• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yara problemi olupta tüp bebek deneyen yardım lütfen

ixsxtar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
68
0
86
İstanbul
ben 1 aşılama 1 de tüp bebek denedim.aşılama sonrası tedavi olduğum dr dışında bir dr gittim yara olduğunu ve bu şartta tedavimin yapılmaması gerektiğini öğrendim.biliyorumki rahim ağzı yarası olan kişiler hamile kalsa bile düşük yapabilir.tüp bebek yaptırdığım dr dahil gittiğim başka drlarda bunu önemsemiyor.sorun değil küçük bişey smear testi yapalım ha sorun yokmuş tedaviye geçelim diyorlar bu mantıklı mı sizce ? bana bişeyler ters gibi geliyor.ocakta tedaviye başlayacağım ama içim hiç rahat değil......

slm, benimde 1 kez tüp bebek denemem oldu haziranda. Tuttu ikisi fakat kalp atışları hiç duyamadık ve kürtaj olmak zorunda kaldım:( kürtajdan sonra doktorum yara olduğunu farketti ve bir kaç ilaç verdi.Normalde yakılcağını fakat hiç doğum yapmadığım için yakılmamasının uygun olduğunu söyledi çünkü azda olsa yakarken zedeleniyormuş oyüzden öyle kalıcağını gebeliğe bir etkisi veya tehlikesi olamadığını söyledi.Bnde doktorumdan böyle duydum canım.

Canım sırf bu yüzden iki dr.a gittim ikiside tedaviye devam dediler doğum yapmadan yakılması taraftarı değillerdi şimdi Tüp bebek aşamasındayım ama hamle kalmadan önce yaktıran arkadaşlarımda var..Bence yaranın boyutu önemli...

Back
X