yapılan yorumlar, kesın yargılar...

Ben zaten aldatma, aşağılama konuların da demedim ki.
Sadece ufak şeylerden bahsediyorum.
Karşında ki adam sinirliyse ve bunu bile bile evleniyor san çeneni tutacaksın az yani.
Sonuçta önceden gayet naif bir adam sonradan bu kadar sinir küpü olamaz di mi ama ?
Nişanlıyken görülsün bu hatalar, yok kocam çok -anneci- ee sen bu adama yıllarını vermişsin bilmiyor musun ne olduğunu?
Ben de dayak yesin aldatılsın düzelir diye beklesin demiyorum ki.
Herkes önce kendine baksın bence.
Kimse hatasını söylemiyor yani bir ömrünü bize anlatamaz burada.
Biz sadece kısa bir kesitten pay çıkarıyoruz.
Sadece anlattığıyla ne kadar doğru ne kadar yalan bilinmez...

evli değilsin değil mi? evlenmeden önce her şey güllük gülistanlık gibi geliyor. evlendiğinde o hoş gördüğün şeylerin hoş olmadığını anlıyorsun... aşkın gözü kördür derler ya o hesap... evlendikten sonra o perde açılıyor. millette sinir olup burada birsürü şey anlatınca, ay çok çekmişsin bırak adamı deniliyor. sadece o kişileri anlattıklarıyla yorum yapılıyor....

çünkü sen kıskanç kategorisine girmiyorsun.. burada gazetede gördüğü kıza bakmasını yasaklayan, öğrencileri konuştuğunda intihar moduna giren arkadaşlar var.. mesela bir anket yapalım, kaç kişi sevgilisinin Rusyaya tatile gitmesine izin verir.. sen buna bile "orası bir ülke" dedikten sonra inan bana kıskanç değilsin.. :34:

izin verir derken? gidebilir miyim diyecek? cocuk mu bu? kız arkadaslarıyla konusmasından rahatsız oldugumda soylerım geregı yapılır. degılse de bana bır acıklama yapılır. ınsanlarla ılıskısını tamamen koparamaz benım ıcın. en son bardagı tasıran damlada tabıı kı benım de sucum var hıc yapmadıgım bır seyı dayattım adama. o da belkı benı sevmedıgınden belkı kızgınlıkla belkı baska bı sebeple benden ayrıldı. bu kadar. rusyaya gıdıyorsa da oradakı her kadın sevgılıme sulanmayacak ya da sevgılım sulanacaksa da zaten onu her yerde yapabılır.

Örnek vermek gerekirse; Aldatan bir adamla hala beraber olabilirsiniz demek ne derece mantıklı olur ki?

Ben zaten aldatma, aşağılama konuların da demedim ki.
Sadece ufak şeylerden bahsediyorum.
Karşında ki adam sinirliyse ve bunu bile bile evleniyor san çeneni tutacaksın az yani.
Sonuçta önceden gayet naif bir adam sonradan bu kadar sinir küpü olamaz di mi ama ?
Nişanlıyken görülsün bu hatalar, yok kocam çok -anneci- ee sen bu adama yıllarını vermişsin bilmiyor musun ne olduğunu?
Ben de dayak yesin aldatılsın düzelir diye beklesin demiyorum ki.
Herkes önce kendine baksın bence.
Kimse hatasını söylemiyor yani bir ömrünü bize anlatamaz burada.
Biz sadece kısa bir kesitten pay çıkarıyoruz.
Sadece anlattığıyla ne kadar doğru ne kadar yalan bilinmez...

Ben de sadece şunu diyorum. Misal kızının ya da kardeşinin aşktan gözü kör oldu ve sinirli bir adama evet dedi. Sonra ee bu adamı böyle kabul ettin çeneni tutacaksın diyebilir misin? Sinirli bir adamla evlenmek bile bile lades demek olabilir ama kötü şeyler yaşandığında kadında da suç var böyle kabul etmeseydi o zaman diyecek kadar değil.

