Yapmam gereken nedir yardım edinnnn :(((((((

bence araniz ancak bu sekilde duzelir seni ozler ilk o atana kadar bekle o atana kadar hic atma o attigndada hemen konuya dalip soyle uzgunum boyleyim barisalim niye boyle yapiyosun vs. cumleler kurma normal davran yavas yavas sakin sakin konus hep zaman ilerlesin araniz duzelsin ozamana kadar beklemek en dogrusu cunku simdi sey olcak sen hep mesaj atiydun ya bakcak diyecekki aa atmiyor niye ki umursamyormu bni diyip sana mesaj atck yada ariycktr yoksa o atmadan sen bitane bile atarsan ooho bu kiz ayni hep benim elimin altinda degersiz diyecek buyuzden zamsna birakmak en dogrusu bekle o atana kadar cnm

ya ne kadar doğru ama o htayı baştan yapıoruz ben de aynı durumdayım nasıl boğduysam artk o cvp vermedikçe ben gıcık oldum daha çk hiç mzlemiyon hç mi umursamıyon diye o yine ne kızdı ne iyi bi cvp verdi tamamen sessizlik ama burada sizlerin yorumlarını okudukça ıkı gündür günaydın bile demiyorum acaba merk edip arar mı dua edin ne olur arasın ve hayırlısıyla tabiki

bence sen boş kaldıgın için el alışkanlığı olarak mesaj vs atıyor olabilirsin
bir de kimse kimsesiz ölmez bunu unutma sakın

salla gitsin cok da seviyor olsa seni bunlatsanda dayanırdı

yaklaşık bi haftdır ben kovalıom o kaçıo ama daha aramadığım ıkı gün oldu hatta tam olarak bu gün ama aramamak için zor duruom ya aramazsa diye krkuyrm ya ne gıcık bi durum erkekler ne kdr ayrılar ya ben vazgeçersem diye krkmuyor mu ya da o kdr mrk ettim nasılsın diorum bu kdr kayıtsız kalıor aklım almıor amacı

canım erkekler bikez taş oldumu oluyor ınan bana sen gıbı bekledım ama ınat ettı ...1 hafta erken daha bıraz daha bekle ama atma attıkça gelmeyecek.. zaten bu bı sınav sevıyorsa dayanabılecekmı sensızlığe dayanamıcak. senı başkalarına yar edemeyecek.. ama sevmıyorsada bunuda en ıyı şimdi anlayacaksın. ben 4 yıl emek verdım .işibulunca kızlarıda gorunce bı anda taş oldu aradım açmadı mesaj attım cvp vermedi ben onu en ıyı şimdi tanıdım.. sevgıme bı damla layık degılmış ben ondan once iş buldum gıdebılırdım ısteyenım çoktu ama bunlar aklımın ucundan gecöedı. biz kör oluyoruz...canım uzerıne düşme şu an düşma sessızlıkle bekle egerkı cvp yoksa bı kez dene ama yuzyuze olması daha ıyı... ben degıdıcektım ama bana sakın gelme dedı sevgılısı varmış:(neyse ama yuzyuze herzaman daha ıyıdır duygularını daha ıyı anlarsın gorursun.... bu dönemde ağır ol gercekten ....erkek şımarıyor ....hakkında hayırlısı ıse olsun canım bunlar benım yenı yasadıklarımdan bir çıkarsama .. ama çevremdekı kızlarda çok uzerıne dustu ve hiçbirininki dönmedi:(yınede sen bılısın ama canım...

bence sen boş kaldıgın için el alışkanlığı olarak mesaj vs atıyor olabilirsin
bir de kimse kimsesiz ölmez bunu unutma sakın

salla gitsin cok da seviyor olsa seni bunlatsanda dayanırdı

sana katılıyorum gercek sevgide sen bunaltsanda gıdemez sevgı başka bişey ya çözüm ararsın ama gıdemezsın.en gercek sevgi annelerimizin sevgizi ne yapsakta hatalıda olsak bi kez olsun vazgeçemiyorlar... ....huzur evı yaslı ınsanlarla dolu terk edılmışler ama hala çocuklarını dusunuyolar hiç kötü laf diyemiyolar.. sevgı böyle bişey ...öyle kızlar varkı adamlar bırakamıyor ya .. biyerden duydumbi kız var aldattığı halde çocuk onu affetmiş .. düşünün...
İnşallah bigün hepimiz gerçek sevgiyi buluruz....

