- 21 Kasım 2024
- 65
- 5
- 1
- 26
- Konu Sahibi ruhumdakigece
Merhabalar öncelikle buraya hevesle mesaj atanlar umarım bir an önce Allah kucağınızı doldurur.
Ben 2 senedir evliyim. Ve uzun zamandır eşimle çocuk düşünüyoruz.Şimdi şöyle benim adet döngüm 30-35 günde bir her ay değişir. Geçen ay yani temmuzda 17'sinde olmuştum. Adetim bittikten sonra hiç böyle aklıma gebe kalmak gibi vs öyle düşünceyle bişeyler yaşamadım. Yani tamamen kafamdan silip atmışım aman zaten olmuyor olsa şimdiye olurdu vs düşüncesiyle. Her neyse bu ay 17 sinde olmayı bekliyordum adet olmadım. Adet olmama 1 hafta kala böyle kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi bir his yaşadım. Umursamadım pek açıkçası. Uygulamada 22si olarak gözüküyordu herhalde 22 sinde olacağım diye yine aldırış etmedim. 22-23-24-25 derken olmadım. Tabi ara ara bel ağrısı kasık ağrısı devam etti. Böyle ellerim ayaklarım 3 gün boyunca sanki altından çakmak tutarcasına yandı. Her gece yatmadan sabaha olurum herhalde diyip yine aldırış etmedim bugün 28 i ve hala tek bir adet belirtisi yok. Göğüs hassasiyetim yoktu bugün sol göğsümü bi yokladım ucuna dokununca bir acı hissettim. Herhalde olacağım gibi ama herhangi bir belirti yine yok. Böyle çok fazla ayakta kaldığım zamanlarda kasıklarımda iğnelenme belimde de ağrı oluyor. Bugün böyle kasık bölgemde sanki gaz varmış gibi fıkır fıkır sesler geliyor. Başka da herhangi bir belirtim yok. Test yapmıştım 3 gün geçince çıkmadı. Ayrıyetten (kusura bakmayın) sanki böyle çiş yapmışım gibi akıntı geliyor adet oldum sanıyorum bakıyorum akıntı bundan 3 4 gün önce bu beyazdı şimdi şeffafa dönüşmüş şekilde. Onun dışında da başka bir belirtim mevcut değil. Kan vermeye de korkuyorum ya negatif çıkarsa diye. Sağlık durumum gayet iyi bütün testlerimi yaptırdım hormonlarım da gayet güzel eşiminde aynı şekilde. Bu belirtilerle hamile kaldığını öğrenen oldu mu ?Döngünün 43. cü günündeyim. Kan testinde çıkar mı? Böyle olupta gebe olduğunu öğrenen birileri var mı acaba bana bir yardımcı olun lütfen?