• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yaptigi yanina kalir mi :(

Kelebeka1

Papatyalar ölmez bayim , papatyalari öldürürler
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2011
860
333
123
ben bir uzman cavusa asik oldum kizlar birbirimizi okadar coksevdik ki evlenmeye karar verdik ailesi ile tanistim sonra ufak ufak annemi ablami kuzenimi ailesi ile tanistirdim ama benim babam ben kizimi uzaklara vermem dedi cunku bulundugu bölgeye es getirilemiyo ben bankaciyim tayin istesem sikinti.. cok ugrastik baska is bulmak istedim ona ama hic birini begenmedi.. ben fedakar olmaliymisim :/ olmadi yapamadik care bulamadik ayrildik 2 ay once ama ayrilsakta hergiu konusuyorduk ben cok uzuldugum icin yanimda olmaya calisiyordu ama bana sevgili gibi davraniyordu yine ozledim diyordu.. sonra son iki hafta artik daha az gorusur olduk :/ darbe girisimi olunca ben gece onu aradim merak ettim.. ogun sabaha kadar bekledim sabah ikinci darbeyi aldim sevgili yapmis kizi tanidiklar tavsiyesi ile tanimis inanmadim kiza faceden yazdim cvp yamadu.. benimle telefonda konusturdu o kizi konferans yaptik kizin karsisinda bana bagirdi cagirdi kiz bana aldin mi cvb ni dedi :KK43: kahroldum iki gun agladim arastirdim ogrendim ki o kiz sevdigimin dayisini esinin akrabasi .. veee o kotu kadin beni mustakbelkayinvaldem olacak kadina hep kötuluyodu cok uzuluodum benim cirkin oldugumu yakismadigimiyi daha iyi kizlara layik oldugunu soyluyordu kulagima geliyordu sesimi cikarmiyordum.. meger gozu varmis :KK43: beni attilar bi koseye agliyorum kimseye ulasamim engelledi beni :KK43: benimile ilgili kimse ile konusmak istemiyormus mutluymus :KK43: peki bana yaptigi reva mi kalacak :KK43:

ben bir uzman cavusa asik oldum kizlar birbirimizi okadar coksevdik ki evlenmeye karar verdik ailesi ile tanistim sonra ufak ufak annemi ablami kuzenimi ailesi ile tanistirdim ama benim babam ben kizimi uzaklara vermem dedi cunku bulundugu bölgeye es getirilemiyo ben bankaciyim tayin istesem sikinti.. cok ugrastik baska is bulmak istedim ona ama hic birini begenmedi.. ben fedakar olmaliymisim :/ olmadi yapamadik care bulamadik ayrildik 2 ay once ama ayrilsakta hergiu konusuyorduk ben cok uzuldugum icin yanimda olmaya calisiyordu ama bana sevgili gibi davraniyordu yine ozledim diyordu.. sonra son iki hafta artik daha az gorusur olduk :/ darbe girisimi olunca ben gece onu aradim merak ettim.. ogun sabaha kadar bekledim sabah ikinci darbeyi aldim sevgili yapmis kizi tanidiklar tavsiyesi ile tanimis inanmadim kiza faceden yazdim cvp yamadu.. benimle telefonda konusturdu o kizi konferans yaptik kizin karsisinda bana bagirdi cagirdi kiz bana aldin mi cvb ni dedi :KK43: kahroldum iki gun agladim arastirdim ogrendim ki o kiz sevdigimin dayisini esinin akrabasi .. veee o kotu kadin beni mustakbelkayinvaldem olacak kadina hep kötuluyodu cok uzuluodum benim cirkin oldugumu yakismadigimiyi daha iyi kizlara layik oldugunu soyluyordu kulagima geliyordu sesimi cikarmiyordum.. meger gozu varmis :KK43: beni attilar bi koseye agliyorum kimseye ulasamim engelledi beni :KK43: benimile ilgili kimse ile konusmak istemiyormus mutluymus birtek erkek kardesine yokbee oylesine konusuyom demis :KK43: peki bana yaptigi reva mi kalacak :KK43:

Sorunlarinizi cozememis ve ayrilmissiniz zaten. Uzulmeyin.

Bi silkelen yahu .

Kimseyi aramaya , ordan burdan ulaşmaya çalışma .

Konf. görüşme ne diye yaparsın ?

Olan olmuş giden gitmiş . Yaptığı reva mı değil mi dert etme. Ayrılan ilk çiftte siz değilsiniz.

Arama bi daha. Hatta ararsa da (ki aramaz) açma .

Güçlü ol . Göbek bağın yok kimseyle . Önüne bak.

