Yardım anlayan biri

valienttee

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2025
14
-2
1
28
5 temmuz son regl tarihimdi yumurtlama tarihim 19 uydu klomen kullandım gün aşırı ilişkiye girdim bugün test verdim 3 Ağustos beta HCG 0.06 geç döllenme olabilir mi anlayan biri yardımcı olabilir mi lütfen

5 temmuz son regl tarihimdi yumurtlama tarihim 19 uydu klomen kullandım gün aşırı ilişkiye girdim bugün test verdim 3 Ağustos beta HCG 0.06 geç döllenme olabilir mi anlayan biri yardımcı olabilir mi lütfen
Bu sonuca göre imkansız

Yumurtlama tarihi 19 u ise geç döllenme ihtimali ortadan kalkar
Bugün yarın adet olmanız lazımdı
Eğer 19 undan sonra geriden gelen bir yumurta varsa ve takip etmediyseniz o zaman geç döllenme ihtimali vardır

Yumurtlama tarihi 19 u ise geç döllenme ihtimali ortadan kalkar
Bugün yarın adet olmanız lazımdı
Eğer 19 undan sonra geriden gelen bir yumurta varsa ve takip etmediyseniz o zaman geç döllenme ihtimali vardır
Geriden gelen yumurta olup olmadığını bilmiyorum ama hala hasta olmadım sabırsızlıkla bi mucize bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…