yaptıgım hatamı sızce

_aTaLaNtE_

AMANNN TIRTT:)
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2016
1.483
27.396
428
Arkadaslar actıgım konuda esımle bosanma surecınde oldgumuzu anlatmıstım.Ikı cocugumz var.KV KP den kaynaklanan sorunlara esımın tepkı vermemesı sonucu bu duruma gelmıstık zaten.Ve bugun sabah altıda kapı caldı.Gelen kv kp ımdı.Cocukları gorcez dedıler.Onlarla yasarkende ayrıyken bu ınsanlar tarafından defalarca tehdıt edıldım dayak yedım.Halıyle almadım eve onları.Ve sımdı dusunuyorum on saatlık yoldan geldıler.Ben bı ınsan olarak ayıp mı ettım kapımı acmayarak.Ne olursa olsun yaslarına saygı duymalı eve almalımıydım?Kendımı kotu hıssettım utandım kendımden...saygısız bırımıyım ben sızce

Eski konularını bilmiyorum ama almalıydın. Sonra konuşup gönderirdin, bir daha gelmeyin vs diyebilirdin belki.

Ne yaşadığını bilmeden cevap vermek çok zor,dayak yedim diyosun.
Yuvan yıkılmış.
Seni saymayıp mı haber vermediler yoksa akıl mı edemediler bilemedim.
Niyet önemli ama yaptıkları yapacaklarının teminatıdır böyle tiplerin.
Analarını döv sonra çocukları görmeye gel.

Şöyle şeyler yapan insanlar ne yüzle karşına çıkıyo o ayrı bi olay zaten.
Allah ıslah etsin.

Arkadaslar actıgım konuda esımle bosanma surecınde oldgumuzu anlatmıstım.Ikı cocugumz var.KV KP den kaynaklanan sorunlara esımın tepkı vermemesı sonucu bu duruma gelmıstık zaten.Ve bugun sabah altıda kapı caldı.Gelen kv kp ımdı.Cocukları gorcez dedıler.Onlarla yasarkende ayrıyken bu ınsanlar tarafından defalarca tehdıt edıldım dayak yedım.Halıyle almadım eve onları.Ve sımdı dusunuyorum on saatlık yoldan geldıler.Ben bı ınsan olarak ayıp mı ettım kapımı acmayarak.Ne olursa olsun yaslarına saygı duymalı eve almalımıydım?Kendımı kotu hıssettım utandım kendımden...saygısız bırımıyım ben sızce
tepkileri ne oldu ?
dayak yemişssin daha ötesi var mı?
eve almamak ta haklı görüyorum.
eşin nerede peki?

10 saatlik yoldan gel,yolarsa bi zahmet arasalardı. evde de olmayabilirdin. ayrıca dayak yedim diyosun. ben olsam ben de göstermem.

haber vermeden bıde sabahın altısında yapılırmı bu ya ben polıs nezaketınde cocukları gosterdım o an bıle benden dert yandılar polıslere
Ben olsam bende almazdim. Dayak bile attilar diyosun adam yerine koymamislar seni. Kac yasina gelmisler edep adap ogrenememis seni insan yerine koymayan insanlar sirf yaslarina istinaden saygiyi da haketmiyorlar

Pat diye sabahin köründe gelme cesaretini gostermeleri sana saygi duymadıkları anlamina geliyor. Hic canini sıkma tatlım torunlarını dusunen arar sorar bir ihtiyaclari var mi diye oyle zorba gibi sabahin köründe kapına dayanmaz. Icin rahat olsun yaslarina falan da hürmet etmeni gerektirecek bir durum yok artik yaşlılarin çoğunluğu o hurmeti hak etmiyor.

Sabahin altisinda gelinmez, saygisizliktir net
Arti dayak yemissiniz ve bosanma evresindesiniz. Gayet normal davranmissiniz eve almayarak
Sanki torunlar cok umurlarinda da
Inanmiyorum ben boyle insanlardaki gostermelik torun sevgisine
Insan gibi gormek istiyoruz kizim acaba yarin sabah gelsek musait misin seni rahatsiz etsek tarzinda bir telefonla dunden aranmaliydin

Ah şu vicdan,ama sen değil onlar yapmalı vicdan!

Sana dayak atan insanları tabii ki evine almayacaksın, ne hatası...yok yaşlı, yok 10 saat yol gelmişler vs. Sabahın 6 sında kapına dayanmadan önce, geleceğiz, çocukları görebilir miyiz diye arasalarmış. Edepsizler ve emirvaki yapıyorlar

Bence iyi yapmışsın.

Pat diye sabahin köründe gelme cesaretini gostermeleri sana saygi duymadıkları anlamina geliyor. Hic canini sıkma tatlım torunlarını dusunen arar sorar bir ihtiyaclari var mi diye oyle zorba gibi sabahin köründe kapına dayanmaz. Icin rahat olsun yaslarina falan da hürmet etmeni gerektirecek bir durum yok artik yaşlılarin çoğunluğu o hurmeti hak etmiyor.
Ben cok fazla hassas bı ınsanım ne olursa olsun hep once kendımı yargılarım.Hala telde bana dıyokı ayıp sana yaslı baslı ınsanlara boylemı yapılır dıyerek benım kendı ıcımde celıskıye dusmemı ıstıyo sanırım.

Sabahın 6sinda habersiZ gelene kapı açılmaz belki çocukları alıp götüreceklerdi sizi darp edeceklerdi daha önce yapmışlar sonuçta. Bence en doğrusunu yapmışsınız kapıyı acmamakla.

Back
X