yaptıgını,hatasını asla kabul etmeyen kp kv

evet banane ama ozamn öncesinde sunu bunu yaparız biz hallederiz deyip is basa düsünce cekilmeyecek .
Bunu benım kv deler de yapıyor
biz evlenirken eşimin kendi arabasını vermedi kv dem
ruhsatı ve anahtarı sakladı aylarca

o arabayı satıp ev için peşinat yapacaktık ama 3 sene boyunca arabayı alamadık
ve her gorusmemızde de oğlum benım canım kıymetlım dıe ağlardı.

bizim doğal yoldan bebeğimiz olmuyor
3 senedir soylemedık onlara
sormadılar da zaten

bu yaz konusu oldugunda ben olmadıgını soyledım .
tüp olabilirmiş dedim
maliyeti ne dedi( o ara biz ev borcuna girmiştik yeni)
ben de 20 bin tl falan dedim.

aaa biz vericez o parayı hemen yapın bebeği dedi:)
ben zaten almazdım asla onlardan para
neyse aylar gectı bu konusmz uzerınden ben yuzsuzluk yapıp sordum
ne oldu anne bizim bebek işi dedim
doğal yoldan olur bitanem dedi:D

Biz eşimle 37 yasındayız düşün.
o kadar cok yapmayacakları sylerı soyledıler ki, anlatamam sana
hala da yaparlar
evımızın 12 mt uzunlugunda balkonu var
gecen geldıler
cam balkon yapsak 7 bın tl tutuyor
suanda yaptıramıyoruz

babası elıne metre aldı cıktı, ben yaptırıcam dedi ölçtü:D
3 ay gectı ama hala ses yok
yapmadıkları seyı yapmıs gbi de eşime pazarlarlar

sana birseyler alıyormus kvalide
ben bugune kadar bir adet kürdanını görmedim ama sorsan biz onun canı herseyıyız anında ağlar:D

Cocugunuza bakiliyormus, bakici bulana kadar mecbursunuz, saklama kaplarini begenmeyiverin nolacak? Ne tuhafsiniz,madem cekilecek gibi degil rapor alip oturun evde cocuga bakin.

Bazen kayınvalideye ve pedere cidden üzülüyorum.
Eşiniz akvaryumda büyümedi. İnsanlar almış bir şeyler teşekkür edin, mutlu olun, beğenmiyorsanız onlar gidince kullanmayın verin birine.
Çok sevdiğim bir söz var " çok da şeyy yapmamak lazım" :KK76: üzüldüm insanlara.

Adem bu kadar rahatsız ediyorlar, isabet olmuş çocuğa bakmamaları. Gündelik şeyler sizi sinir ederken çocukla ilgili konularda sinir krizi geçirirdiniz.
Kap kacak konusunda ben anladım sizi. Benim kendi annem yapar böyle sinir olurum. Sanki ben bilmiyorum evime ne lazım ne değil. Sanki 17 yaşında öğrenci evindeyimde her gelişinde eksik tamamlıyor. Annem yüzünden mutfağım bir milyoncu gibi.

Bunu benım kv deler de yapıyor
biz evlenirken eşimin kendi arabasını vermedi kv dem
ruhsatı ve anahtarı sakladı aylarca

o arabayı satıp ev için peşinat yapacaktık ama 3 sene boyunca arabayı alamadık
ve her gorusmemızde de oğlum benım canım kıymetlım dıe ağlardı.

bizim doğal yoldan bebeğimiz olmuyor
3 senedir soylemedık onlara
sormadılar da zaten

bu yaz konusu oldugunda ben olmadıgını soyledım .
tüp olabilirmiş dedim
maliyeti ne dedi( o ara biz ev borcuna girmiştik yeni)
ben de 20 bin tl falan dedim.

aaa biz vericez o parayı hemen yapın bebeği dedi:)
ben zaten almazdım asla onlardan para
neyse aylar gectı bu konusmz uzerınden ben yuzsuzluk yapıp sordum
ne oldu anne bizim bebek işi dedim
doğal yoldan olur bitanem dedi:KK70:

Biz eşimle 37 yasındayız düşün.
o kadar cok yapmayacakları sylerı soyledıler ki, anlatamam sana
hala da yaparlar
evımızın 12 mt uzunlugunda balkonu var
gecen geldıler
cam balkon yapsak 7 bın tl tutuyor
suanda yaptıramıyoruz

babası elıne metre aldı cıktı, ben yaptırıcam dedi ölçtü:KK70:
3 ay gectı ama hala ses yok
yapmadıkları seyı yapmıs gbi de eşime pazarlarlar

sana birseyler alıyormus kvalide
ben bugune kadar bir adet kürdanını görmedim ama sorsan biz onun canı herseyıyız anında ağlar:KK70:
O da bir şey mi? Birkaç parça beyaz eşya almıştık taksitle, sonrasında toptan kapatalım en iyisi taksitleri dedik, elimize de biraz para geçmişti, kp " biz sıkışığız, borçlar var siz bize toplu parayı verin, biz sizin taksitleri ödeyelim " dedi. Biz de işi görülsün diye verdik parayı. Aradan aylar birkaç ay geçti kp " benim belim mi doğruluyor, sizin eşya taksitlerinizi bile ben ödüyorum" dedi. Dehşetle bakıp kaldık. hatırlattık parayı peşin verdiğimizi duymamış gibi yaptı. Doğalgaz aboneliği onun üzerineydi, onların çıktığı eve hemen biz girdiğimiz için, otomatik ödemel talimatı varmış bankada, maaşı yatınca anında faturayı kesiyorlarmış, o kesilince bizde elden verdik, gene söylediği şey aynı oldu " faturalarınızı bile ben ödüyorum" bazen insanların kafayı yemiş olduğunu düşünüyorum.

O da bir şey mi? Birkaç parça beyaz eşya almıştık taksitle, sonrasında toptan kapatalım en iyisi taksitleri dedik, elimize de biraz para geçmişti, kp " biz sıkışığız, borçlar var siz bize toplu parayı verin, biz sizin taksitleri ödeyelim " dedi. Biz de işi görülsün diye verdik parayı. Aradan aylar birkaç ay geçti kp " benim belim mi doğruluyor, sizin eşya taksitlerinizi bile ben ödüyorum" dedi. Dehşetle bakıp kaldık. hatırlattık parayı peşin verdiğimizi duymamış gibi yaptı. Doğalgaz aboneliği onun üzerineydi, onların çıktığı eve hemen biz girdiğimiz için, otomatik ödemel talimatı varmış bankada, maaşı yatınca anında faturayı kesiyorlarmış, o kesilince bizde elden verdik, gene söylediği şey aynı oldu " faturalarınızı bile ben ödüyorum" bazen insanların kafayı yemiş olduğunu düşünüyorum.
Anahha sizinki de iyiymış
Beni en sinir eden sey
Karsılarındakini salak yerine koyduklarını sanmaları
Ben eskiden yüzlerine vururdum
Baktm hiç gocunmuyorlar ben iyice deli oluyorum
Şuanda he he diyorum hıc cevapbile vermıyorum

Back
X