Yaralarım hala açık..

deniziminincisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2013
429
405
86
Nerden başlayacagimi bilmiyorum...
Uzun zamandir bu konuyu size yazmak istiyordum. Ancak o gucu kendimde bulabildim.
İki bolum yazacagim size birincisi yasadigim, ikinciside suan icinde bulundugum durum. Beni yaralayan kismi icinde bulundugum durum oldugu icin ona gore degerlendirirsiniz. İlkini baglanti kurabilmeniz icin anlatacagim..

Uzun zaman once birisini sevdim. İlk baska istemedim onu uzak tuttum. Onun hevesini kirarken kendi icimdekileri taze tuttugumu farkedemedim. Ve ben olur gozuyle bakmaya basladigimda aylar sonra o vazgecmisti. Baka birisi vardi tahminim. Yani kesin red cevabindan ve bazi seylerden bu sonuca vardim. Ve baglantimi kesim. Uzaklastim. Bu benim icin cok buyuk bi hayal kirikligi oldu. Buyuk bi yıkım oldu. Aylarca unutamadim. Haytimda ilk kez boyle bir sey yasadim. Baska birisinin olma kismi beni dha cok yaraladi sanirim. Baska birisinin tercih edilmesi. Gururum kirildi belkide bilmiyorum. Ama bildigim tek sey bu durumum icinden beni cikartacak bir sey bulamayisimdi.

İcinde bulundugum durum..

O insanla ilgili hissettigim; Simdi hayatinda birisi yok. Yani o olanlarda gitmis sanirim. Sakin onu unutmk icin caba sarfetmedi gibi dusunmeyin. Yapmadigim sey kalmadi bi cok sey denedim. Haber almmyi kestim kendime yeni ugraslar edindim. Cok csbaladim. Ve cirpindikcada battim sanirim..
Ama yine ben onun donme ihtimaline seviniyorum, umudum kirilip gelmeyecegini dusundugumde de uzuluyorum. Kiriliyorum.

Simdikerde ise artik hayat anlamini yitirdi gozumde. Hicbirseyin onemi yok. Hicbirsey beni eskisi kadar mutlu edemiyor. Ne olur ne bitiyor anlamiyorum. Bir turlu toparlanamiyorum.

Kirgin ve yorgunum..

Nedir bu icinde bulundugum durum..

namaz kılsan dua etsen rahatlarsın sanırım ... bence saplantı haline gelmiş bu çocuk sende kaçan balık büyük olur misali. .. dünyada tek insan o değil sonuçta ... gerçekten unutmak istersen unutursun

Ne kadar çabuk kırılıp dökülmüşsünüz.
Hayır adam teklif etmiş sen istememişsin.
Sonra da sen istemişsin... eee bu kadar acı çekeceğine kuzum... adama yaklaşmayı denesene
Armut piş ağzıma düş olmaz ki..
Adam tekrar teklif edermi diye bekle dur olmaz
Açıkca onunla ilgilendiğini belli et.. dürt, haber gönder falan bişey yap... eriyip gideceksin yoksa...

bende senin gibi hissediyordum bundan bi kaç ay önce kangren olmuş bi ilişkiydi benim geçmişte yani ondan önce yaptığım hatalar yaşadığım ilişkiden dolayı bi türlü olduramıyorduk seviyordu ama ileriye gitmemesi için kendince sebepleri vardı bi çoğunda da haklıydı ama bende geçmişimi silemezdim sonuçta çok ayrılıp barıştık hem bi kaç günlük ayrılıklardı araya dostlar girip barıştırıyordu bi şekilde bizi. beraberken çok mutluyduk çok iyi anlaşıyorduk beraber alışveriş yapmalar yemek pişirmeler, film izlemeler, tatile gitmelerimizi hergün her akşam beraberdik ailemden çok onunla zaman geçirir hale gelmiştim ama geçmiş hep aramızdaydı aslında ve sonumuzun olmayacağını bile bile bi aşktı yaşadığım benim ki.sonuç olarak bi anda hiç olmayacak zamanda bitsin dedim neden dedim neden yaptım bilmiyorum o zaman bunu gerektirmiyordu ama oldu bitsin dedim en basit şekilde buna mecburdum biliyorum yoksa zaman geçtikçe ruhum yıpranacaktı bu muutluluk oyununda çok sancılıydı onu unutmaya çalışmak çünkü her yerde bi anımız vardı gittiğimiz mekanlar geçtiğimiz yollar onu silmek için şehri terketmem gerekirdi. ayrılığımızdan 10 gün sonra hayatına birini aldı o bu benim için ayrı bi yıkımdı tabi ki bende aldım bunu öğrenince ama hayatıma giren adamlada olmadı yapamadım beceremedim yine o şimdi hala onunla beraber ben yine yalnız ama geçiyor zamanla insan unutmuyor ama onsuzluğa alışıyor insan seninde geçer elbet bir gün şuan senin içini soğutmaz bu geçer sözleri ama inan bana zamanla acı soğuyor eskisi kadar yakmıyor belkide yakıyordur da insan o yanmanın alışkanlığından hissedemiyor artık

Aynen katılıyorum size ağzınıza ellerinize sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…