Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Yaprak Dökümü misali :(

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri
Kullanıyorsanız anca 6 aydan sonra etkisi var mı ya da yok mu anlarsınız. Sabırla kullanmaya devam edin anında etkisi görülmez zaten. Bekleyin ve kullanın. Bephanten ampul kullanabilrisiniz b vitamini saçlarınıza yedirin bekletin yıkayın uzun süre kullanın hiç bişey yapmamaktan iyidir.

Kullanıyorsanız anca 6 aydan sonra etkisi var mı ya da yok mu anlarsınız. Sabırla kullanmaya devam edin anında etkisi görülmez zaten. Bekleyin ve kullanın. Bephanten ampul kullanabilrisiniz b vitamini saçlarınıza yedirin bekletin yıkayın uzun süre kullanın hiç bişey yapmamaktan iyidir.
Tşk ederim deniycem dediğiniz gibi hiçbir şey yapmamaktan iyidir

Şükürler olsunki ilginizi çekecek ahlaksızlıklar hayatımda yok...

Saka yaptim arkadasim kusura bakma....
Sac konusunda İbrahim Saracoglunun lavanta kuru vardi.
1lt suya bir avuc pavantayi (kuru lavanta) atip demliyiyoruz lavanta 5 dk daha kayniyor haftada iki gun saca spreyle sikip bir iki saat sonra kuruluyoruz.
Lohusayken dokulen saclarinda ise yaramisti

Cevap vercek birini bulabilirm umuduyla yazdım ama kimse yok sanırım :)
Cevap bende arkadasim en basindan soyleyim kansizlik yada hormonlarda bozukluk varmi bu cok onemli mutlaka baktir eğer yoksa şimdi iyi dinle uykunu iyi almalisin kara üzüm özü var mutlaka her sabah aç karnına icmelisin isirgan otu çayını her gün bir kupa ic sacinada icir ve her gece yatmadan önce dut pekmezi ic sonra bana dua et

Saka yaptim arkadasim kusura bakma....
Sac konusunda İbrahim Saracoglunun lavanta kuru vardi.
1lt suya bir avuc pavantayi (kuru lavanta) atip demliyiyoruz lavanta 5 dk daha kayniyor haftada iki gun saca spreyle sikip bir iki saat sonra kuruluyoruz.
Lohusayken dokulen saclarinda ise yaramisti
Teşekkür ederim bakalım bunlar işe yaramazsa deniycem

• Beğen
Reactions: nio
Saçlarım zaten azdı , o kadar yogun dökülüyor ki şimdi kedi kuyruğu kadar kaldı . Çok üzülüyorum . Hastaneye gidip kan testi mi yaptırmak istiyorum diyorsunuz , nasıl oluyor ?

Teşekkür ederim bakalım bunlar işe yaramazsa deniycem
İbrahim Saracoglunun ise yaramayan kurunu gormedim..
Artik psikolojikmidir nedir bilmiyorum..
Plasebo etkisi yapiyor bende

Saçlarım zaten azdı , o kadar yogun dökülüyor ki şimdi kedi kuyruğu kadar kaldı . Çok üzülüyorum . Hastaneye gidip kan testi mi yaptırmak istiyorum diyorsunuz , nasıl oluyor ?
Aile hekimine gidip şikayetlerinizi söylerseniz kan tahlilinize baktırır. Özel hastanelerde yaptırmayn derim tuzlu oluyo

Cildiye yada diğer adıyla dermatolojiden randevu aliyosunuz onlar gereğini yapar

Arkadaşlar ekkin akkol anti hair loss ürününü kullanan oldu mu. Saç dökülmesini durdurmak için birebir dediler ama güvenemiyorum bi türlü. Zaten incelen saçımı hepten kaybetmek istemiyorum :KK43: kullanan arkadaş var mı acaba faydasını gördünüz mü
Canim bende priorin kullaniyorumn40 gune yakinnoldu.subatta nisanim.var kafayi saclariminn seyrek kisimlarina takdimnyillardir ugrasiyorum 4 yil oluyor gupgur saclarim seyreldi nasil dipleri gorunuyor varya neyse gozumu kararttim priorin hap aldim ilk 2 hafta deli gibi sac dokmesi yapti ben inat ettim kullanmaya devam ettim bide flashla sacimin seyrek kisimlarini cekiyorum koklerine kadar hersey gorunuyo;Dbide baktimki seyrek yerlerden bi suru kucuk sac cikmis bilmiyorum uzayonca seyrelti gevermi ama dehset bi dokulmem.yok artik gunluk 50 tel falan yardimci olabildiysem ne mutlunaz uzun oldu.kusura bakma

Kizlar utanmasam tey tey die halay cekesim var seyrek bi suru yerden sac gelmis hepp artik dibim gorunmuyoio ;Doh beeee

Back
X