yardim bekliyorum

Merhaba muhtemelen linç yiyeceksin burdakiler bu görüntüden hoşlanmıyor .. gebelik ihtimalin var tabi ki 5 gün sonra adet olmazsan test yap adetini bekle

iğrençsiniz ya! insan şunu şuraya nasıl atar üfff

Merhaba muhtemelen linç yiyeceksin burdakiler bu görüntüden hoşlanmıyor .. gebelik ihtimalin var tabi ki 5 gün sonra adet olmazsan test yap adetini bekle
Buradakiler diye bisey demeyin lütfen, insani olarak nahoş bir görüntü kimse el alemin göt bezini görmek istemez.

Buradakiler diye bisey demeyin lütfen, insani olarak nahoş bir görüntü kimse el alemin göt bezini görmek istemez.
Hanımefendi korkmuş olabilir kendini ifade edemediği için. Buraya atmış olabillir ayrıca üslubunuz fotoğrafdan daha iğrenç sende bir kadınsın teşekkürler

ben hoşlanıyorum mu demişim? Kafa nane herhalde ben olanı söyledim yanılmadımda .. kadın kadına bukadar düşman olmasa keşke
Estağfurullah, o sizin kendi naneliğiniz. Buradakiler hoşlanmıyor deyip kendinizi ayrı tuttuğunuz için merak ettim, normal bir insanı rahatsız eder çünkü o görüntü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…