Yapışkan eski sevgili sorunu !!

Merhaba kızlar ,
Diğer konumdan özet geçeyim nişanlım eski sevgilisine iş ile alakalı bir konuda yardım etmişti ve bunu da bana anlattı.Kıza da nişanlı olduğunu söylemişti zaten.Konu kapanmıştı bir sorun yoktu.Ancak gelin görünki kız asla rahat durmuyor delireceğim artık.Nişanlıma o kız seni benim elimden aldı diyor ( benden çok önce ayrılmalarına rağmen).Psikolojim bozuk nolur gel konuşalım diye mesajlar atıyor ancak nişanlım sürekli arama benim dediği halde ki çok sert çıkıştı yanımda ve engelledi.5 dakika sonra başka numaradan yazıyor ve gerçekten çok gerildim artık.Bana yazıyor sıkıldığı zaman bir gün özür diliyor yaptıkları için sonraki gün nişanlıma seni özledim yazıyor başka numaralardan.Nişanlımın ailesi kızı asla istememiş ve nişanlımda çok ciddi düşünmemiş zaten bu kızla acaba ondan mı bu kini diyorum? Kıza ne desem nafile kavgacı bir insan değilimdir ama gerçekten çığrımdan çıkardı beni.Nişanlımda bıkmış durumda.Bu durumları yaşayn oldu mu aranızda ? Nasıl davranmak lazım şaştım kaldım gerçekten.
İkinizde yeni hat alsanız? Devam ederse de mahkemeye verin. Ailesine de bir güzel rezil olsun. Saplantılı hasta ruhlular yahu.

Madem avukatsınız kızda biliyordur bunu attığı mesajları kaydettiğinizi ve dava açacagınızı söyleyip korkutsanız mı ? Belki ise yarar:işsiz:

Merhaba kızlar ,
Diğer konumdan özet geçeyim nişanlım eski sevgilisine iş ile alakalı bir konuda yardım etmişti ve bunu da bana anlattı.Kıza da nişanlı olduğunu söylemişti zaten.Konu kapanmıştı bir sorun yoktu.Ancak gelin görünki kız asla rahat durmuyor delireceğim artık.Nişanlıma o kız seni benim elimden aldı diyor ( benden çok önce ayrılmalarına rağmen).Psikolojim bozuk nolur gel konuşalım diye mesajlar atıyor ancak nişanlım sürekli arama benim dediği halde ki çok sert çıkıştı yanımda ve engelledi.5 dakika sonra başka numaradan yazıyor ve gerçekten çok gerildim artık.Bana yazıyor sıkıldığı zaman bir gün özür diliyor yaptıkları için sonraki gün nişanlıma seni özledim yazıyor başka numaralardan.Nişanlımın ailesi kızı asla istememiş ve nişanlımda çok ciddi düşünmemiş zaten bu kızla acaba ondan mı bu kini diyorum? Kıza ne desem nafile kavgacı bir insan değilimdir ama gerçekten çığrımdan çıkardı beni.Nişanlımda bıkmış durumda.Bu durumları yaşayn oldu mu aranızda ? Nasıl davranmak lazım şaştım kaldım gerçekten.
Nişanlın numarasını değiştirsin ve gizlesin 118li numaralardan sorsa da bulamasin ortak tanıdıkları da vermemeleri için tembihlesin ne alaka iş için yardım etmesi eski sevgiliye kimden yardım alırsa alsin

her şeyin ekran görüntüsünü dökümlerini ararsa ses kayıtlarını vs al savcılığa dilekçeyi ver.bak bakalım nasıl susuyor o zaman.

Saçını başını yolarım ben öyle kızın.. ar namus hiç bise kalmamış ya nası kiz böyle edepsiz şey onu.....

Kesinlikle haklısınız ama kıza üzüldüm. Allah herkese hayırlı eşler nasip etsin. O da olmayınca saçmalıyor ve farkında değil. Ailesiyle falan görüşülse belki bir yardım terapi alması iyi olabilir

Merhaba kızlar ,
Şuç duyurusunda bulunsun nişanlın ...
Yada kızın aile büyüklerine iletsin

İkiniz de hattınızı değiştirin, olmazsa şikayet edin gözünü korkutmazsanız daha çok devam eder edin bi şikayet bakın bidaha yapıyo mu

Back
X