yara izi

Pembekoala35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2016
7.565
13.508
248
herkese iyi bayramlar.malesef bugun 3 yasindaki kuzum yuz ustu yere dustu taslik bi yere.hastaneye goturduk dudak burun arasi yere 4 dikis atildi iki kesik var her birine iki tane dikis.cok korkuyorum ilerde bu iz kalir mi ?iz kalmasin diye yapacagimiz bisey var mi deneyimi olanlar lutfen bisey soylesin cok uzuluyorum

Çok geçmiş olsun kalmaz İnşaAllah korkmayın. Kalsa ne teknoloji ilerliyor. Lazerle silinir korkmayın

Çok geçmiş olsun. Yarası iyileşir iyileşmez bu kremi kullanın: DermatixSi Jel

Bepantenin yara izi için olanı var dikişler alınınca kullanırsınız geçmiş olsun

Hergun nemlendirin koluma utu bildigin dusmustu ve yapismsti komple etimi kaldirdi ve ic derim kemigim gozukuyordu dusunun. Ve kollarim bembeyaz. Kalan iz korkunctu. Annem hergun bepanten surdu ve suan iki sene gecti dikkatli bakilinca belli oluuor. Ama kucuk cocuklar buyudulce derisi genisliyor o yizden hic iz kalmaz

Ben de 5 sene once evde dustum. Estetik cerrah bi prof. dikis atti ve contrabutex yara izi kremi var, eczanede satiliyor..onu versi her gun 2 kere duzrnli kullandim. Doktora danisin ve başlayın. Gecmis olsun..
(Sezeryan dogum sonrasi kadin dogum dr um da ayni kremi karnim icin onermisti)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…