yardıııım

can8585

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2011
9
0
36
K.K.T.C.
4 ve 8 hafta arası hamılelıkte adet sancısı ve adettekı gıbı bel agrısı yasayanınız var mııııı

bnm de ilk hamile kaldığım haftalarda bel ve kasıklarımda ağrı çok olmuştu.. hatta geceleri uykudan uyandırıyordu.. ağrıdan ağladığımı bilirim.. daha doğrusu sancıanıyordum.. fakat bnm düşük tehlikem vardı.. progestron kullandım.. ağrılar ve düşük tehlikesi geçmeyince bir tane iğne vuruldum 2-3 gün sonra tamamen ağrılarım kesildi.. fakat bol bol yattım.. tavsiyem ayaklarının altına minder koy ve bol bol yat.. ağır kaldırma temizlikle fln uğraşma bol bol da dinlen zamanla geçiyor..

4 ve 8 hafta arası hamılelıkte adet sancısı ve adettekı gıbı bel agrısı yasayanınız var mııııı

canım ben 3 ay yaşadım o ağrıyı kasıklarımda olurdu en çok.er an adet olacakmış gibi ağrırdı.dr.a sorduğumda normal dedi rahim genişlediği içinmiş ve magnezyum azdı suda eriyenlerden onu akşamları içiyordum içince rahtlıyordum.yoksa çok kasılıyordum.magnezyumun faydasını gördüm tavsiye ederim .

hic korkma tatlim nerdeyse yasamayan yoktur her zaman icin her seyin en iyisini tabiiki doktorun bilir. ben 24.haftaya kadar her ay yasadim 7 gun agri. ilk uc ay da nerdeyse surekliydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…