Kıskançlık bir insanın kıstlamaya, arkadaşlarından vazgemesini istemeye, onunla görüşme buna bakma şuraya gitme onu giyme noktasına geldiğinde psikolojik şiddete girebiliyor. Ve bu bazı insanlar için ayrılma sebebidir. O kadar basit eften püften mevzu değildir

aynısını sevgilime ben de yaptım. o da benden ayrıldı. benım konumdakı yorumlara bakın, rusyaya gıtmesınde bıle art nıyet aramalar, artık en son yorumda bır bayan ben de esımden 4 yas kucugum otur agla dıyor falan.bı erkek kıskanınca tukaka dda bı kadın kıskanınca neden aynı olmuyor?

izin verir derken? gidebilir miyim diyecek? cocuk mu bu? kız arkadaslarıyla konusmasından rahatsız oldugumda soylerım geregı yapılır. degılse de bana bır acıklama yapılır. ınsanlarla ılıskısını tamamen koparamaz benım ıcın. en son bardagı tasıran damlada tabıı kı benım de sucum var hıc yapmadıgım bır seyı dayattım adama. o da belkı benı sevmedıgınden belkı kızgınlıkla belkı baska bı sebeple benden ayrıldı. bu kadar. rusyaya gıdıyorsa da oradakı her kadın sevgılıme sulanmayacak ya da sevgılım sulanacaksa da zaten onu her yerde yapabılır.

genellikle evli ya da ilişkisi oturmuş çiftler, kendi başına free tatil yapmazlar.. sana "öğretmenim gidebilir miyim" demeyecek elbette, sen onun annesi değilsin.. ama sana gelip "böyle bir planım var, ne dersin" dese hoş olmaz mıydı?

kız arkadaş meselesi de aynı.. neden senden izin alsın ki o zaman.. istediğiyle görüşür, istediğiyle samimi olur.. istediği zaman da ilişkiyi bitirir.. ayrıca emin ol seni sevse kızgınlığı geçince arardı.. seven ve özleyen insan 1 ay ayrı kalmaz.. o yüzden o konuda kızlar yine haklı.. ha sen illa özür dilemek istiyorsan git dile, ama o ilişki yürümez :34:

genellikle evli ya da ilişkisi oturmuş çiftler, kendi başına free tatil yapmazlar.. sana "öğretmenim gidebilir miyim" demeyecek elbette, sen onun annesi değilsin.. ama sana gelip "böyle bir planım var, ne dersin" dese hoş olmaz mıydı?

kız arkadaş meselesi de aynı.. neden senden izin alsın ki o zaman.. istediğiyle görüşür, istediğiyle samimi olur.. istediği zaman da ilişkiyi bitirir.. ayrıca emin ol seni sevse kızgınlığı geçince arardı.. seven ve özleyen insan 1 ay ayrı kalmaz.. o yüzden o konuda kızlar yine haklı.. ha sen illa özür dilemek istiyorsan git dile, ama o ilişki yürümez :34:

demedıgını nereden bılıyorsunuz? sız kahın mısınız? bu dusmanca, canımı yakmak ısteyen yorumlarınız ınanın benı neselendırdı. ayrıca tesekkur edıyorum.

demedıgını nereden bılıyorsunuz? sız kahın mısınız? bu dusmanca, canımı yakmak ısteyen yorumlarınız ınanın benı neselendırdı. ayrıca tesekkur edıyorum.

yahu ablacığım sen de hiçbir yorumu beğenmiyorsun.. iyi peki.. :34:

aynısını sevgilime ben de yaptım. o da benden ayrıldı. benım konumdakı yorumlara bakın, rusyaya gıtmesınde bıle art nıyet aramalar, artık en son yorumda bır bayan ben de esımden 4 yas kucugum otur agla dıyor falan.bı erkek kıskanınca tukaka dda bı kadın kıskanınca neden aynı olmuyor?

Oluyor. Zaten yukarda arkadaşın örnek verdiği, sevgilisini rihannadan kıskanan ya da öğrencisi tezle ilgili soru sordu diye ya da daha beteri bayılan bir kızı hastaneye götürdü diye arıza çıkaran kadınlara da adama bir iyilik yap ve ayrıl diyoruz.

Back
X