Yapışkan eski sevgili..Kıskançlık krizi yaşıyorum!!

breakingbadd

♥JUSTist♥
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
8.401
7.128
163
Arkadaşlar benim derdim,sevgilimin yapışkan eski sevgilisi..:KK34:

Erkek arkadaşımın benden önce ciddi bir ilişkisi varmış,nişanlanma durumu bile olacakmış neredeyse ama ayrılmışlar.Dün de instagramda dolanırken bu kızın instagram sayfasına rastladım ve şok oldum,boy boy sevgilimle resimleri ve hiçbirini silmemiş,düşünün sevgilimle 1 yıllık ilişkim var onun ayrılmasından 1,5yıl falan geçmiş yani..Resimlerin altında aşkım bebeğim tarzı yorumlar...Yine yaklaşık 2 ay önce sevgilimin ablası ben ve o,fotoğraf çekildik ablası facebooka atmış,kız dün sadece sevgilime yönelik sevgi dolu bir yorum atmış ..Ben dün internetten bir şey alacaktım ama teslimat norveçe gitsin istediğim için erkek arkadaşımın numarasını verdim,neyse sipariş ettikten bir saat sonra erkek arkadaşımın numarasına bir mesaj geldi,ben de siteden bildirim gelmiştir diye baktım ve ŞOK!Kız mesaj atmış ‘Görüşmeyeli çok zaman oldu neredeyse 1 yıl,nasılsın ya..’ tarzında bir mesaj. Ben de doğal olarak erkek arkadaşıma tepki verdim o da arkaadaşça cevap verdim,sorun edersen konuşmam bir daha zaten 1senedir görüşmüyoruz dedi..Küstük tabiki de tartışınca,neyse bugün barışır gibi olduk,şu anda sevgilim dışarda telefonunu da burda unutmuş kız yine mesaj attı ya yok ayrıldım yok kimse senin gibi değil,hayatında biri var mı,özlüyorum ve daha da böyle gidiyor..Seni görmek istiyorum,biri varsa da umrumda değil yazmış delireceğim!Upuzuuun bir mesaj.Şimdi ben napıyım mesajı mı sileyim kızı arayıp kavga mı edeyim napayım şok oldum ve çok kızgınım!!:KK67::KK43::KK43:

Bence cevap yaz ama olgun bir mesaj o nasıl oluyor ben de anlamadım ama :) anladın sen

Karsindaki normal bi kiz degil takintili bi manyak.net.erkek arkadasinla konus rest ceksin ya da mesaji sen cevapla.arayip oyle kavga etme.erkek arkadasin gercekten arkadasca cevap vermis olabilir onlarin kulturleri farkli.adamcagiza patlatma kabagi:)

Benim eski sevgilimin de böyle rezil bi eski sevgilisi vardı. Arkadaş kalmislar güya birlikte olduğun insanla nasıl kanka oluyorsan sanki . Ben sonunda dayanamadim kıza neler neler dedim ne küfürler ooooo çirkeflik yaptım yani ama 2,5 sene sabretmistim sonra beni haksız çıkardılar. O yüzden çok politik cümleler kurmalisin

Karsindaki normal bi kiz degil takintili bi manyak.net.erkek arkadasinla konus rest ceksin ya da mesaji sen cevapla.arayip oyle kavga etme.erkek arkadasin gercekten arkadasca cevap vermis olabilir onlarin kulturleri farkli.adamcagiza patlatma kabagi:)
Kültür farkıyla ne alakası var ki ya,mesajda buraya yazamayacağım şeyler de yazmış ne yazayım ben bu kıza acaba erkek arkadaşım mı umut verdi buna?!

Benim eski sevgilimin de böyle rezil bi eski sevgilisi vardı. Arkadaş kalmislar güya birlikte olduğun insanla nasıl kanka oluyorsan sanki . Ben sonunda dayanamadim kıza neler neler dedim ne küfürler ooooo çirkeflik yaptım yani ama 2,5 sene sabretmistim sonra beni haksız çıkardılar. O yüzden çok politik cümleler kurmalisin
kız üşenmemiş 5sayfa mesaj yazmış ya,silsem de olmaz nasıl bir yol izlicem sinirden ellerim titriyor.

Erkek arkadaşın nasıl biri ? Kızar mi sana cevap versen. Ya ona kalsa haklı olarak çok sert yazmaz. Biz de eski sevgililerimize yazamayiz sanırım .bence bu işi ona birakmamalisin. Sen yaz derim ben .ben ... nin sevgilisiyim gerçekten huzursuz olmaya başladık lütfen rahatsız etmeyin gibi soft cevap yoluna gitmelisin ilk adımda .

