Yardım arkadaşlar Elevit mi yapıyor bunları?

naneli_limon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
796
90
118
Mrb arkadaşlar benim dışkım çok koyu. Üstelik makatta kaşıntı ve iç çamaşırıma gelen siyah leke var. Her gün oluyor nerdeyse. Doktoruma söylemeyi unuttum ve randevuma daha epey zaman var. Elevit kullananlar bana yardımcı olabilir mi? sizde de aynı durum var mı?

cnm bnce dışkındaki koyuluk eğer kullanıyorsan kan hapından olabilir?
hatta yeşilmsi oluyor ve resmen ilaç kokuyor.
bn de daha önce hergün kullandm elevt fakat hiçbir skıntım yoktu,şimdi haftada 2.
çok kilo yapıyor,dikkat bu arada.

evet malesef benim hamileliğimdede böyleydi elevit yapıyor ne zamanki bıraktım dışkım kendi rengine döndü yinede doktorunla konuş istersen .

Cnm hangisi çok kilo yapıyo kan ilacı mı elevit mi anlamadım??

cnm aynı sey bendede oluyor.dr a sormustum demır haplarının yaptıgını solemıstı.endıselenecek bi sey yok demıstı

cnm aynı sey bendede oluyor.dr a sormustum demır haplarının yaptıgını solemıstı.endıselenecek bi sey yok demıstı

Ama ben demir hapına yeni başladım benim sorunsa yaklaşık 1.5 aydır devam ediyor bence elevit yaptı gibi ama kaşıntım yeni sayılır. Siyah leke gelmiyormu sizde?

Ama ben demir hapına yeni başladım benim sorunsa yaklaşık 1.5 aydır devam ediyor bence elevit yaptı gibi ama kaşıntım yeni sayılır. Siyah leke gelmiyormu sizde?

hmm o zaman elevit yada başka bir şey olabilir cnm ya.siyah lekelenme değil de büyük abdestim siyah geliyor benim.yediğin bir şeye karşı belkı hassaslaşmış olabilirsin kaşıntın ondan olabilir

Cnm hangisi çok kilo yapıyo kan ilacı mı elevit mi anlamadım??

pordon cnm,evet elevit.
kimi dr kilo yapıyor diyor kimi aksini iddia ediyor.
şöyleki mesela ben ilk üç ayımda inanılmaz mide bulantısı yaşadm ve sadece sodayla günümü geçirebiliyordum.
buna rağmen hergün elevit kullanıyordum ve 3 kilo almıştım =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…