yapıştırma taşları uygulamanın kolay yolu var mı

zertugrul

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
47
1
36
İstanbul
ayşin koç atelier-mia: ŞİRİN YAPIŞTIRMA TAŞLAR

merhaba arkadaşlar kızımın ilk doğumgünü partisi için bir kostüm hazırlıyorum. tişörtüne yukarda bağlantısını verdiğim gibi bir figür çizip yapıştırma taşlarla süslemek istiyorum.ama uygulama kısmına gelince biraz zorlancam gibi geliyo.
taşları diyelim ki düzgünce serdim ve üstüne tükbelt örtüp ütüleyeceğim ya, tülbenti ürterken kayıyor.
figürün bozulmaması için ne önersisimiz ne yapmalıyım bu işten anlayan varsa yardım rica ediyorum
şimdiden teşekkürler.

taşlar zaten yapıskan bır kagıtta dizili oluyor genelde..kagıdı cıkarıon yapacagın yere yapıstırıyon..
ama yok ben taş alıcam kendım dizicem dersen aldıgın yerde bu bantlardan satılyıordur onlardanda alırsın dızdıkten sonra ustune yapıstırırsın..o banttan mutlaka edın cok işine yarayacaktır:)
Tekstılcı oldugum için bılyıorum :)

terelli83........ canımsın işte aradığım ipucu buydu evet ben daha önceden bu taşlardan almıştım. elimde mevcut bu yüzden de kendim dizicem ama 1 sene oluyor o taşları alalı toptancıdan almıştım internet üzerinden.şimdi o bantı nerden bulabilirim bana o konuda yardımcı olur musun. pendikteyim ben burda hobi malzemelri satan kaplan diye bi yer var oraya gitsem ne diye isteyeceğim bu bantı.
ZeReN yazıp dizeceğim taşlarla bir de z nin üstüne prenses taçı dizeceğim. kağıdın üzerine yazdım taşları dizdim sonra yapışkan bandı üzerine mi kapatacağım. yardımcı ol bana ne olur kızımın ilk doğumgünü bu :))

kızımın doğum günü için http://www.webrehberi.net/resim/urunler/20313.jpg için Google Görsel Sonuçları tütü elbise yapmaya karar verdim. badisinin üstüne de yapıştırma taşlarla zeren yazıp z nin üstüne prenses tacı işleyeyim dedim. sonra yapıştırma taşların kumaşa uygulanması için taş transfer bandına ihtiyaç olduğunu öğrendim. Taş Transfer Kağıdı ama pahalı olduğu için almadım.çünkü b ida ihtiyacım olmayacak. onun yerine yapışkanlı jelatin kullandım.taşları da bildiğiniz beyaz tırnak kalemiyle tuttum.siz bunun yerine herhangi bir makyaj kaleminizi de kullanabilirsiniz.bitşmiş halini de ekleyeceğim buraya.sevgiler

doğum gününden sonra yaptığım tütü eteği ile bi fotğrafa paylaşırım söz :)) beğenen arkadaşalarıma teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…