Çok şükür bu günüme , teşekkürlerAllaha sukur edin .Saglikla huzurla dolu bir yil gecirin inşallah...Iyi dusunun iyi olsun.
iyi gun hissecileri demissin ya gercekten haklisin . Lütfen onlara yaklasma konusma.Insanin basina ne geliosa onlardan geliyorÇok şükür bu günüme , teşekkürler
Teşekkürler Lale abla , inşallah Allahım ağzımızın tadını bozmasın.Allah'ım yolunu açık etsin inşallah...
Bu bi şans bence. Yani o insanla karşılaşmanız, birbirinizi bulmanız. Zaten o bağı hissettikten sonra karsiliklı fedakarlıklar buyutuyor da buyutuyor.Arkatas oyle boyle bulunuyorda dost cok zor ya hayatimda dostun 15 yaslarinda vardi oda eakilerde kaldi dahada bulamdim ama arktas olarak varsalarda bakiyorum bana deger veren arayan soran kisi olmadiklarinda bende bosveriyorum icimdekilerini soylesem ne fayda kabul etmiyor zaten.arada nasil iyimisin bitti .eger sende sana yapilan yanlisliklar varsa kendileri ozur dileyip hatalrini bilmiyorrsa silmek en iyisi kendini yipratmamis olursun nasil sevdigine guven duymak istiyorsun arkatasada oyle guven duyulmali dost bambaska birsey keske dost edinebilsem
şu son 1 haftadır gereksiz insanları ve gereksiz eşyaları çıkartıp atıyorum hayatımdan ve inan öyle hafifliyorum ki. değmeyecek şeylere üzülüyoruz adeta. bir daha dünyaya gelmeyeceğiz bunu unutma2016 benim için bu demek.
Gider ayak döküyorum kuruyan yaprakları, fazlalıkları.
Eşi uğurladım onu biliyosunuz da ,2016 giderayak arkadaş dediğim iyi gün dostlarını da temizledigim bir yıl oluyor.
Üst üste gördüğüm vefasizliklara eyvallah çekip bi daha asla yuz yüze gelmek dahi istemiyorum senelerimi geçirdiğim insanlarla.
Artık çabuk mu silen bi insana dönüşüyorum diye düşünürken, eski esimin giderken bana dediği herkes senin gercek yuzunu anliycak sözünü mü doğruluyorum istemsizce ?
Zamanı gelince, zaten tam olarak gerçekten hiçbir zaman gerçek bir arkadaslik olmadığını hissettiğiniz arkadasliklarinizi noktaladiniz mi birer birer?
Bu vefasızlık mi onca size yapilan vefasızlığa rağmen peki?
Bi parantez açıyorum. Arkadaşlık dostluk önemlidir benim için. Ama o bağı, o sıcaklığı hissetmem lazım. Öyle kolay silebilir bir insan değilim. Birikim ve hislerin olgunlaşması sonucu olan üst üste benzer durumlar yaşadığım bu birkaç ay icinde.
Az evvel gerçek bi dostumla konuşup beraber ağladık ben ona trip yaparken. Onu asla silemem. Bahsettiğim hani hep çevrenizde , iyi gününüzün hissecileri olanlar.
Oh rahatladım yazınca.
Üzerime gelip duruyorlar , görüşmek istiyorlar. Bahaneler ve telefonlara , mesajlara dönmemeler ile geçiştirmeye çalışıyorum. Onlarla artık sadece görüşmemek istiyorum. Bunu da trip yaparak ya da artık sizinle gorusmeyecegim diyerek değil, geçiştirerek yapmaya çalışırken anladılar tabi. Usteliyorlar. Bunaliyorum hanımlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?