- 25 Mayıs 2012
- 295
- 187
- 323
Dertlerim kimine gore dert degil biliyorum. Anlatinca benim derdim daha zor diyenleriniz de olacaktir fakat bu deetler bana gore cok buyuk ve cok zorlaniyorum. 4yildir evliyim cok severek evlendik cok sukur tek duzgun kismim bu. Bi yandan uni okuyorum son siniftayim. Gecen yaz babami kaybettik ustune bos gebelik gecirdim. Cocuk sahibi olamiyoruz bende ufak defek hormon oynamalari esimde ise ciddi bir morfoloji sorunu var annem para hayatta herseydir niye cocuk sahibi olmak istiyoruz diye surekli beni azarliyor kayinvalidem niye cocuk yapmiyorsinuz diye esimin tarafi malesef kendini yetistirememis ve cok cahiller ilkokul bile mezuni degiller okumak hersey degil ama hayatlari bombos kendi tarafimsa cok asiri bilmis zaten hic evlenmemi istemediler. 2 taraflada surekli problem yasiyoruz isin kotu tarafi esimde bende cok mulayimiz ve ailelerimize kiaymiyoruz ama onlar bize ciddi sekilde kiyiyorlar. esim 34 ben 28 yasindayim gercekten cocuk sahibi olmayi cok istitoruz ama tibben cok zor bi asamadayiz tup bebek denedik ama zaten onunlada sansimiz cok dusuk.evlatlik almayi ciddi sekilde istiyoruz ama esimin ailesi bu konudada cok dar goruslu benim ailem birtek bu noktada cok pozitif.Bunlar yetmezmis gibi esim ekonomik idareden hic anlamiyor ve ben suan calismiyorum. Hem okul hem ev isleri bide calisirsam temelli siyiririm heralde. arabamizi satmak zorunda kaldik. Bi sure sonra alicaz ama Bu sene kpss ye hazirlanmaya calisiyorum o bile cok zor oluyor. Tasinmak zorunda kaldim ve okulum cok uzakta. Cok yoruldum bunaldim sıkldim. 2 gunde bir agliyorum. Dayanmakta gucluk cekiyorum.herseyi birakip kacmak istiyorum.psikolojik yardim almayi dusundum ama evlenmeden gitmistim evet haplar ise yariyor ama uyusuyorsun psikologsa surekli cozum sende diyor kendim cozebilsem tonla para neden vereyim. Kendimi cok caresiz hissediyorum. Rabbime teslimiyette cok gucluk cekiyorum. Dinende cok zayifladim.boyle olmak istemiyorum ama cok caresiz hissediyorum.cikmaz sokakta gibiyim. Iste bole en azindan icimi doktum....