Kendini çok düşürmüssün kızla konuşmana yazmana ne gerek varki. Yakınlarına ulaşmaya çalışman dahada vahim. Yakalarından düşmeyen bir insan gibi görüyorlar seni. Zaten olmazmış olmamış. Kendi hayatınıza bakın.

Başta ayrılıp,konuşman zaten hata,onun dışında bitmiş gitmiş olan birinin sevgilisine yazıyorsun ve sana seni özledim diyen adam seni onların yanında yerin dibine sokuyor,yaptığı yanına kalırmı bilemem ama bu kadar saf olma.

Tutup kıza yazmanız çok büyük bir hata. Bir de telefonda konuşmuşsunuz o adam sizi kızın yanında azarlamış. İyice kendinizi ezik duruma düşürmüşsünüz. Silkelenip kendinizd gelin hayat devam ediyor. Sizi istemeyen bir adamın peşinde koşmanın anlamı yok. Lütfen daha da kaldırmayın o zatın bi tarafını. Güçlü bir kadın olmak zorundasınız.

ayrılmışsınız zaten ..
kızla konferans görüşmesi falan neden bu işlere giriyorsunuz ki..
kendinize hakaret ettirince içiniz mi rahatladı..

Canım bu adam tam bir serefsizmis. Önce onu bir belirteyim. 2 ayda başkasını bulmuş ve bu arada seninle görüşmeye devam ediyormuş.

Herkes sana yok o kıza yazmışsın falan yok telco yapmışsın falan diye kızmış ama sen haklısın. Dolayısıyla bir açıklama beklemissin. O da senin hakkındir. Bu süreçte de kızla konuşmuşsun ama o kız o kadar ahmak bir insanmış ki bu adamın iki sevgilisi olduğunu anlayamamis. Hem seni oyalamis hem de kızla takılmış. Kendi bilir. Gözü açık bir insana senin durumun çok şey ifade ederdi ama işte kız da böyle çıkmış yapacak bir şey yok.

Tek tesellin bu arkadaşla daha ileri gitmeden bir şekilde ne karakterde bir insan olduğunu görmen olmuş. Aranızda gerçek bir ilişki yokmuş bence zaten. Üzülme demeyeceğim. Sevmişsin tut bir müddet yasını. Sonra da yoluna bak. Sevgini hak edecek kismetler çıkarsın allah karşına.

Ayrılma kararı alıp tlf da görüşmeye devam etmekle hataya başlamışsın. Boşversene iyi ki evlenmemişsin hiiiç üzülme.

Ayrılmışsınız zaten. Kız arkadaşıyla neden muhatap oluyorsun, yengesine neden kin duyuyorsun.

ben bir uzman cavusa asik oldum kizlar birbirimizi okadar coksevdik ki evlenmeye karar verdik ailesi ile tanistim sonra ufak ufak annemi ablami kuzenimi ailesi ile tanistirdim ama benim babam ben kizimi uzaklara vermem dedi cunku bulundugu bölgeye es getirilemiyo ben bankaciyim tayin istesem sikinti.. cok ugrastik baska is bulmak istedim ona ama hic birini begenmedi.. ben fedakar olmaliymisim :/ olmadi yapamadik care bulamadik ayrildik 2 ay once ama ayrilsakta hergiu konusuyorduk ben cok uzuldugum icin yanimda olmaya calisiyordu ama bana sevgili gibi davraniyordu yine ozledim diyordu.. sonra son iki hafta artik daha az gorusur olduk :/ darbe girisimi olunca ben gece onu aradim merak ettim.. ogun sabaha kadar bekledim sabah ikinci darbeyi aldim sevgili yapmis kizi tanidiklar tavsiyesi ile tanimis inanmadim kiza faceden yazdim cvp yamadu.. benimle telefonda konusturdu o kizi konferans yaptik kizin karsisinda bana bagirdi cagirdi kiz bana aldin mi cvb ni dedi :KK43: kahroldum iki gun agladim arastirdim ogrendim ki o kiz sevdigimin dayisini esinin akrabasi .. veee o kotu kadin beni mustakbelkayinvaldem olacak kadina hep kötuluyodu cok uzuluodum benim cirkin oldugumu yakismadigimiyi daha iyi kizlara layik oldugunu soyluyordu kulagima geliyordu sesimi cikarmiyordum.. meger gozu varmis :KK43: beni attilar bi koseye agliyorum kimseye ulasamim engelledi beni :KK43: benimile ilgili kimse ile konusmak istemiyormus mutluymus :KK43: peki bana yaptigi reva mi kalacak :KK43:
Sonuçta şartlarınız uymamış ve ayrılmışsınız.Kıza ne diye face den yazıyorsun ki

Back
X