baslayıp bır suru sey sıralanıyor ardınca.

gayet aldatıldığı halde kocamı eve nasıl bağlarım, beni dövüyor ama kocamı seviyorum diye konu açanlar var.

Burada bazı hanımlar (herkes değil) sıkıntıları paylaşıyor. aldatma, vs eski sevgili ile görüşme, hakaret saygısızlık, şiddet vb şeylerden yakınıyor.
Ayrıl deyince de iyi yönlerini saymaya başlıyorlar, bazen müstahak diyorum.

sanırım duymak istedikleri >> , ''şükredicen ablacım ne yapıcan bırak aldatsın bırak sövsün,kolay mı bulunuyor kısmet kır dizini otur olsun dövsun aldatsın ne olacak seviyormuş ya seni'' dememiz gerek :1::1::1:

Bence direk ayrıl.

Ben de genelde 'ayrıl, boşan' diye yorum yapanlardanım. Arkadaş gelmiş, eşim beni öldüresiye dövdü yine diyor, ben bu durumda alttan al, aman yuvanı yıkma diyemem.
Şiddet, hakaret, aldatma gibi durumlarda yapabileceğim tek yorum bu olur. Evet kimse boşanmak için evlenmez ama boşanmak, ayrılmak da dünyanın sonu değil, ayıp bir şey değil. Bitmiş, uzatmalara geçmiş bi ilişki ne kadar çabuk biterse o kadar iyi olur bana göre. İçinde saygı barındırmayan bir ilişkiyi sürdürmek gereksiz.

Ayrıca biz dedik diye kimse gidip boşanmıyor, çoğu da dinlemiyor. Hatta genellikle azarı yiyen biz oluyoruz. ;)

Back
X