ya bende genelde haftada 2-3 kez birisiyle ilişkiye girdiğimi görüyorum..Kendimi çok suçlu hissediyorum uyandığımda....Çok kötü oluyorum.Ve genelde ilişkiye girdiğim kişiler sınıf arkadaşlarımdan oluyor...Ve 1 hafta onların yüzüne bakamıyorum....Bilinçaltı diyorlar ama ben bunları atmıyorum ki bilinç altıma...Herşeyi açık açık görüyorum,ve uyandığımda bir süre bunu üzerimden atamıyorum...
neyse asıl sorumu sorayım..Bu rüyalarımı birkaç kişiye(bunların içinde annemde var)anlattım.Bana Abdest alman gerekiyor dediler.Ama ben bugüne kadar hiç boy abdesti almadım(yani bu rüyaları gördüğüm için almadım normalde alıyorum).Sizce almam gerekir mi?Bir bilginiz varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim
neyse asıl sorumu sorayım..Bu rüyalarımı birkaç kişiye(bunların içinde annemde var)anlattım.Bana Abdest alman gerekiyor dediler.Ama ben bugüne kadar hiç boy abdesti almadım(yani bu rüyaları gördüğüm için almadım normalde alıyorum).Sizce almam gerekir mi?Bir bilginiz varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim
Son düzenleme: