Yapmam gereken nedir yardım edinnnn :(((((((

adigerum

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
130
0
26
Ankara
1 ay 5 günlük bi ilişkim vardı kızlar bugün tamamı ile bitti sebep benim çok bunaltmammş önce ara verelim dedi 1 2 gün kabl ettm snra dayanamadım hep yazdım facebooktan telefondan:(( ve bana seni sevip sevmedğimi bilmiyorumm sende bi öylesn bi böylesn bi rest çekiyosun tekrar dönüyosun dediiii gerçekten öyle tabi ben tam tamam hoscakal diyorumm gene aklıma bişeyler geliyor yazıyorummmm facebookta da ilişkisi yok yaptı bugün bizi bi abi tanıştırmıştı onada mesaj attım haberim var dedi sevmiyormuş demi dedim alakası yok dedi tekrar msj attm kaan diye o da işim var ne var dedi azıcık bi şans dahi haketmiyor muyuz dedim cevap atmadııı sevip sevmediğini söyler misin bende içimi soğutayım dedim yine cevap atmadıı net bişeyde söylemiyor kızlar ben napcammmm?? Gidip görüşsem daha mı sağlıklı olur??

Canım adamı boğdukça boğmuşsun.. :ssz: Biraz kendini çek,sakın gitme.. Face de bile ilişkim yok demiş hemen değiştirmiş..

Biraz kendini çek seni merak etsin.. Artık önce o aramalı.. Öyle kısacık msj atar deneme için ona bile cvp verme..iyice merak etsin.. Dayan biraz.

"kaçan kovalanır" yapma kendi değerini düşürme,derim... :ssz:

tatlım başta o kadar sıkıştırmaya gelmez erkekler yanlş başlamışsın ilişkiye, zaten zaman geçtikçe güveniniz oturuyor ama sabır lazım:45:
sonra eğer hala onu gerçekten geri istiyorsan biraz sıkıştırma rahat bırak, özleyin birbirinizii sonra sakince ona hissettiklerini söyle sen şöyle yaptın böyle yaptın diyerek değilde ben böyle böyle yapmandan rahatsız oluyorum kırılıyorm diye sonda da bir iki güzel söz o da seni seviyorsa barışırsınız, ciddi bir sorununuz yok :34:

Son düzenleme:
aynen öyle hayatım kaçan kovalanır
çok üzerine düşmeyeceksin bekle ne faceden ne telden mesaj at dayan
o sana dönecektir merak edip

Son düzenleme:
"Boşvermek ya da boşvermiş gibi davranmak", yapman gereken bu. Ölmezsin, merak etme.

bu durumda senin tek yapman gereken uzak durmak umursamıyormus gibi davranmak. Arayıp sorma o merak edip peşinden gelicektir inan..

1 ay 5 günlük bi ilişkim vardı kızlar bugün tamamı ile bitti sebep benim çok bunaltmammş önce ara verelim dedi 1 2 gün kabl ettm snra dayanamadım hep yazdım facebooktan telefondan:(( ve bana seni sevip sevmedğimi bilmiyorumm sende bi öylesn bi böylesn bi rest çekiyosun tekrar dönüyosun dediiii gerçekten öyle tabi ben tam tamam hoscakal diyorumm gene aklıma bişeyler geliyor yazıyorummmm facebookta da ilişkisi yok yaptı bugün bizi bi abi tanıştırmıştı onada mesaj attım haberim var dedi sevmiyormuş demi dedim alakası yok dedi tekrar msj attm kaan diye o da işim var ne var dedi azıcık bi şans dahi haketmiyor muyuz dedim cevap atmadııı sevip sevmediğini söyler misin bende içimi soğutayım dedim yine cevap atmadıı net bişeyde söylemiyor kızlar ben napcammmm?? Gidip görüşsem daha mı sağlıklı olur??

tatlım ne kadar mesaj atarsan senden o kadar uzaklaşacaktır.emin olabılısın.hiçbişey yapma bıraz zaman gecsın hem zaten 1 ayda bu hale gelıyorsanız bır ömür ne yapacaksınız ki..olurun bırak canım .. zaten sevdıyse dayanamıcak ...ama sen aradıkca onemsedıkce kacacaktır...

al benden de o kdr arkadaşım biliorum ısrarla yazasın gelio dimi ben sana ne yaptım ama seni özledim neden cvp vermiosun
ben de aynı hta yüzünden aynı sessızlikle karşı karşıyayım hç mi merak etmio bilmiyorum üzüldüğümü söylüyorum hç mi umursamıo
ama va geçtim aramıorum ama çok özledim sabrediorum umarım arar

kesinlikle beklemelisin biraz kendini geri cekmelisin cunku sendeki huyun aynisi bendede vardi tamam ayrilma noktasina gelmedik ama her tartismada kavgada cenem durmazdi aklima bisey gelir ust uste mesajlar atardim allahima sukur sonra kendime ceki duzen verdim hayirlisiysa oldun dedim ben duzeldim sira onda diye dusundum zaten eger aradaki ask gercekse inan barisacaksiniz ve senin duzeldgni gorup o da hatalarini duzeltecektir uzun mutlu iliskiniz olacaktr ve mutlulugun ozaman tarif edilemez bi hal alicak :) hic korkma geri cek kendini bekle biraz hayirliysa ve gercek bi bag ise aranzdaki hersey duzelecektir

al benden de o kdr arkadaşım biliorum ısrarla yazasın gelio dimi ben sana ne yaptım ama seni özledim neden cvp vermiosun
ben de aynı hta yüzünden aynı sessızlikle karşı karşıyayım hç mi merak etmio bilmiyorum üzüldüğümü söylüyorum hç mi umursamıo
ama va geçtim aramıorum ama çok özledim sabrediorum umarım arar

canım senın ne kadar suredır boyle? çok fazla uzatma çunku ne yazıkkı hemcinslerimizden bazıları bu durumda sevdıklerımızı elımızden alabılıyorlar. erkekte nasılsa bakıyorkı başka bır kız bana daha fazla deger verıyor kı o an oyle sanıyor ve kapılıp gıdebılıyor.. aynısı bana oldu cunku :(

canım senın ne kadar suredır boyle? çok fazla uzatma çunku ne yazıkkı hemcinslerimizden bazıları bu durumda sevdıklerımızı elımızden alabılıyorlar. erkekte nasılsa bakıyorkı başka bır kız bana daha fazla deger verıyor kı o an oyle sanıyor ve kapılıp gıdebılıyor.. aynısı bana oldu cunku :(

Kızlaaaaaaaaaar hepiniz çok çok haklısınız çok öpüyorum sizleri ama bu arkadaşa ayrı bir katılıyorum çünkü ben bu durumdan çok korkuyorum ya başkasıyla olursaaaaaaaaa boşlukta kalıpta beni unutursa :(((((

Canım adamı boğdukça boğmuşsun.. :ssz: Biraz kendini çek,sakın gitme.. Face de bile ilişkim yok demiş hemen değiştirmiş..

Biraz kendini çek seni merak etsin.. Artık önce o aramalı.. Öyle kısacık msj atar deneme için ona bile cvp verme..iyice merak etsin.. Dayan biraz.

"kaçan kovalanır" yapma kendi değerini düşürme,derim... :ssz:

çok haklısınnn sıktıgım için özür diledim zatnn ama sevip sevmediğini neden söylemiyorr :((( seeven insan ayrılır mı peki ??

Kızlaaaaaaaaaar hepiniz çok çok haklısınız çok öpüyorum sizleri ama bu arkadaşa ayrı bir katılıyorum çünkü ben bu durumdan çok korkuyorum ya başkasıyla olursaaaaaaaaa boşlukta kalıpta beni unutursa :(((((

canim baskasiyla olursa zaten aranizdaki bag yada ask iste gercek degilmis demektir en azindan o sana gercekten bagli degil demektir biz hic birimiz sana birak sal gitsin demedik bence diger arkadaslarda boyle dememistr ama senin anlattgn durum gercekten karsdakini bogmak ki bende yaptim zamannda .ayni korkulari yasadim giderse baskasina birakrsa beni diye ama allahima sukur oyle bi durum olmadi ama olsaydida mecburen hayirlisi bu derdim sanirim .hic korkma uzulme

canim baskasiyla olursa zaten aranizdaki bag yada ask iste gercek degilmis demektir en azindan o sana gercekten bagli degil demektir biz hic birimiz sana birak sal gitsin demedik bence diger arkadaslarda boyle dememistr ama senin anlattgn durum gercekten karsdakini bogmak ki bende yaptim zamannda .ayni korkulari yasadim giderse baskasina birakrsa beni diye ama allahima sukur oyle bi durum olmadi ama olsaydida mecburen hayirlisi bu derdim sanirim .hic korkma uzulme

çok haklısın kardeşm ama korkuyorum ister istemez ya zamanla duyugları eksilirse hani bi söz varya gözden uzak olan gönülden ırak olur diye :(

çok haklısınnn sıktıgım için özür diledim zatnn ama sevip sevmediğini neden söylemiyorr :((( seeven insan ayrılır mı peki ??

