yaratıcı düşünmek gerekirse....?

berguzara

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
42
1
36
Bursa
gecen gün bir kitapta şöyle okudum, ahmet ile ayşe bi arkds sayesinde tanışırlar. 3 ay kadar birlikte vakit geçirdikten sonra ahmet ayşeye evlenme teklifinde bulunmaya karar verir. buluşma planlanır ama ayşeninde sölemek istedği bişi vardır. önceliği ayşeye veren ahmet, ayrılma isteğiyle yıkılır.. bir daha ayşeden haber alamaz.. çiçek, hediye, arama hiç birine yanıt vermez ayşe.. bi gün delikanlının aklına şöle bişi gelir.. pastanenin birine gider ve bütün cikolatardan birer tane alarak kocaman paketle köşede bişiler yapar. paket ayşenin eline geçtğinde gözlerine inanamaz.. her biri ısırılmış bi sürü çikolata ve not '' hepsini denedim ama senin kadar tatlısını bulamadım '' bu aysenin cok hoşuna gider ve ahmete geri dönüp evlenirler..

eğer başınıza böle bişi gelseydi uzaktaki sevdğinize nasıl bi yaratıcı fikir bulup geri getirebilirdiniz ? akannehir

bi çikolataya tav olcak insan tanımyorum
kolayca silip atabilen biri sevmiyor demektir o nedenle isterse bi fabrika çikolata ısırsın gene de farketmez
ama fikir güzelmiş öneri bekleyenler sevgililerine yapabilirlerkaydirigubbakcemile2

Bu hikayeler çok tırt ve arabesk geliyor bana.İşsizlik, kriz, sağlıksız ilişkiler, odundan erkeklerin, iletişimsiz insanların ve daha bir ton derdin olduğu zamanda bir paket çukulatayla neden sevmediğini, neden ayrıldığını sorgulamayan, değerlerini unutupbir paket çikolataya ve arabesk bir lafa (kamyon arkasına yazılanlardan hatta) inanıp tav olup koşmak! Peh...
Ünlü Türk düşünürü Ankaralı Namık (ya da onların tayfasından biri olabilir) abimizin de dediği gibi "Kutusuyla alaaam yavrııımmm".

Seni seviyorum diyeceğim benimle olmayacak, çikolata yollayınca geri dönecek.
İstemem öyle sevgili.:umursamaz:

gecen gün bir kitapta şöyle okudum, ahmet ile ayşe bi arkds sayesinde tanışırlar. 3 ay kadar birlikte vakit geçirdikten sonra ahmet ayşeye evlenme teklifinde bulunmaya karar verir. buluşma planlanır ama ayşeninde sölemek istedği bişi vardır. önceliği ayşeye veren ahmet, ayrılma isteğiyle yıkılır.. bir daha ayşeden haber alamaz.. çiçek, hediye, arama hiç birine yanıt vermez ayşe.. bi gün delikanlının aklına şöle bişi gelir.. pastanenin birine gider ve bütün cikolatardan birer tane alarak kocaman paketle köşede bişiler yapar. paket ayşenin eline geçtğinde gözlerine inanamaz.. her biri ısırılmış bi sürü çikolata ve not '' hepsini denedim ama senin kadar tatlısını bulamadım '' bu aysenin cok hoşuna gider ve ahmete geri dönüp evlenirler..

eğer başınıza böle bişi gelseydi uzaktaki sevdğinize nasıl bi yaratıcı fikir bulup geri getirebilirdiniz ? akannehir

bu iğrenç hediye fikrinin mimarı o kitap mıymışlaelaelaelaelae

ayşe'ye söyleyecek kelime bulamıyorum.bu hikayeyi uyduran azıcık yaratıcı olsaymış keşkekafamçokkarıştı

hiçbir şey de yapmam uzaktaki sevdiğime. kalbime gömerimsempatiksalakcinni

Back
X