Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Arkadaslar 16aylik oglum var ve hamile oldugum icin emzirmeyi kestim.Ama oglum hicbirsey yemiyor.Sut yogurt peynir yumurta cokokrem...hicbirini yemiyor sadece patates kizartmasini yiyor.cok uzuluyorum.bu durumda olan baska biri varmi ne yapabilirim yardim edin lutfen..
şimdiye kdr hep böylemiydi beslenmesi yoksa sütten kesince mi başladı bu anlattıkların..acaba tepki mi yapıyo sana..eğer hep böyleyse dr a götür iştah açıcı bişeyler al inşllh işe yarar..Allah kolaylık versin Allah yeni bebeğini de kucağına almayı nasip etsin..
kendi kendine yemesi için teşvik ediyormuysunuz, sadece patates kızartması gelişebilmesi için yeterli olmaz, şekilli değişik tabaklar hazırlasanız, kendine ait çatalı kaşığı olsa belki heveslenir de yer
şimdiye kdr hep böylemiydi beslenmesi yoksa sütten kesince mi başladı bu anlattıkların..acaba tepki mi yapıyo sana..eğer hep böyleyse dr a götür iştah açıcı bişeyler al inşllh işe yarar..Allah kolaylık versin Allah yeni bebeğini de kucağına almayı nasip etsin..
şimdiye kdr hep böylemiydi byaramadi.yoksa sütten kesince mi başladı bu anlattıkların..acaba tepki mi yapıyo sana..eğer hep böyleyse dr a götür iştah açıcı bişeyler al inşllh işe yarar..Allah kolaylık versin Allah yeni bebeğini de kucağına almayı nasip etsin..
Hep boyleydi dr goturdum nutrigen uzum diye bir istah acici surup verdi ama pek ise yaramadi.bu surup ise yaramadiysa hep boyle devan eder dedi dr.amin canim dun yeni bebegimin ikiz oldugunu ogrendim insallah saglikli olur cocuklarim.
kendi kendine yemesi için teşvik ediyormuysunuz, sadece patates kızartması gelişebilmesi için yeterli olmaz, şekilli değişik tabaklar hazırlasanız, kendine ait çatalı kaşığı olsa belki heveslenir de yer
kendine ait catal kasigi tabagi var yemek yerken onun onune koyup kendi basina yemesine izin veriyorum.bazen bizim tabaklarimizdan veriyorum oyle istermi diye ama ise yaramiyor.yemege bakip iyyy diyor ve ondan sonra asla yemiyor.simdi kek yemeye basladi icine hurma uzum ceviz elma havuc tarcin koyuyorum nekadar faydali olur bilmiyorum.
Hep boyleydi dr goturdum nutrigen uzum diye bir istah acici surup verdi ama pek ise yaramadi.bu surup ise yaramadiysa hep boyle devan eder dedi dr.amin canim dun yeni bebegimin ikiz oldugunu ogrendim insallah saglikli olur cocuklarim.