anladığım kadarıyla sevmiyorsunuz bu kişiyi sadece süründürmek,bedel ödetmek istemişsiniz...başarmışsınız..bence bırakın gitsin...sevgiliyken mide bulandıran işler yapan insan evlenince ne yapmaz ki??neler okuyoruz buralarda..ne gerek var ki göz göre göre tehlikeye atmaya kendinizi...eminim her zaman güvenebileceğiniz,sırtınızı yaslayabileceğiniz birini bulacaksınız..
diğer konuyu okudum daha iyi anlamak için
durumun çok karışık geldi canım ya
yanında olmak yazdıklarımla destek olmak isterim ama ben bile karıştım
ne şöyledir nede böyle diyemiyrum
biraz yalnız kalıp düşün en iyi kararı yine kendin verirsin umarım!
anlaşılan o ki ne yaparsa yapsın güvenini kazanamamış,güvenin olmadığı bir ilişki
kendini kandırmaktan öteye gidemez.. yaptıkları ağır gelmiş sevginde kalmamış ee daha ne yol ver gitsin
insan yapılan iyiliği unurmuş ama kötülüğü asla unutmazmış seninkide o hesap bende asla unutamam eger içinde öfken kaldıysa yaklaşma derim sonra ikide bir başına klkarsın hem san yazık olur hem ona hem evliliğinize iyi düşün derim
Bir kere sigara içmeye ya da alkol almaya başladın mı bir sınırı geçersin.Çizginin dışındaki hoşuna giderse orada kalmaya devam edersin.Bir kere aldattın mı yine yaparsın. bir kere diyetini bozdun mu pasta yemeye devam etmek gibi.Aslında hiç farkı yok.Bir insan seni bir kere yarı yolda bıraktı mı bunu yapmaya devam edecektir.İnanmak istemeyeceksin.Biliyorum.Bunları sanki hayatımdaki sinema perdesinden aynı filmi izlermiş gibi elli defa yaşadım. İstersen zor yolu seç yaşa ve gör.İstersen kolay yolu seç deneyimleri değerlendir ve yara almadan kurtul.Seçim senin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?