Malesef cok duygusalim ve hemen demoralize oluyorum. Cok haklisiniz insallah kalp kirmadan hayir demesini ogrenebilirim. Cocuk icin tup bebekle bile sansimizi %5 veriyor doktor tabi nasip hakkimizda hayirlisi insallah. Yorumlariniz icin cok tesekkur ederimHerkesi memnun etmekten vazgeçin ikiniz de canım. Yani çok yorum yapmalarına da izin vermeyin. Biz böyle düşündük karar verdik o kadar. Saygı duymayı öğrenecekler. Çok şükür eşinle iyi anlaşıyorsunuz bari.
Bebek için hemen vazgeçmeyin, hem bence daha erken en azından okulun bitsin. İş konusunu düzene oturt.
Evlatlık düşünceniz için sizi tebrik ediyorum. Ama o daha büyük sorumluluk. Bence biraz sabredin herşey yoluna girer canım.
Bir de sen biraz duygusalsın galiba. Bu yüzden çabuk demorolize oluyor olabilirsin. Maddi durumunuz el veriyorsa git psikologa ama ilaç için değil. Özel psikologlar konuşarak, düşüncelerini yönlendirerek ve farklı uygulamalarla sana destek oluyor. Ama bana sorarsan eşin destekçin zaten gerek yok diyorum.
Herşeyin hayırlısını dilerim
Canım farklı doktora gittinizmi hiç. Bazen doktor değiştirip çocuk sahibi olanlar oluyor. Biraz araştır istersenMalesef cok duygusalim ve hemen demoralize oluyorum. Cok haklisiniz insallah kalp kirmadan hayir demesini ogrenebilirim. Cocuk icin tup bebekle bile sansimizi %5 veriyor doktor tabi nasip hakkimizda hayirlisi insallah. Yorumlariniz icin cok tesekkur ederim
Malesef annem esimi yeterli bulmuyor. Daha zengin daha daha dah sole boyle biriyle evlenebilirdin modunda. Ama ben esimi cok seviyorum esim 2 universite okumus cok agirbasli ve cok caliskan biz elhamdulillah mutluyiz ama annem bunu kabullenemiyor birde malesef benim tarafimda cok bosanma var ve en ufak biseyde nolcak bosanirsiniz diyorlar. Insallah cocugumuz olmasini cok istiyoruz. Ama tup bebek seruveni cok zorlu bir yolDurun bakalım ilk negatif sonuçta havlu atmayın hemen
Önce anneni Kv ni unut onlara da herhangi biri gibi davran dinle ve de geç seni değiştirmelerine izin verme
Okulu bitirmeye ve kpss ye odaklan
Okul geçilse bitinceye yani kısaca Temmuz'a kadar bebek defterini kapat olursa kendi olsun de geç
Okul bitsin kpss geçsin o zaman git şehirdeki en iyi tüp bebek merkezine tedaviye başla
Olmayacak diye değil olanların ki nasıl olmuş diyerek
Bak başka birine de yazdım sıfır sperm dediler eşim Kıbrıs'tan sperm alırız demişti ilk denemede oldu tüp bebeğimiz
Bazılarınınki de 3. 4. De oluyor teknik gelişiyor vs vs
Tek etken morali yüksek tut o aileleri de kayle alma
Sanki annen eşinden memnun değilmiş ve her an bunu başına makuyormuş gibi geldi hani bak çocuğunuz bile olmuyor işte tadında
Ankara ve bursada gitmedigim doktor kalmadim tabiki hepsi hemen bugun tupbebege baslayalim diyor ama biraz ustune gidince sansimizin cok dusuk oldugunu soyluyorlarCanım farklı doktora gittinizmi hiç. Bazen doktor değiştirip çocuk sahibi olanlar oluyor. Biraz araştır istersen
Yuzde 0 ve hic yukselme olmadi 2 yildirCiddi morfoloji bozukluğu demişsiniz özel olmazsa ne kadar yüzde kaç morfoloji.
Anladım canım bizim yüzde ikiydi oyüzden sordum. Boş gebelik geçirdim diyorsun, demekki hamile kalabiliyorsun. Bence önce kpss odaklan,sonra tekrar tüp bebeğe başlarsın. Aileleri de hiç duyma tıka kulaklarını,önemli olan evin içindeki huzur. Eşinle birbirinizi seviyorsunuz el ele verdikten sonra önünüzde hiç bir engel olamaz.Yuzde 0 ve hic yukselme olmadi 2 yildir
Ankara ve bursada gitmedigim doktor kalmadim tabiki hepsi hemen bugun tupbebege baslayalim diyor ama biraz ustune gidince sansimizin cok dusuk oldugunu soyluyorlar
Sahin beye gitmedik hic. Soranus jimer ve pembemaviyle gorustuk hatta soranusta basarisiz bi denememiz oldu. Su an aslinda tup bebekten once kendi icimde halletmem gereken meseleler var. Bu kadar stresle tutcagi varsada tutmayacaktir. Once kafami toplayip hayatima bi yon cizmeliyim. OnerinIz icin tesekkur ederim. Yaza dogru esime tekrar test yapilacak %1 e bile cikarsa sansimiz var ozaman sahin beylede gorusuruz insallahbursa demişsin
biz de bursa'dayız
acıbadem şahin bey bizim doktorumuz
biraz soğuk vs durur ama iyi bir doktor
bence olmayacak olana da olmaz ya da zor der
bir hastasının yumurta toplamasını gece 3 te yapmışlığı var yani
yanımda telde konuşup randevusunu ayarladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?