Arkadaşlar merhaba.. 2 ay evvel genital bölgemde siğiller oluştu 1 ay öncede yaktırdım fakat daha yaralarım iyileşmeden yenileri çıkmaya başladı...siteden araştırıp okuduğum her şeyi yaptım.. çörek otu,ada çayı,vitaminler... inanılmaz can sıkıcı bi durum sanki hiç bitmeyeceklermiş gibi hissediyorum ayrıca devlet hastanesinde tedavi oldum doktorum da öyle uzun uzun zaman ayıramadığı için konuyu çok fazla anlatmadı en azından ben sormam gereken bazı konuları unutmuşum. bu siğiller rahim içine sıçrıyorlar mı? eğer sıçramışsa nasıl bir tedavi gerekiyor?ayrıca doktorum bunun yalnızca cinsel yolla bulaştığını söyledi fakat erkek arkadaşımda herhangi bi problem yok.yani siğil olmadan da bu virüs bulaşabilir mi? konu hakkında bilgisi olan biri lütfen yardım etsin
Eğer tahmin ettiğim gibi Hpv ise bulaşıcı ve yayılma eğilimlidir
Başka doktora görünmenizi tavsiye ederim
Çok fazla tipi vardır , tip belirlemesiyle gereken tedavi yapılır, riskniz belirlenir
Eğer hpv değilse de doktorunuzu değiştirin bence, sorun ve çözümü hakkında yada tedavi sürecihakkında yethrlibilgi vermeyen doktorlara gitmemekte fayda var.
Arkadaşlar merhaba.. 2 ay evvel genital bölgemde siğiller oluştu 1 ay öncede yaktırdım fakat daha yaralarım iyileşmeden yenileri çıkmaya başladı...siteden araştırıp okuduğum her şeyi yaptım.. çörek otu,ada çayı,vitaminler... inanılmaz can sıkıcı bi durum sanki hiç bitmeyeceklermiş gibi hissediyorum ayrıca devlet hastanesinde tedavi oldum doktorum da öyle uzun uzun zaman ayıramadığı için konuyu çok fazla anlatmadı en azından ben sormam gereken bazı konuları unutmuşum. bu siğiller rahim içine sıçrıyorlar mı? eğer sıçramışsa nasıl bir tedavi gerekiyor?ayrıca doktorum bunun yalnızca cinsel yolla bulaştığını söyledi fakat erkek arkadaşımda herhangi bi problem yok.yani siğil olmadan da bu virüs bulaşabilir mi? konu hakkında bilgisi olan biri lütfen yardım etsin
100 de 100 emin olmamakla beraber bazı hastalıklarda taşıyıcılarda hastalığın belirtilerinin görülmediğini biliyorum. erkek arkadaşınız taşıyıcı olabilir.
Eğer tahmin ettiğim gibi Hpv ise bulaşıcı ve yayılma eğilimlidir
Başka doktora görünmenizi tavsiye ederim
Çok fazla tipi vardır , tip belirlemesiyle gereken tedavi yapılır, riskniz belirlenir
Eğer hpv değilse de doktorunuzu değiştirin bence, sorun ve çözümü hakkında yada tedavi sürecihakkında yethrlibilgi vermeyen doktorlara gitmemekte fayda var.
siğillerin bulaşıcı olduğundan bahsetti fakat hpv gibi bir şey söylemedi. bununla ilgili bir test nasıl yapılıyor bilmiyorum bneden yalnızca smear testi alındı ve temiz çıktı o da.. hpv virüsü olupta siğil olmaması durumu var mı peki?
siğillerin bulaşıcı olduğundan bahsetti fakat hpv gibi bir şey söylemedi. bununla ilgili bir test nasıl yapılıyor bilmiyorum bneden yalnızca smear testi alındı ve temiz çıktı o da.. hpv virüsü olupta siğil olmaması durumu var mı peki?
Bulaşıcı siğiller genelde hpv dir , inşallah değildir sizdeki
Smear alınıp test yapılıyor , özellikle o virüse bakılıyor
Hpv de siğil çıkar, yayılır, ciddi bulaşıcıdır.
Erkekler taşıyıcı olabilirler siğil çıkarmadan
Smearı tekrarlatın ve özellikle hpv ye baktırın lütfen , gereken tedavi süreci yapılsın
Bulaşıcı siğiller genelde hpv dir , inşallah değildir sizdeki
Smear alınıp test yapılıyor , özellikle o virüse bakılıyor
Hpv de siğil çıkar, yayılır, ciddi bulaşıcıdır.
Erkekler taşıyıcı olabilirler siğil çıkarmadan
Smearı tekrarlatın ve özellikle hpv ye baktırın lütfen , gereken tedavi süreci yapılsın
afedersiniz o kadar az şey biliyorum ki konuyla ilgili hpv testi nasıl yapılır devlet hastaneleri yapar mı bu testi? şu an özel hastaneye gidecek durumda değilim açıkçası
afedersiniz o kadar az şey biliyorum ki konuyla ilgili hpv testi nasıl yapılır devlet hastaneleri yapar mı bu testi? şu an özel hastaneye gidecek durumda değilim açıkçası
Tabiki yapar, siz devlet hastanesinden randevu alın
Doktora siğillerden ve önceki doktorun doğru dürüst bilgi vermediğini söyleyin
Önceki smear sonucu elinizdeyse onu da götürün yanınızda , belki de bakılmıştır
Bakılmadıysa testi ister zaten , en azından içiniz rahat eder
Tabiki yapar, siz devlet hastanesinden randevu alın
Doktora siğillerden ve önceki doktorun doğru dürüst bilgi vermediğini söyleyin
Önceki smear sonucu elinizdeyse onu da götürün yanınızda , belki de bakılmıştır
Bakılmadıysa testi ister zaten , en azından içiniz rahat eder
Hastaneden yeni çiktim, yanimda yatan genç kizda sendeki sorun vardi erkek arkdasindan geçmiş kiz almandi kizin ilk erkek arkadasi ..................arkadasi taşiyici kizin rahminde bile çikmişti lazerle yakildi ama bu tekrar çikmiyacak değil cinsel yolla bulaşan birseymis herpes gibi