Çocuk Hastalıkları Yara kremi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Daphne133

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
391
423
23
Arkadaşlar kızım var iki yaşında sürekli düşüyor. Onun için cildi yakmayan onerebileceginiz yara kremi var mı?

Cocuklar icin bircok urunu var zaten netten de araştırabilirsiniz

yok ben bazen bepant.. onarıcı bakim krem sürüyorum çocuğumun yara berelere. kendim de kullanıyorum.
Bende de sudo krem vardı ondan sürdüm malım eczaneler kapalı. Ama o kremi bende duydum. Ondan almayı düşünüyorum. Bide Orif.. bir tane varmış dudak bakım kremi diye geçiyor ama yaralara da iyi geliyor dediler.

L&R markasının acil durum spreyi var kızım da maşallah çok düşer çarpar kolunu bacağını hemen sıkıyorum yansa asla tekrar sürdürmez buz bile koydurmuyo ama o pıspısı sık diye kendi istiyo dolapta saklıyorum soğuk da oluyo güzel ürün

L&R markasının acil durum spreyi var kızım da maşallah çok düşer çarpar kolunu bacağını hemen sıkıyorum yansa asla tekrar sürdürmez buz bile koydurmuyo ama o pıspısı sık diye kendi istiyo dolapta saklıyorum soğuk da oluyo güzel ürün
Buna bir bakayım bende o zaman. Benim kızda yanınca sürdürmuyor morluk kremi aldım sanırsam yaktı sürdükten sonra ağladı şimdi morluklarına bile zor sürüyorum.

Back
X