• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yapışıklık?

bades

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2010
1.475
0
66
Diğer
hocam ilk aşılama ultrason takip dosyamda;
Sol adneksial bölgede, over periferinde 18cc2lik yoğun kolleksiyon alanı saptanmıştır(seroma?,yapışıklık?)
aynen böyle yazıyor. hiç kürtaj olmadım. enfeksiyon olabilir dediler.
bu yazı sol tüpümün tıkalı olduğu anlamına mı geliyor? bu ay 2. aşılamayı tekrarlamayı düşünüyorum. ancak bu ay soldan yumurtam olcak. bu ayı atlamam mı gerekiyor? teşekkürler

hocam ilk aşılama ultrason takip dosyamda;
Sol adneksial bölgede, over periferinde 18cc2lik yoğun kolleksiyon alanı saptanmıştır(seroma?,yapışıklık?)
aynen böyle yazıyor. hiç kürtaj olmadım. enfeksiyon olabilir dediler.
bu yazı sol tüpümün tıkalı olduğu anlamına mı geliyor? bu ay 2. aşılamayı tekrarlamayı düşünüyorum. ancak bu ay soldan yumurtam olcak. bu ayı atlamam mı gerekiyor? teşekkürler

Merhabalar ultrason goruntuleri adetin farkli donemlerinde degisiklikler gosterebilir onun icin sonuctan emin olmak icin tekrarlanmasinda fayda vardir ayrica asilama yapilmadan evvel muhakkak rahim filmi cekilmesi zorunludur tuplerinizin tikali olmasi durumunda yapilacak asilamanin hicbir faydasi yoktur bence siz bu adet bitimi bir rahim filmi cektirin ve durumunuzu netlestirip daha sonra ultrason kontrolunuzu tekrarlatin sevgiler kolay gelsin

Back
X