Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba muhtemelen linç yiyeceksin burdakiler bu görüntüden hoşlanmıyor .. gebelik ihtimalin var tabi ki 5 gün sonra adet olmazsan test yap adetini bekle
merhabalar 9 mayis koruasiz iliskim oldu yeni evliyim ve hic hamile kalmadim adet gunume 5 gun var ama 2 gundur pembe kanamam var 2 saat sonra kesiliyor ve karnimi altinda agri sanci oluyor hamile olma ihtimal varmi boyle paylastim sizde yerlesme kanamasi olabilirmi
Merhaba muhtemelen linç yiyeceksin burdakiler bu görüntüden hoşlanmıyor .. gebelik ihtimalin var tabi ki 5 gün sonra adet olmazsan test yap adetini bekle
Hanımefendi korkmuş olabilir kendini ifade edemediği için. Buraya atmış olabillir ayrıca üslubunuz fotoğrafdan daha iğrenç sende bir kadınsın teşekkürler
Estağfurullah, o sizin kendi naneliğiniz. Buradakiler hoşlanmıyor deyip kendinizi ayrı tuttuğunuz için merak ettim, normal bir insanı rahatsız eder çünkü o görüntü.