herkese iyi geceler benim sorunum yapıştırma sütyen kullananız oldumu. bir elbisemin içine alıcam ama teredütteyim. ya güzel durmazsa yada ne bilim keşke alm:26:asaydım dersem die. tavsiye edermisiniz
herkese iyi geceler benim sorunum yapıştırma sütyen kullananız oldumu. bir elbisemin içine alıcam ama teredütteyim. ya güzel durmazsa yada ne bilim keşke alm:26:asaydım dersem die. tavsiye edermisiniz
ben kullandım. terleyince yapışkanı biraz gevşiyor :)) gerçi elbisenin üst kısmı darsa bi şey olmaz da, biraz bolsa rahatsız edebilir seni. bi de destek olmadığı için altında üstünde, göğüsleri çok formda olmayan bayanlar için iki kere düşünmeleri gereken bi seçenek olabilir, bunu da genel yorum olarak araya sokuşturayım dedim :)
yok elbisemin göğüs kısmı büzgü büzgü ama sütyen olmuyo işte içine terzide olmaz dedi. bu arada göğüslerim ne dik ne diil normal bir göğüs :) isteğim elbiseye takıpda oturunca aşağı doğru durmasın elbiseyi sütyensiz giyince oturunca aşağı düşük duruyo göğüslerim. görüntüyü düzeltmek için sordum ben :)))
o zaman pek heveslenme derim çünkü herhangı bı toparlayıcı ozellıgı yok benım goguslerım kucuk ama dık olmasına ragmen uclarını elbıse dısından bellı etmemesınden baska herhangı bır guzellık goremedım :44:
Çok rahatsız edici. M&S a sütyen bak derim. Her elbise için olan var. Ben bir tane almıştım dönüp dolaştırıp karnının üstünden bile sabitleyebiliyorsun sırtta şeffaf askı bile gözükmüyor.