Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yaprak Dökümü misali :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

Sevmgss

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2015
241
65
18
34
Arkadaşlar ekkin akkol anti hair loss ürününü kullanan oldu mu. Saç dökülmesini durdurmak için birebir dediler ama güvenemiyorum bi türlü. Zaten incelen saçımı hepten kaybetmek istemiyorum :KK43: kullanan arkadaş var mı acaba faydasını gördünüz mü

Başlık yine şaşırttı ben gelin ferhundeyi bekliyorddum

Yaprak dokumu diyince neclalar leylalar aman tadimiz kacmasin ali riza beyler beynimde ucustu valla:confused:
Hahahh benim saçların durumu alı tızadan daha vahim durumda güzelim saçlar inceldi biraz daha böyle devam etse kel kalcam diye korkuyorum :(

Yorumlara bakilirsa cevap alinamayacak gibi... :KK45: neyse takibe alayim. Bakalim neymiş? Ne derece ise yariyormus.

Yorumlara bakilirsa cevap alinamayacak gibi... :KK45: neyse takibe alayim. Bakalim neymiş? Ne derece ise yariyormus.
Çevremde bi kaç kişi işe yarıyor dedi ama emin olamıyorum. Saç sonuçta önemli bizler için hele ki böyle incelmişken :KK43:

dökülme ve incelme varsa yardımcı olabılırım aynı sorun bende de var

bir de kan testlerınde sorun çıkmadıysa profesör doktorumun bana verdıklerını yazayım

dökülme ve incelme varsa yardımcı olabılırım aynı sorun bende de var
Çok sevinirim. Hem incelme hemde dökülme var priorin kullanfım hatta kullanmaya devam ediyorum ama memnun kalmadım. Ekin akkol anti hair loss ürününü öneriyolsr şimdide. Açıkçası priorin gibi hayal kırıklığı olur korkusu yaşıyorum

Hahahh benim saçların durumu alı tızadan daha vahim durumda güzelim saçlar inceldi biraz daha böyle devam etse kel kalcam diye korkuyorum :KK43:
Yazdigin urun hakkinda bilgim yok ancak forumda sac bolumunde bir suru tarif var. Dogal yolla da guclenebilir belki saclarin. Ben tam anlayamadim aslinda. Sacinda dokulme mi var incelme mi? Dokulme icin sirke oneririm. Incelme icin zeytinyagi.. ;)
Hepsinden once bir doktora gorunsen. Belki demir eksikligi kansizlik vardir. Ona gore oneride bulunur sana.

Bende son zamanlarda cam terebentine umut bagladim. Bakalim dokulmeye ne derece etkili olacak.
Bende kullandım ama çok keskin bi kokusu olduğu için bi ayın sonunda bıraktım. Bide bende alerji yaptı gibi. Umarım siz aynı sorunları yaşamazsınız

Back
X