YAPTIĞIM HATADAN DOLAYI ÖZÜR DİLİYORUM

catch1351

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2018
6
0
1
44
Ben minikkalp34 isimli kullanıcıyım, diğer hesabımı kapattığım için bu hesap ile konu açtım. Sizlerle bazı sorunlarımı paylaşmıştım. lacasadepapel lacasadepapel hanımefendi ile bazı yanlış anlaşılmalar yaşadık, kimseye asla hakaret etme veya hayatını eleştirme taraftarı değilim hakkım da değil zaten.
lacasadepapel lacasadepapel sizinle olan diyaloğumuzda söylediklerimi farklı kişiye yazıyordum, kişileri karıştırmışım. o gün de size söylemediğimi belirttim ve özür bekliyorsanız dileyeyim dedim. Yoksa benim sizinle herhangi bir sorunum yok ve o sözleri size söylemedim. Yanlış anlaşıldım ve sizden özür dilerim.

Ben minikkalp34 isimli kullanıcıyım, diğer hesabımı kapattığım için bu hesap ile konu açtım. Sizlerle bazı sorunlarımı paylaşmıştım. lacasadepapel lacasadepapel hanımefendi ile bazı yanlış anlaşılmalar yaşadık, kimseye asla hakaret etme veya hayatını eleştirme taraftarı değilim hakkım da değil zaten.
lacasadepapel lacasadepapel sizinle olan diyaloğumuzda söylediklerimi farklı kişiye yazıyordum, kişileri karıştırmışım. o gün de size söylemediğimi belirttim ve özür bekliyorsanız dileyeyim dedim. Yoksa benim sizinle herhangi bir sorunum yok ve o sözleri size söylemedim. Yanlış anlaşıldım ve sizden özür dilerim.
Yanlış anlaşılma yaşamadınız. Siz ısrarla hanımefendiye hakaret ettiniz size hiç bir şekilde edilmemişken. Üstüne size elli kez yanlış yapıyorsunuz dendiği halde anlamadınız.

Bu konuyu burada açarak bu özrü dilemenizi, aksi takdirde savcılığa verdiğim dilekçeyi geri çekmeyeceğimi ben söyledim size bugün ve siz de buna istinaden açmışsınız konuyu. Güzel.

O gün özür dilemekten falan bahsetmediniz. Aksine ısrarla benim dost hayatı yaşadığımı iddia ettiniz. Birazdan ekran görüntülerini paylaşacağım bunların.

Klavye başında mesnetsizce yazmak kolaydır ancak çok şükür ki yaşadığımız ülkenin kanunları vardır, bu kanunlara göre de sanal ortamda bile olsa atılan iftiraların, edilen hakaretlerin cezai karşılığı bulunmaktadır. Bunu bilerek adım atarsanız sosyal medyada başınız belaya girmez.

Diğer yandan ben bu özrü eksik buldum. Hâlâ kendinizi aklamaya çalışarak özür diliyorsunuz. Bana neler söyleyerek iftira attığınızı belirtiniz; size özel mesaj atarak “Ben dost hayatı yaşıyorum, benim dostum bile bana böyle davranmıyor” diyen üyenin kim olduğunu, adımı -yanlışlıkla bile olsa- lekelediğiniz için pişman olduğunuzu, bana ettiğiniz hakaretlerden ve üslubunuzdan dolayı da üzgün olduğunuzu belirtmeniz gerekmekte.

Umarım bunu yaparsınız ve bu beladan da dersinizi almış olarak kurtulursunuz!

Son düzenleme:
Hangi konu ben bulamadim

Şu konu:
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/esimin-ailesi-yuvami-yikmaya-calisiyor.1087275/

Üçüncü sayfadan şöyle kışkırtmaya başlamış hanım efendi:
(Alıntı)
"Sanirim evli degilsin veya o olgunlukta degilsin. Bilemiyorum."
Üyelerin geneline üslup şöyle cevaplar:
okudugunu anlayamiyorsan sacma.sapan.vaktimi alma.
Anlamadim senin problemin nedir. Psikolojin.yerinde degil.belli ki.
allah sizin gibi cirkef etmesin kimseyi. Karakter onemli

Konunun ateşlendiği nokta da 5. sayfada şu cevap:
(Alıntı)
Canim tanimadigin.insanlar hakkinda yorum yapma. Millete ozelden ne yazdigini okiduk hepimiz. Koca yarisi yapiyosun. Ne kadar mutsuz oldugun ortada. Ahlaksiz.
6. sayfada şu:
(Alıntı)
Ya bana gonderttirme aimdi hepsini. Isim isim yazarim cikar burda soyler hepsi. Evli bile.degilain. doat hayati yasiyosun. Dertlerini yaziyosun millete aonra insanlara hakaret ediyosun. Bana yazma. Senden bi fikir beklemiyorum

Bu ne be? Lacas cok kibar ve sakin bir uyedir,ne dediniz kadina da onu bu hale getirdiniz merak ettim

İftira-iftirada ısrar.
Özür olarak da "Yannış annlaşıldımm, karşılıklı yanlış annaşılma oldu" diyor.
Hafifletiyor bi de.

Yaptığın şeyin ağırlığında dilesene özrünü?!
Hadi izliyoruz seni burada. Güzel bi özür dile kadından.

Back
X