Yardim. Bebegim bana gelmiyo

Minikbirbal

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2015
224
57
298
31
11 aylik kizom var vr biz buyun gun evdeyiz yanyanayiz oynuoruz guluoruz ama eve babamiz gelince beni unutuyo bana gelmek istemiyo agliyo esimde sanki cocu 24 saat dovuyomusimda bu cocuk nie sana gelmek.istemio dio beni iyoce cildirtiyo nie boyle oldu anlamiyorum biz esim yokken gayet iyiz oyunlar kucagima gelmeler sevmeler ama babasini.gordumu sanki ben seytan oluom onun gozunde o derece agliyo cok uzuluyorum kendimden suoe duguyorum ole bagrian doven bi annr deilim tek dedim hyr annecm.o olmaz bunlar tecrubeli annlerden bilgi istiyorum

özlüyor demekki babasını :) altında bir şey aramak saçma bence sizi tüm gün görüyor sonuçta..takmayın kendinizi üzmeyin bence büyüyünce sizi daha çok sever :)

özlüyor demekki babasını :) altında bir şey aramak saçma bence sizi tüm gün görüyor sonuçta..takmayın kendinizi üzmeyin bence büyüyünce sizi daha çok sever :)
bende boyle diyerek kendimi avutmaya calisoyorum ama dedigim gibi tabiki ozler ama hic bana gelmemeside dusunduruyo umarim gecici bi durumdur annne olarak kendimi insan kotu hissetiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…