canım erkekler bikez taş oldumu oluyor ınan bana sen gıbı bekledım ama ınat ettı ...1 hafta erken daha bıraz daha bekle ama atma attıkça gelmeyecek.. zaten bu bı sınav sevıyorsa dayanabılecekmı sensızlığe dayanamıcak. senı başkalarına yar edemeyecek.. ama sevmıyorsada bunuda en ıyı şimdi anlayacaksın. ben 4 yıl emek verdım .işibulunca kızlarıda gorunce bı anda taş oldu aradım açmadı mesaj attım cvp vermedi ben onu en ıyı şimdi tanıdım.. sevgıme bı damla layık degılmış ben ondan once iş buldum gıdebılırdım ısteyenım çoktu ama bunlar aklımın ucundan gecöedı. biz kör oluyoruz...canım uzerıne düşme şu an düşma sessızlıkle bekle egerkı cvp yoksa bı kez dene ama yuzyuze olması daha ıyı... ben degıdıcektım ama bana sakın gelme dedı sevgılısı varmış:(neyse ama yuzyuze herzaman daha ıyıdır duygularını daha ıyı anlarsın gorursun.... bu dönemde ağır ol gercekten ....erkek şımarıyor ....hakkında hayırlısı ıse olsun canım bunlar benım yenı yasadıklarımdan bir çıkarsama .. ama çevremdekı kızlarda çok uzerıne dustu ve hiçbirininki dönmedi:(yınede sen bılısın ama canım...

tşklrr arkadşm uzuldm ya neden seni böyle yarı yolda bırktı hayırşısı ne diyeyim inşallah cabuk gecer hayırlısı olur senin için
ben de sizleri dinliyorum ıkı gündür arama sms yk hatta nette gördüm ç dışı oldum aramızda aksi bi durum olmadı meşgulüm yognum dedi ben de üzerine gıttıkçe uzaklaştı ne arama sorma beni dedi ne de cvp verdi o biraccık zaman istedi aslında ben çok üzerine gıttım kabul ama dinlıyrm sizi aramıorum sabır bakalım ne kadr dayancam
bu arada alıp bi türlu veremediğim bi hediyesi var bi kaç hafta aramazsa onu gonderip atıorum pzr şurda kahvaltı yapcam gel gibi bişi yazsam diorum zaten yıne gelmezse defolsun

tşklrr arkadşm uzuldm ya neden seni böyle yarı yolda bırktı hayırşısı ne diyeyim inşallah cabuk gecer hayırlısı olur senin için
ben de sizleri dinliyorum ıkı gündür arama sms yk hatta nette gördüm ç dışı oldum aramızda aksi bi durum olmadı meşgulüm yognum dedi ben de üzerine gıttıkçe uzaklaştı ne arama sorma beni dedi ne de cvp verdi o biraccık zaman istedi aslında ben çok üzerine gıttım kabul ama dinlıyrm sizi aramıorum sabır bakalım ne kadr dayancam
bu arada alıp bi türlu veremediğim bi hediyesi var bi kaç hafta aramazsa onu gonderip atıorum pzr şurda kahvaltı yapcam gel gibi bişi yazsam diorum zaten yıne gelmezse defolsun

aramaman mesaj atmaman cok iyi olmus c anim sabir en iyisi kesinlikle ama donmezsede zaten deymezmis diyeceksin zamanls kurtulursun anlarsin senin sevgine deymedgini bence o dediginide yapma cunku bahane olarak gorecektir baridmak icin ugrasacksin sanip gelmeyecektr seni uzer bu durum oyuzden zaten bir kac hafta aramazsa dedgin gibi guclu ol ve unut gitsin kurtuldum basindan cok uzamadan de cunku bu onun gercek yuzu demektir sen bogmadgn halde aramiyrsa merak etmiyorsa .belki devam etseydi daha cok baglanicaktin yol yakibken kurtuldgna sevin eger aramazsa hic uzulme cnm.ararsada hayirlisi yavas yavas duzeltmeye calisrsn aranizi

aramaman mesaj atmaman cok iyi olmus c anim sabir en iyisi kesinlikle ama donmezsede zaten deymezmis diyeceksin zamanls kurtulursun anlarsin senin sevgine deymedgini bence o dediginide yapma cunku bahane olarak gorecektir baridmak icin ugrasacksin sanip gelmeyecektr seni uzer bu durum oyuzden zaten bir kac hafta aramazsa dedgin gibi guclu ol ve unut gitsin kurtuldum basindan cok uzamadan de cunku bu onun gercek yuzu demektir sen bogmadgn halde aramiyrsa merak etmiyorsa .belki devam etseydi daha cok baglanicaktin yol yakibken kurtuldgna sevin eger aramazsa hic uzulme cnm.ararsada hayirlisi yavas yavas duzeltmeye calisrsn aranizi

o kadr zor tutuyrm ki kendimi buraya girip güçleniyorum hemen ama neden aramıyor ya kaç gündür grşmyrz
sabır aramıyorum

o kadr zor tutuyrm ki kendimi buraya girip güçleniyorum hemen ama neden aramıyor ya kaç gündür grşmyrz
sabır aramıyorum

