yardıııım edin lütfen

elfem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2010
52
0
36
Ankara
kızlar bana yardımcı olurmusunuz ayın 9unda yumurtlamam oldu ve biz o günler çalıştık son 4 gündür sağ tarafımda batma var ve hafif bel ağrısı yaşıyorum bende test yaptım sonuç negatif sonra acaba ikinci kez yumurtlamamı yaşıyorum diyerek dün ovülasyon testi yaptım ve yumurtlama öncesi dönemde çıkıyorum ateşimide ölçüyorum son üç gündür ateşim 37-36.6 ve bugün tekrar 37 çıktı ve bugünkü ovülasyon testim yine yumurtlama öncesi dönemi gösteriyor adetime bugün dahil 6 gün var 28-29 günde bir adet oluyorum.(bu arada tükürükle yapılan ovülasyon testi kullanıyorum ve ağustos ayında kan pıhtılaşmasına bağlı erken dönemde düşük yaşadım) adet belirtilerim yok önceden adetime bir hafta kala göğüslerim şişer ve acırdı şimdi öyle bir durumumda yok bana ne oluyor bebek olayını kafaya çokmu takdım ondanmı böyle oluyorum dersiniz. çok uzun oldu ama yorumlarınızı bekliyorum lütfen yardım edin

canim, hamilelik belirtileri hep ayni olmuyor, belkide olabilirsin. bende mesela, coook uzun süre denedik olmadi ve tam tüp bebek icin hastaneye müracat etigimizde hamile kaldim, benimde adetim gelmesi 28 gün sürüyordu ve biz hep 14. gün felan calisiyorduk son ayida ( hamile kaldigim ay) 16. ve 17. günlerde calistik, ve tuttu, ve benimde kassiklarim agriyordu ama mide bulantim felan yoktu bel agrimda yoktu bide gögüslerim agriyordu, nerdeyse adet öncesi agrilar gibiydi yani, bide beklemedigim icin hamilelige yormadim. suanda 12 haftalik hamileyim, ve senin belirtigin agrilarim var. benim sana tavsiyem adetine 6 gün daha varsa bekle, fazla kafana takma, unutma hamileysende bu sana ve bebege stres olur. umarim yardimci olabilmisimdir.

çok teşekkür ederim cevap verdiğin için bende bu ay olmaz diye diyete başlamıştım bilmiyorum ama içimden bir ses hamile olduğumu söylüyor hatta bir gece uykudan hamileyim diye sıçrayarak uyandım hayırlısı artık beklemeye devam....
allah bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar:

Back
X