Yardım acill

Helinimsi

Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2017
167
57
13
Arkadaşlar merhaba bu konuda fikri olanlar cevap verirse çok sevinirim. En son ilişkim ekimdeydi korunduk ama ben kasımda regl olmama rağmen belirtiler yaşadım bir kaç kez test yaptım hatta ilişkiden 40 gün sonra yaptığım idrar testi negatifti . ilişkiden sonra kasım aralık ocak ayında regl oldum 7-8 gün sürdü her ay gününde hatta saatinde regl oldum. Ama karnımda baloncuk hatta mısır patlıyormuş gibi hissediyorum bazen gaz olduğunu düşündüm ama nette bebeği hissetmek olarak okuyunca bugün test yaptım ve negatif çıktı. Hamile kaldıysam 15-16 haftalık oluyor . Hamile olsaydım idrar testinde çıkar mıydı? Zamanla beta hcg düşüyor diye okudum bu doğru mu?

hamile olmanız imkansız o ilişkiden

Gaz hareketleri
Bazi hamileler 3.ayda hissettim hareketlerini der
Bu imkansizdir ilk hamilelikte 18 .haftadan once hissedilmez
Zaten bu kadar sure boyunca kesin cikardi testte
Allah gonlunuze gore versin

Gaz hareketleri
Bazi hamileler 3.ayda hissettim hareketlerini der
Bu imkansizdir ilk hamilelikte 18 .haftadan once hissedilmez
Zaten bu kadar sure boyunca kesin cikardi testte
Allah gonlunuze gore versin
internette genelde 15.haftadan sonra başlar diye okudum ama bilemiyorum tabiki. Zaten bende pek ihtimal vermedim kuruntu yaptım ama insan yinede bi şüpheye düşmüyor değil :KK16: teşekkür ederim:oops:

16 haftalık hamile olanlar var mı? Ne hissediyosunuz karnınızda ve göbeğiniz çok büyüdü mü? Dün dışardan belli olacak şekilde pıt diye bir şey dokundu karnıma kuruntu yaptığımı düşünüyorum ama bu yine beni şüphelendirdi. Ama bu pıt pıt karnımda ki kıpırtılar göğsümün alt tarafı midemin oralarda da oluyor bebek hareketleri böyle olmaz gibi ne olabilir ki bu

16 haftalık hamile olanlar var mı? Ne hissediyosunuz karnınızda ve göbeğiniz çok büyüdü mü? Dün dışardan belli olacak şekilde pıt diye bir şey dokundu karnıma kuruntu yaptığımı düşünüyorum ama bu yine beni şüphelendirdi. Ama bu pıt pıt karnımda ki kıpırtılar göğsümün alt tarafı midemin oralarda da oluyor bebek hareketleri böyle olmaz gibi ne olabilir ki bu
Neden bir doktora gitmiyorsunuz bence buradaki kimse size teşhis koyamaz kesin şudur diyemez

Back
X