Yardım adetim 6 gün geçti test yaptım negatif

asenaalp

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2023
31
13
3
26
Merhaba anneler bakarmisiniz varmı yokmu silik görüyorum tam emin olamadım uykuda tutmadı bu saatte uyumayan annelere atmak istedim beyaz cizdiklerim 2 gün arayla yaptım siyah olanı ise dün yapmıştım ama yine emin olamadım adetimden 6 gun geçti varmı sizce teşekkür ederim şimdiden

Eklentiler

• IMG_20231126_025856.webp
    IMG_20231126_025856.webp
    67,6 KB · Görüntüleme: 115
Merhaba anneler bakarmisiniz varmı yokmu silik görüyorum tam emin olamadım uykuda tutmadı bu saatte uyumayan annelere atmak istedim beyaz cizdiklerim 2 gün arayla yaptım siyah olanı ise dün yapmıştım ama yine emin olamadım adetimden 6 gun geçti varmı sizce teşekkür ederim şimdiden
Aaaa çok şaşkınım aynı durumdayız şu an 3 gün geçtiğinde kan testi vermiştim negatif çıkmıştı en son cuma bi daha gebelik testi yaptım negatifti muhtemelen mevsimsel bi gecikme yaşıyoruz🫠

Aaaa çok şaşkınım aynı durumdayız şu an 3 gün geçtiğinde kan testi vermiştim negatif çıkmıştı en son cuma bi daha gebelik testi yaptım negatifti muhtemelen mevsimsel bi gecikme yaşıyoruz🫠
Geçen ay 26sinda olmuştum adet programı kullanıyorum oraya baktım 20sinde olmam gerektiğini gösterdi olmadım 26sini bekledim bugünü yine olmadım kafam biraz karıştı kuruma çizgisi olabilir mi

Geçen ay 26sinda olmuştum adet programı kullanıyorum oraya baktım 20sinde olmam gerektiğini gösterdi olmadım 26sini bekledim bugünü yine olmadım kafam biraz karıştı kuruma çizgisi olabilir mi
Valla bana kalırsa direk kan testi verin net sonucu oradan alırsınız

Suan gidemem ama 2 3 gün sonra gidebilirim anca canım birde bazı yerlerde birşey okumuştum kuruma çizgisi olduğu zaman teste su tamlatiliyormus bende öyle yaptım ama çizgiler kaybolmadi aynı duruyor yarın test alıp bakacam bakalım hayırlısı

Eklentiler

• IMG_20231126_194539.webp
    IMG_20231126_194539.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 111
Karartma yaptım çizgiler hafif var sanki canım yoksa bana mı öyle geliyor bilemedim

Eklentiler

• FB_IMG_1701028756867.webp
    FB_IMG_1701028756867.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 82
  • FB_IMG_1701028756867.webp
    FB_IMG_1701028756867.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 99
Var denilecek silik çizgi yok pembemsi silik çizgi oluyor hamile olunca bir kaç gun sonra yeniden tekrarlayin belki gec dollenmedir

Suan gidemem ama 2 3 gün sonra gidebilirim anca canım birde bazı yerlerde birşey okumuştum kuruma çizgisi olduğu zaman teste su tamlatiliyormus bende öyle yaptım ama çizgiler kaybolmadi aynı duruyor yarın test alıp bakacam bakalım hayırlısı

Bence 2-3 gün sabredin böyle her gün test yapmak da çok yoruyor insanı şimdi size ümit vermek istemem sonra daha da üzülüyor insan ama Allah gönlünüzden geçeni nasip etsin🌸🙏🏻😊

Aynı durumdayım ve benim de kuruma çizgili bir testim var bu ay ne böyle herkeste bir gecikme

Benim de 8 gün gecikti 2 gün gecikince kan testi yaptırdım negatifti idrar testleri de negatif sadece bir tanesinde silik bir çizgi vardı biraz bekleyip kan vermeye gideceğim yine. İnşaallah hepimiz istediğimiz süt kokulu bebişlere kavuşuruz ☺️

Benim de 8 gün gecikti 2 gün gecikince kan testi yaptırdım negatifti idrar testleri de negatif sadece bir tanesinde silik bir çizgi vardı biraz bekleyip kan vermeye gideceğim yine. İnşaallah hepimiz istediğimiz süt kokulu bebişlere kavuşuruz ☺️
Amin inşallah canım 🥰

Bi arkadaşım var 3. Gün kan testi vermiştim negatif çıkmıştı olsaydı çıkardı diyor boşuna ümitlenme dedi ama yarın 1 hafta olacak gecikme olalı benimde yeniden kan versem mi acaba duphaston kullanmaya başladım bugün

Back
X