- 7 Şubat 2011
- 860
- 333
- 123
ben bir uzman cavusa asik oldum kizlar birbirimizi okadar coksevdik ki evlenmeye karar verdik ailesi ile tanistim sonra ufak ufak annemi ablami kuzenimi ailesi ile tanistirdim ama benim babam ben kizimi uzaklara vermem dedi cunku bulundugu bölgeye es getirilemiyo ben bankaciyim tayin istesem sikinti.. cok ugrastik baska is bulmak istedim ona ama hic birini begenmedi.. ben fedakar olmaliymisim :/ olmadi yapamadik care bulamadik ayrildik 2 ay once ama ayrilsakta hergiu konusuyorduk ben cok uzuldugum icin yanimda olmaya calisiyordu ama bana sevgili gibi davraniyordu yine ozledim diyordu.. sonra son iki hafta artik daha az gorusur olduk :/ darbe girisimi olunca ben gece onu aradim merak ettim.. ogun sabaha kadar bekledim sabah ikinci darbeyi aldim sevgili yapmis kizi tanidiklar tavsiyesi ile tanimis inanmadim kiza faceden yazdim cvp yamadu.. benimle telefonda konusturdu o kizi konferans yaptik kizin karsisinda bana bagirdi cagirdi kiz bana aldin mi cvb ni dedi
kahroldum iki gun agladim arastirdim ogrendim ki o kiz sevdigimin dayisini esinin akrabasi .. veee o kotu kadin beni mustakbelkayinvaldem olacak kadina hep kötuluyodu cok uzuluodum benim cirkin oldugumu yakismadigimiyi daha iyi kizlara layik oldugunu soyluyordu kulagima geliyordu sesimi cikarmiyordum.. meger gozu varmis
beni attilar bi koseye agliyorum kimseye ulasamim engelledi beni
benimile ilgili kimse ile konusmak istemiyormus mutluymus
peki bana yaptigi reva mi kalacak