Yardım arkadaslar

Insomnia 246

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2018
161
158
33
36
7hafta +6 günlük hamileyim fakat bu hafta tahlillerimde karaciğer enzimlerimin yuksek olduğunu söyledi doktor netten baktım bebek için tehlike olusturuyormus benim durumum da olan varmı yada bilgisi

7hafta +6 günlük hamileyim fakat bu hafta tahlillerimde karaciğer enzimlerimin yuksek olduğunu söyledi doktor netten baktım bebek için tehlike olusturuyormus benim durumum da olan varmı yada bilgisi
Benim de yüksek çıkmıştı ama bir kereye mahsus o günki yediklerinden bile yükselebilir bir hafta sonra tekrar kan verdiğimde düşmüştü ama ihmal etmemek gerekiyor tabi

Bilmiyorum bende netten baktım iyi şeyler yazmıyor inşallah geçer benimkide
Ben de senin gibi bakmıştım korkmuştum ama şöyle de birşey var çok yükseldiğinde avuç içleri ve ayak altı çok fena kaşınıyor işte o zaman gerçekten tehlikeli bir durum var demek oluyor erken doğuma sebep oluyor.Sen sürekli takipte kal inşallah düşer bu arada ben doğum yaptım sadece bir kere yüksekti onda da iki gün çok yemiştim o yüzden yükselmşti büyük ihtimal

Ben de senin gibi bakmıştım korkmuştum ama şöyle de birşey var çok yükseldiğinde avuç içleri ve ayak altı çok fena kaşınıyor işte o zaman gerçekten tehlikeli bir durum var demek oluyor erken doğuma sebep oluyor.Sen sürekli takipte kal inşallah düşer bu arada ben doğum yaptım sadece bir kere yüksekti onda da iki gün çok yemiştim o yüzden yükselmşti büyük ihtimal
Allah analı babalı buyutsun inşallah bebisini bende sağlıkla getiririm dunyaya

Ultrason ile karaciğerinize bi baktırın. Büyük ihtimal yağlanma varsa yüksek çıkmıştır.

Evt olabilir bi kere daha çıkmış ti sonra kilo verince iyi oldum ama yine kilo aldım doğumdan sonra benim için bişey olmaz ama bebege zarar vermez inşallah
Yok sıkıntı olacağını zannetmiyorum ben.. ama siz gene kontrolü elden bırakmayın..

Back
X