Seven kişi söyler tabi..Ama bazıları seviyorum diyemez onu sen bilirsin..

Başkasını bulur diye korkuyorum demişsin..Canım biraz boşta kaldı diye başkasına koşuyorsa zaten gitsin..O zaman her kavgada başka kollar mı arıyacak?! Ayrıca gitmesin diye tasma takamazsın yaa..Sıkıştırdıkça zaten uzaklaşıyor..Eve mi kapatacaksın..

Bazen her şeyi zamana bırakmak lazım,evli olsan evet gidemez dersin, ararsın,bırakmazsın da sevgilin hemen bu kadar sahiplenme.. Biraz da o seni sahiplensin bakalım,yapmıyorsa üzgünüm yapacak bir şey yok.. :ssz:

Dediğim gibi bazen zamana bırakıp,gidişatı görmek lazım.. :ssz:

çok haklısın kardeşm ama korkuyorum ister istemez ya zamanla duyugları eksilirse hani bi söz varya gözden uzak olan gönülden ırak olur diye :(

canim korkun cok normal ama soyle dusun hep gozden uzak oldugunda gozleri baskalarina bakan baskalarina giden adam seni hakediyormu senin sevgini hakediyormu.sen olsan uzakta aldatirmiydin gormesen mesela onu bence eminim yapmazdin anladgm kadaryla baglisin ona ama senin bagligini haketmyorsa hayirlisi ne ise o olsun demelisin. eminim ondan baskasni istemiyorsundur suanda. ama eger duzelmezse araniz bu bag tamamen koparsa kendini suclama. tamam sen bogmussun hata yapmissin ama sen bogmadigndada donmezse sana, demekki sana senin kadar bagli degilmis demektir kendini sakin uzme allah insallah karsina seni senin kadar seven mutlu edebilecek kisileri cikartir eger bu kisi ile dduzelmezse bile.ama buradakilerin kesinlikle tavsiyelerine uy derim ozellikle uncanny888 adli arkadasmzn yazdgni cok dogru buldum .hic uzulme canim bekle sabret olmazsa bosver hayirlisi

Son düzenleme:

yaklaşık bi haftdır ben kovalıom o kaçıo ama daha aramadığım ıkı gün oldu hatta tam olarak bu gün ama aramamak için zor duruom ya aramazsa diye krkuyrm ya ne gıcık bi durum erkekler ne kdr ayrılar ya ben vazgeçersem diye krkmuyor mu ya da o kdr mrk ettim nasılsın diorum bu kdr kayıtsız kalıor aklım almıor amacı

anladım canımmmm peki hiç mesaj atmamam ne kadar doğru olur ki ama

tatlım başta o kadar sıkıştırmaya gelmez erkekler yanlş başlamışsın ilişkiye, zaten zaman geçtikçe güveniniz oturuyor ama sabır lazım:45:
sonra eğer hala onu gerçekten geri istiyorsan biraz sıkıştırma rahat bırak, özleyin birbirinizii sonra sakince ona hissettiklerini söyle sen şöyle yaptın böyle yaptın diyerek değilde ben böyle böyle yapmandan rahatsız oluyorum kırılıyorm diye sonda da bir iki güzel söz o da seni seviyorsa barışırsınız, ciddi bir sorununuz yok :34:

yaa ama hiç mesaj atmamak ne kadar dogru??

anladım canımmmm peki hiç mesaj atmamam ne kadar doğru olur ki ama

bence araniz ancak bu sekilde duzelir seni ozler ilk o atana kadar bekle o atana kadar hic atma o attigndada hemen konuya dalip soyle uzgunum boyleyim barisalim niye boyle yapiyosun vs. cumleler kurma normal davran yavas yavas sakin sakin konus hep zaman ilerlesin araniz duzelsin ozamana kadar beklemek en dogrusu cunku simdi sey olcak sen hep mesaj atiydun ya bakcak diyecekki aa atmiyor niye ki umursamyormu bni diyip sana mesaj atck yada ariycktr yoksa o atmadan sen bitane bile atarsan ooho bu kiz ayni hep benim elimin altinda degersiz diyecek buyuzden zamsna birakmak en dogrusu bekle o atana kadar cnm

Back
X