Yaralı bulduğum kuş

boganingucu

akışına bırakmak lazım
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2009
2.989
161
688
Kizlar merhaba
Bu akşam isten ciktim arabaya yürürken tam yolun ortasinda birsey dikkatimi çekti. Durup baktigimda yavru bir kus olduğunu farkettim.
Yanina yaklaşıp hareket ediyor mu diye baktım baktim yaşıyor once sevdim sonra elime aldım. Cunku arabalar geciyor ezilebilir ve etrafta kedi ve köpek var.
Arabaya gwtirdim esime anlattım nereye birakacagimizi bilemeyip eve getirdik.malesef ayaginda sorun var ve titriyor.su verdim ekmek verdim ama almiyor can çekişiyor gibi.yarin veterinere götüreceğim.
Şimdi kp icime dert yaptirdi neden getirdin annesinden ayirdin diye.gerçekten oylemi yaprim pazartesi gotursem annesi bulur mu

Birde kusun resmine bakar mısınız ne cins bu bilenlerden ogrenmek istedim.

Eklentiler

• 20160506_184735.webp
    20160506_184735.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 144
Kizlar merhaba
Bu akşam isten ciktim arabaya yürürken tam yolun ortasinda birsey dikkatimi çekti. Durup baktigimda yavru bir kus olduğunu farkettim.
Yanina yaklaşıp hareket ediyor mu diye baktım baktim yaşıyor once sevdim sonra elime aldım. Cunku arabalar geciyor ezilebilir ve etrafta kedi ve köpek var.
Arabaya gwtirdim esime anlattım nereye birakacagimizi bilemeyip eve getirdik.malesef ayaginda sorun var ve titriyor.su verdim ekmek verdim ama almiyor can çekişiyor gibi.yarin veterinere götüreceğim.
Şimdi kp icime dert yaptirdi neden getirdin annesinden ayirdin diye.gerçekten oylemi yaprim pazartesi gotursem annesi bulur mu

Bir masa lambası varsa üzerine doğru eğip açın, ısıtır onu birazcık.
Yemesi için zorlamayın küçük belliki. Evde şırınga ya da damlalık varsa su verin biraz.

Gerçekten mi kızlar cok vicdan yaptım annesi bulurmuydu acaba diye
Şimdi eve geçiyorum sıcak su sisesi koymustum yanına bakalim ise yaramış mi

Ağzına damlattim su ama irkiliyor hep yan yatiyor ve titriyor sanırım ölecek diye korkuyorum inşallah iyilesir. Birde hayvanlara cok temas edebilen ve bakımlarını bilen biride değilim internetten baktim socak su şişesi oneriyorlardi bakalım ise yarayacak mi

Kizlar merhaba

kp yi boşver. ekmegü ıslatıp koy önüne. ilk gun korkudan yemek yemez normal.
annesini bulması içinde iyileştikten sonra bulduğun yere bırak o yuvasını bulur hiç merak etme.
sıcak tutmaya bak. kalınca bir kazak bez bir şey koy. üşür onlar.

Merhaba sizi birisine yönlendireceğim birazdan ulaşabilirsem.size bakımı ile ilgili yardım edebilir diye düşünüyorum.

Kizlar merhaba

Eline yüreğine güzel kalbine sağlık canım benim kıyamam ya havluya sarabilirsiniz

Gerçekten mi kızlar cok vicdan yaptım annesi bulurmuydu acaba diye
Şimdi eve geçiyorum sıcak su sisesi koymustum yanına bakalim ise yaramış mi

Annesinin arayacağını sanmıyorum, bulsa bile bir işe yaramaz. Ben çok fazla muhabbet kuşu besledim ve çok yavruladılar. Anne kuş sakat yavrularını döver ve kafesten atmaya çalışırdı. Onlarda zayıfı koruma içgüdüsü pek yok; zayiftan kurtulup sağlıklıları beslemeye odaklılar.

Özel mesajdan yolladım :) daha önce çok yaralı kuş iyileştirmiş birisidir inşallah bu bebeği de iyileştirirsiniz onun yardımıyla kolay gelsin:)

Keşke hayvanlar hakkında daha bilgili olabilseydim onlara daha rahat dokunabilseydim keşke bu kadar cabalamisken kurtarabilseydim
Bir kac saatliginede olsa bir cani kurtarabilecegimi düşünmek bile icime huzur vermisti

Enjektörle kesinlikle su vermelisin canım iyi yapmışsın almakla zaten annesini kaybetmiş belliki kıyamam ya :KK9: bide yulaf kepeğinden lapa yapıp ağzına versen belkide daha kendi yiyemiyordur bilemedim şimdi ne verilsin haşlanmış yumurta yulafkepeği birliktede olur lapa şekilde

Back
X