Bence kavga etmeden, çirkinleşmeden kıza mesaj at. Sonra da erkek arkadaşınla konuş, irtibatı kessin.

Kültür farkıyla ne alakası var ki ya,mesajda buraya yazamayacağım şeyler de yazmış ne yazayım ben bu kıza acaba erkek arkadaşım mı umut verdi buna?!
Sevgili olduktan sonra arkadas kalmak var bicok kulturde o anlamda soyledim.1 yildir gorusmuyoruz demis mesajda kiz adam nerden umut versin.kurma oyle belliki kizin halt yemesi.basina vurmus.erkek arkadasinin agzindan cevap yaz bence.baktiniz aynen manyak devam ediyo sen mudahale edersin

Erkek arkadaşın nasıl biri ? Kızar mi sana cevap versen. Ya ona kalsa haklı olarak çok sert yazmaz. Biz de eski sevgililerimize yazamayiz sanırım .bence bu işi ona birakmamalisin. Sen yaz derim ben .ben ... nin sevgilisiyim gerçekten huzursuz olmaya başladık lütfen rahatsız etmeyin gibi soft cevap yoluna gitmelisin ilk adımda .
Ya daha dün bu konuda tartıştık ama kız çok aşırıya gitmiş yani +18 takılmış mesajda.:KK57: Bu kızın ingilizcesi nasıl bilmiyorum hiç..

bendede benzeri bişe olmuştu ama tabi sevgilide iş bitiyo ben hiiç oralı olmadım:)) yani eşime (ozaman sevgilimdi)çaktırmadım gizliden krizlere girdim :)kızlada muhatap olmadım sadece eşime beni sakın yüz göz etme dedim ve konu kapandı yani bazı kadınlarda sevgili elden gidip başkasıyla evlilik yolunda ilerliyosa eyvah naaptım ben telaşına giriyolar :) adam seni seviyosa ve sende eminsen hiiiç takma havanı at kendini küçük düşürme derim ben....

Sevgili olduktan sonra arkadas kalmak var bicok kulturde o anlamda soyledim.1 yildir gorusmuyoruz demis mesajda kiz adam nerden umut versin.kurma oyle belliki kizin halt yemesi.basina vurmus.erkek arkadasinin agzindan cevap yaz bence.baktiniz aynen manyak devam ediyo sen mudahale edersin
ya mesajı hiç arkadaşça değil son iki sayfa fantezii yapmış resmen..
Ya ben biliyorum o titremeyi. Rezil bir şey . Umut vermemistir bi sakin ol
. Ben sevgilisiyim diye bi giriş yap bakalım
öyle yazıcam sanırım.

Bence kavga etmeden, çirkinleşmeden kıza mesaj at. Sonra da erkek arkadaşınla konuş, irtibatı kessin.
kıza mesaj atarsam erkek arkadaşım kızabilir de.onun telefonu çünkü..

Ya daha dün bu konuda tartıştık ama kız çok aşırıya gitmiş yani +18 takılmış mesajda.:KK57: Bu kızın ingilizcesi nasıl bilmiyorum hiç..
Son ayrıldığım adamın eski sevgilisi de bana böyle dediii. Kadın 39 yaşında düşün .yazmışti ki ne sevisiyoduk hatırlıyor musun ben sevgilisiyim dedim yok o şu pozisyonda iyidir yok bilmem ne ya ne rezillik. Dur şimdi önce erkek arkadasin gibi yaz. Hayatımda biri var görüşmek istemiyorum de

bendede benzeri bişe olmuştu ama tabi sevgilide iş bitiyo ben hiiç oralı olmadım:)) yani eşime (ozaman sevgilimdi)çaktırmadım gizliden krizlere girdim :)kızlada muhatap olmadım sadece eşime beni sakın yüz göz etme dedim ve konu kapandı yani bazı kadınlarda sevgili elden gidip başkasıyla evlilik yolunda ilerliyosa eyvah naaptım ben telaşına giriyolar :) adam seni seviyosa ve sende eminsen hiiiç takma havanı at kendini küçük düşürme derim ben....
bilmiyorum ya kızın üslubu çok çirkin nasıl sinir oldumm allahım.
Evet arkadaş haklı önce sevgilinin ağzından yaz
başka yerden ulaşırsa sevgilime ben suçlu duruma düşmem mi?

Back
X