yapmam gereken ne??

Susqun_um

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2008
220
5
96
Bursa
ya bende genelde haftada 2-3 kez birisiyle ilişkiye girdiğimi görüyorum..Kendimi çok suçlu hissediyorum uyandığımda....Çok kötü oluyorum.Ve genelde ilişkiye girdiğim kişiler sınıf arkadaşlarımdan oluyor...Ve 1 hafta onların yüzüne bakamıyorum....Bilinçaltı diyorlar ama ben bunları atmıyorum ki bilinç altıma...Herşeyi açık açık görüyorum,ve uyandığımda bir süre bunu üzerimden atamıyorum...
neyse asıl sorumu sorayım..Bu rüyalarımı birkaç kişiye(bunların içinde annemde var)anlattım.Bana Abdest alman gerekiyor dediler.Ama ben bugüne kadar hiç boy abdesti almadım(yani bu rüyaları gördüğüm için almadım normalde alıyorum).Sizce almam gerekir mi?Bir bilginiz varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim

Son düzenleme:
Kendini onlarla seks yaparken düşünüyorsun sanırım...
Ve doğal olarak bilinçaltına yerleşen birşeyi görüyorsun sıklıkla....
Rüyanda kendini birlikte olurken gördün diye abdest alman gerekiyormu gerekmiyor mu bu konuda bi fikrim yok...
Ama gördüğün rüyalar kesimlikle bilinçaltı.

Onları düşünmüyorum ki...Onlarla ilişkiye girmekte istemiyorum yada ilişkiye girdiğimide düşünmüyorum...Ama bunun başka açıklaması yok..Öğretmenimizde sınıfta rüyaların bilinçaltına bastırılmış duygular sonucunda görüldüğünü söylemişti..

şöyle bişey eğer sabah kalktığında iç çamaşırında ıslaklık hissediyorsan boy abdesti almalısın

canım rüyada böyle şeyler görmek normal cok takma kafaya cok insan var böyle

soruna gelince eğer uyandığında cok afedersin ıslaklık hissediyosan yani orgazm olduysan mutlaki gusül abdesti almak gerek yoksa cünüp gezersin

birseyi rüyada görmek için
oturupta deli gibi onu dusunmek gerekmiyor
mesela ben en alakasız seyleri rüyamda görüorum
nedense hiç dusunmediğim seyler oluor bunlar
bence endiselenmene gerek yok normal seyler bunlar.
ben mesela duzenli cinsel hayatım olmasına ragmen
ve de yeni dogum yapmıstım telastan aklıma bile gelmioken sex
hep esimle gorurdum kendimi..
emzirdigim için hemende klkıp abdest alırdım..
zaten hep aklına elmediği zamanlarda gorulur..

masturbasyon yapmayan bayanlarda erkekler gibi rüyalarında seviştiğini hatta boşaldığını görebiliyor..
bu normal birşey..

cnm o an rüya da olsa zevk aldıysan ve sabah kalktığında iç çamaşırında akıntı (zevk suyu) varsa boy abdesti alman şart

organzm olunca yada dedikleri gibi iç çamaşırında ıslaklık olursa lama gerekiyor ama sen her koşulda garanti olsun diye al bence bu arada rüyanda bana göre korkulacak bişeyde yok rüya bu rahat ol hem neden bakamıyorsun ki yüzlerine korkma onlar bunu bilmiyor vede onalr kim bilir her gece riyasında neler görüyorlar bunları görmek çok doğal a.s

evet sabah kalktığımda iç çamaşırımda ıslaklık oluyor ve ben bu güne kadar hiç boy abdesti almadım...Ama bundan sonra alman gerektiğini öğrendim.Cevaplarınız için hepinize çok teşekkür ederim...

Boy abdestı almak ıcın ılla cınsel ılıskı ya da masturbasyon yapmak veya cınsel ılıskı gerekmez adet donemının bıtımınde bıle boy abdestı alman gerekır.

onu zaten alıyorum..Ben rüyalarım sonrası boy abdesti almadığımı söyledim.Yanlış alaşılma olmuş sanırım.Adet dönemlerimden sonra tabiki boy abdesti alıyorum

Son düzenleme:
ya bende genelde haftada 2-3 kez birisiyle ilişkiye girdiğimi görüyorum..Kendimi çok suçlu hissediyorum uyandığımda....Çok kötü oluyorum.Ve genelde ilişkiye girdiğim kişiler sınıf arkadaşlarımdan oluyor...Ve 1 hafta onların yüzüne bakamıyorum....Bilinçaltı diyorlar ama ben bunları atmıyorum ki bilinç altıma...Herşeyi açık açık görüyorum,ve uyandığımda bir süre bunu üzerimden atamıyorum...
neyse asıl sorumu sorayım..Bu rüyalarımı birkaç kişiye(bunların içinde annemde var)anlattım.Bana Abdest alman gerekiyor dediler.Ama ben bugüne kadar hiç boy abdesti almadım(yani bu rüyaları gördüğüm için almadım normalde alıyorum).Sizde almam gerekir mi?Bir bilginiz varsa ve benimle paylaşırsanız sevinirim

alman gerekir cnm

Suçluluk duygusuna kapıldığın sürece - bu tarz rüyaları daha fazla görürsün canım.
Rüyalarımızı yönlendiremediğimize göre kafana takıp kendini huzursuz etmene gerek yok.
Başkalarının rüyalarını bizler ne şekilde işkal ediyoruz haberimiz varmı? Bırak rüyaların seni
biryerlere uçursun. Nasıl olsa sonunda kendini sıcak yatağında bulacaksın.
İmkanın varsa duşunu ve abdestini alarak güne zinde başlaman iyi olur bebeğim.
a.s.

evt tatlım abdest alman lazım ama ıslaklık varsa ayrıca o gördüğün şeye düş azması deniyor tamamen bilinçaltı ile ilgili bi durum kendini ilişkiye girerken gördüysen eger büyük ihitmalle sıvıda gelir ve abdest alman gerekir

Back
X