Merhaba kızlar ,
Diğer konumdan özet geçeyim nişanlım eski sevgilisine iş ile alakalı bir konuda yardım etmişti ve bunu da bana anlattı.Kıza da nişanlı olduğunu söylemişti zaten.Konu kapanmıştı bir sorun yoktu.Ancak gelin görünki kız asla rahat durmuyor delireceğim artık.Nişanlıma o kız seni benim elimden aldı diyor ( benden çok önce ayrılmalarına rağmen).Psikolojim bozuk nolur gel konuşalım diye mesajlar atıyor ancak nişanlım sürekli arama benim dediği halde ki çok sert çıkıştı yanımda ve engelledi.5 dakika sonra başka numaradan yazıyor ve gerçekten çok gerildim artık.Bana yazıyor sıkıldığı zaman bir gün özür diliyor yaptıkları için sonraki gün nişanlıma seni özledim yazıyor başka numaralardan.Nişanlımın ailesi kızı asla istememiş ve nişanlımda çok ciddi düşünmemiş zaten bu kızla acaba ondan mı bu kini diyorum? Kıza ne desem nafile kavgacı bir insan değilimdir ama gerçekten çığrımdan çıkardı beni.Nişanlımda bıkmış durumda.Bu durumları yaşayn oldu mu aranızda ? Nasıl davranmak lazım şaştım kaldım gerçekten.