Yapilanlari unutamiyorum:(

Pelmeyin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
180
1
46
Diğer
önceki actigim konuda da bahsetmistim, bitmis bir iliskim vardi, üzülmüstüm ama kafamdan silmistim. Derken geri dönmek istedi, haliyle istemedim. Hatta zora kosayim da vazgecsin diye, guvenmem imkansiz önce guvenimi kazanmalisin dedim. Biraz da benim icin ugrasmasini gormek hosuma gitmisti. Ailesiyle tanistirdi. Aylik fatura özetlerini bana gönderir, butun sifrelerini verdi, ne desem alttan aliyor. Ama ben hala gecmiste yaptiklarini unutamiyorum. Guvenemiyorum. Ailem son yaptiklarindan sonra onu cok seviyorlar. Hatta artik nisanlanalim, evlenelim diyor. Aileler tanissin diyor ama ben ne evet diyebiliyorum ne hayir. Bir yandan o kadar ugrasti, kacip gitmek olmaz diyorum. Bir yandan da gecmiste yaptiklarini benden emin olduktan sonra, kaybetme korkusu kalmadiktan sonra gene yaparsa? En alistigim zaman, ihtiyacim oldugu zaman yine ortada birakip giderse diyorum. Off off kafam cok karisik. Oyle bir noktadayim ki, duygu mu mantik mi kitlendim kaldim...

anladığım kadarıyla sevmiyorsunuz bu kişiyi sadece süründürmek,bedel ödetmek istemişsiniz...başarmışsınız..bence bırakın gitsin...sevgiliyken mide bulandıran işler yapan insan evlenince ne yapmaz ki??neler okuyoruz buralarda..ne gerek var ki göz göre göre tehlikeye atmaya kendinizi...eminim her zaman güvenebileceğiniz,sırtınızı yaslayabileceğiniz birini bulacaksınız..

diğer konuyu okudum daha iyi anlamak için
durumun çok karışık geldi canım ya
yanında olmak yazdıklarımla destek olmak isterim ama ben bile karıştım
ne şöyledir nede böyle diyemiyrum
biraz yalnız kalıp düşün en iyi kararı yine kendin verirsin umarım!

ondan sonra,oyle bir guvensizlik yerlesti ki bana, bana sonrasinda yanasan kimseye guven duyamadim, gececektir zamanla bu durum da bilemiyorum. Cogu seyi belirtmedim bile gercekten mide bulandirici seyler yapti. Ama bir anda bisey yokken cekip gitmek... Nasil olacak bilemiyorum hic

anlaşılan o ki ne yaparsa yapsın güvenini kazanamamış,güvenin olmadığı bir ilişki
kendini kandırmaktan öteye gidemez.. yaptıkları ağır gelmiş sevginde kalmamış ee daha ne yol ver gitsin

aslinda yaninda mutluyum. Benim icin emek vermesi cok hosuma gidiyor ama bu durumun devamindan supheliyim.

anlaşılan o ki ne yaparsa yapsın güvenini kazanamamış,güvenin olmadığı bir ilişki
kendini kandırmaktan öteye gidemez.. yaptıkları ağır gelmiş sevginde kalmamış ee daha ne yol ver gitsin

orasi oyle ama guvenimi kaybetmesi de aynen boyle olmustu. Kafamda onu oyle yuceltmistimki ne olursa olsun toz konduramiyordum. O guven bi gitti bi daha da geri gelmiyor.

insan yapılan iyiliği unurmuş ama kötülüğü asla unutmazmış seninkide o hesap bende asla unutamam eger içinde öfken kaldıysa yaklaşma derim sonra ikide bir başına klkarsın hem san yazık olur hem ona hem evliliğinize iyi düşün derim

Eski konuyu da okudum yılan hikayesine dönmüş.size birbrnzden hayır gelmez derim.bi kitap 2 kere okunmaz

aslinda suan hic bisey kakmiyorum. Ama tabiki eskisi gibi davranmiyorum. Bir sogukluk, bir mesafeli tutum hep var. Gorustugumuzde yanima bile yaklasamiyor. Biraz da kaybettigi icin mi degerli oldum diye dusunuyorum.

İkili ilişkiler çok hassas ölçülerdir, iyi tartmak biçmek lazım. Bence %99'luk doğru %1'lik yanlışı götürmez ama %1'lik bir yanlış %99'luk doğruyu götürür. Gerisi sana kalmış...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…