en iyisini yapiyorsun emin ol canim aramiyor cunku ya cok bunaldi kararsiz oyuzden biraz daha zaman gecince arayacktr yada gercekten sevgni haketmiyordr dusunmemeye calis canim baska ugraslar bul kendine zaman hizli gecer olacak olan olur hayirlisiysa

en iyisini yapiyorsun emin ol canim aramiyor cunku ya cok bunaldi kararsiz oyuzden biraz daha zaman gecince arayacktr yada gercekten sevgni haketmiyordr dusunmemeye calis canim baska ugraslar bul kendine zaman hizli gecer olacak olan olur hayirlisiysa

dua edip duruyorum durmadan ara ara ara ara ama tabiki hayırlı olacak umarım

dua edip duruyorum durmadan ara ara ara ara ama tabiki hayırlı olacak umarım

o beklemek nasıl can yakar bılıyorum saatler zorakı gecer günler hiç ilerlemez gibi gelır ınsana aklın hep telde :(canım dayan arama sakın .. egerkı bıtersede bu kadar cabuk vazgecen erkekten hayır gelırmı gelmezkı .. daha hayatta ne zorluklar var .. hemen kaçılmamalı ..İŞte şimdiki erkekler sadece gezsın eglensın bu .. akılları baslarına gec gelıyor... ama ınan suan aramayarak en ıyısını yapıyorsun.. bitersede şunu unutmakı daha fazla yara almaktan kurtuldun.. ama eger ki o hatalarının farkına varrak ve sensızlığe dayanamayarak işte o zaman çok mutlu olursun ...İnşallah...

o beklemek nasıl can yakar bılıyorum saatler zorakı gecer günler hiç ilerlemez gibi gelır ınsana aklın hep telde :(canım dayan arama sakın .. egerkı bıtersede bu kadar cabuk vazgecen erkekten hayır gelırmı gelmezkı .. daha hayatta ne zorluklar var .. hemen kaçılmamalı ..İŞte şimdiki erkekler sadece gezsın eglensın bu .. akılları baslarına gec gelıyor... ama ınan suan aramayarak en ıyısını yapıyorsun.. bitersede şunu unutmakı daha fazla yara almaktan kurtuldun.. ama eger ki o hatalarının farkına varrak ve sensızlığe dayanamayarak işte o zaman çok mutlu olursun ...İnşallah...

aynen bi gözüm telde bi gözüm nette ama ıkı gün oldu aramıor özlemiyor mu beni ya

aynen bi gözüm telde bi gözüm nette ama ıkı gün oldu aramıor özlemiyor mu beni ya

benımkıde askından ölüyordu ama 2,5 ay oldu . o boşluğumu çabuk doldurdu hemen bırını bulmuş .. boşver be güzelim al işte sevgısını sınıyosun ... sevıyosa dönecek...

benımkıde askından ölüyordu ama 2,5 ay oldu . o boşluğumu çabuk doldurdu hemen bırını bulmuş .. boşver be güzelim al işte sevgısını sınıyosun ... sevıyosa dönecek...

gmailden linkedin daveti göndermiş güya toplu atıo neden onu aramayı bıraktım diye merak mı edio acaba

kayıtsız kal canım hiç takma .... o peşinden koşssun sen koşsan yıne bıtecek çunku zatende dönmeyecek ve ufacık bı zorlukta sen istedın dıyecek erkekler nankör..

1 ay 5 günlük bi ilişkim vardı kızlar bugün tamamı ile bitti sebep benim çok bunaltmammş önce ara verelim dedi 1 2 gün kabl ettm snra dayanamadım hep yazdım facebooktan telefondan:(( ve bana seni sevip sevmedğimi bilmiyorumm sende bi öylesn bi böylesn bi rest çekiyosun tekrar dönüyosun dediiii gerçekten öyle tabi ben tam tamam hoscakal diyorumm gene aklıma bişeyler geliyor yazıyorummmm facebookta da ilişkisi yok yaptı bugün bizi bi abi tanıştırmıştı onada mesaj attım haberim var dedi sevmiyormuş demi dedim alakası yok dedi tekrar msj attm kaan diye o da işim var ne var dedi azıcık bi şans dahi haketmiyor muyuz dedim cevap atmadııı sevip sevmediğini söyler misin bende içimi soğutayım dedim yine cevap atmadıı net bişeyde söylemiyor kızlar ben napcammmm?? Gidip görüşsem daha mı sağlıklı olur??

kesinlikle sevgini belli etmeye gelmıyo bu ınsanlar. sakın ola aynı seylerı tekrarlama yazma ılgılenme. evet için içini yicek ama yapma. sen ona yazdıkca o senden bı adım daha uzaklasır. ama kendını bıraz tutar da ılgılenmıyomus gıbı yaparsan senden kıymetlısı olmaz. belkı uzun zaman alır ama elbet kopek olur yolunda tecurbeyle sabıttır her zaman boyle oldu. emın oldugum bısey varsa o da tepersen tapılırsın ;)

Back
X