yardııım

gizemizm

Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2012
17
0
16
İzmir
slm arkadaşlar bugün şeker yüklemesi için dr. ma gittim fakat raporluydu bu sebeple aynı hastanedeki başka bir dr. yönlendirdiler dr. bana şeker yüklemesinin erken oldğn 24. haftadan sonra yapıldığını söyledi. fakat kendi dr. mun hesabna göre bugün 24+2 olmam lazım sata göre 8 ağustos demişti benim ısrarla 18 dememe rağmen. bugnki dr. gelişim geriliği olabilir kendi dr. görüş dedi. hemen başka bir hastaneye gittim hiç bir sorun olmadığını 22+2 18 ağustos satına uyumlu bir gebeliğim olduğunu söyledi sizce benim dr.um bana neden böyle bişey yaptı anlamıyorum bir fikri olan varmı. bugün yaşadıklarımı asla unutmuycam..

doktorların hamile bayanlara bu şekilde yaklaşmalarına sinir oluyorum. test yaptırmadınmı 11.haftalıkken tarama testi yapıyolar 20. haftalıkken de bir test daha yapıyorlar o testler haricinde bebegin her bebekle aynı olmayabilir yani gelişim geriliği derken neyi kastetmiş doktorun bilmiyorum ama sen içini rahat tut diğer doktorda herşey normal demiş gerçekten öyle birşey olsaydı ikinci gittiğin doktorda aynı şeyleri söylerdi . içini rahat tut sen birşey yoktur Allahın izniyle

bütün testleri yaptrıdım canım karşıyaka medicalde üstelik yaşadım bunu
bebeğim normal herşeyiyle şimdi anca perşembe günü görüşebilcem drla neden böle bişi yaptı öğrenicem en son gittiğim hastaneden rapo aldım bakalım açıklama ne olucak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…