Yardim ben artik isin icinden cikamiyorum :(

SevdimSeviyorum

Guru
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2012
93
0
296
Belçika
Esini cok seven, bi dedigini iki etmeyen her firsatta opup koklayan sevdigini soyleyen bi adam neden birlikte olmak istemez soruyorum size, cunki bi anlam veremiyorum artikk isin icinden cikamiyorum ! Beni aldatmio eminim cok sevio hic suphem yok.. Ama is cinsellige geldimi yok iste, benim istemelerimle haftada bi oluyo simdilik, ama bende hadi demessem 1 ay aklina bile gelmez..

Cirkin degilim, fizigim yerine, gencim daha 21 yasindayim 8 aylik evliyiz neden boyle neden Kadin gibi hissetmiyorum kendimi, cekici hissetmiyorum.. Ne yaparsam yapayim cinsellik konusunda ilgisini cekemiyorum, evin icinde neredeyse ciplak dolasicam onda bile tik yok. Ama ben hadi yapalim dedimmide yapiyoruz istememezlik yapmio, o an zevkte aliyo hissediyorum ama neden boyle neden benim istememi beklio. Doktorluk bi durum varmi, ne yapayim nereye gideyim yardim ediiinnn

ne denir bilmiyorum geçmiş olsun yada inş en kısa zamanda düzelir. erkeklerin yediği aşırı hormonlu gıdalardan mıdır nedir çok duyuyorum bu rahatsızlıkları. ama dua edin en azından yanınızda gece aynı yatkta yatıyosunuz ben aylardır yanlızım ve bu çok kötü

normaldir canım biraz kendı halıne bırak mutlaka rayına oturacaktır.aynı sorun bendede olmustu 1 hafta ne kı 2 ay yanıma gelmedı ama sımdı hersey normale döndü. konuşmayı deneolmuyorsa biraz da kendi halıne bırak

canım geçmiş olsun inşallah en kısa zamanda düzelir yinede psikolgtan yarım alabilirsin

canım senin sorunun ne hiç konuşmadın mı eşinle

Oyle mi dersiniz, duzelirmi kendiliginden ? Ben ne yapacagimida sasirdim birakayimm 1 ay sonrada olsa kendi mi gelsin, yoksa haftada bir de olsa benmi isteyeyim, bazen diyorum bosver istemiycem bidaha ama aramiza daha cok sogukluk gircek diye korkuyorum ?

Tabikide sordum kendisine, ama bu konu hakkinda konusmuyor bi sorun yok diyor kendinden emin bi sekilde sen abartiyorsun dio gulup gecio tum tepkisi bu, onada ayri bi sinir oluyorum zaten o ayri

Demek ki adamda cinsel arzu fazla yok.
Olabilir.
Herkes aynı duygu ve dürtülerde olacak değil ya.

Tabikide sordum kendisine, ama bu konu hakkinda konusmuyor bi sorun yok diyor kendinden emin bi sekilde sen abartiyorsun dio gulup gecio tum tepkisi bu, onada ayri bi sinir oluyorum zaten o ayri

canım üsütne gitme olayların akışına bırak belki seni mutlu edemiyorum düşüncesine sahip olabilir bazı erkeklerde böyle

aynen ustune gıtme canım benımkı alırdı bılgısayarı otururdu konusmazdı bende telımı alır otururdum .konusmaya calıstım konusmadı.kapattı konuyu.hemde zayıf halımle bana yanasmadı sımdı baya kılo almıs olmama ragmen ıyıyız:) sabahları yaklas ona sadece oı yuzden degıl uyanmasına yakın sarıl mutlaka tepkı verecktır tecrubeyle sabıt:)

sana hiç yaklaşmasa sorun var diyecektim ama sen yaklaştığında geri çevirmiyorsa haftada bir oluyorsa bence canını sıkma demek ki adam çok istekli biri değil her erkek çok arzulu olacak diye bir kural yok canım boşuna kendini üzme eşinin üstüne gitme biraz zamana bırak

Ya ayni sorun bende de var canim arkdsm. zaten bende de evlilikten sekkiz dokkuz ay sonra basladi ayni sorun.cocuktan sonra daha da derinlesti.ben de soylemesem aklina gelmiyor akisina biraktim sinirlendim tavir yaptim diyisen bir sey yok.ayni ben cozemedim arkdasim canim cozersen bana da soyke

Belki çok yoğun çalışıp yorgun düşüyordur adam. Belki kafasını kurcalayan iş, aile vs sorunları var, aklı çok dolu olduğundan cinselliği düşünmeye sıra gelmiyor.
Belki de sizi kırmak istemediği için size söyleyemediği şeyler var aranızda.
Ne bileyim mesela:
tüylerinizi zamanında alıyor musunuz?
Dişlerinizi günde 2 kez fırçalıyor musunuz?
Vücudunuzda herhangi bir intihap durumu var mı, yani romatizmanız bile varsa içinizde ağzınızdan bu dizinizdeki intihap kokar, ya da diş çürüğünüz, diş taşınız var mı?diş taşı bile koku yapar çoğumuz ciddiye almıyoruz ama.
Sonra eşler birbiri ardından lavaboya girmemeli bence. Bir de pedini eşinin yanında değiştiren kadınlar varmış, öyle olmasa da çöpte görmek bile yeter bazen.
Evin temizliğine de takıp cinsellikten soğuyor bazıları o da ayrı bir dert.
Yani sizi suçlamak istemem yanlış anlamayın ama olayları iyice bir inceleyin derim.
Bir de evde çok açık saçık dolaşmayın, bilakis kapalı ama şık olun. Yoksa soyununca heyecan duymaz adam her dakika gördüğü gögüs ve bacaktan etkilenmeyebilir.

İşi nasıl yorucu mu canım çünkü erkekler iş stresinden etkileniyorlar. işi streli ise olabilir bir durum

canım cinsel bir problemi olmalı erken boşalma vs. o yüzden birlikte olmak istemiyor genellikle erkekler eksik hissediyorlar
umarım zamanla geçer ama her evlilikte bazı dönemlerde olabiliyor bu tür sorunlar

Genelde yeni evliliklerde esler birbirlerinden cekinir özellikle kadinlar istekli olsalarda hep karsidan teklif gelmesini beklerler reddedilme korkusu yada benzeri.
Esiniz siz teklif ettiginiz zaman sizi geri cevirmiyor yani bu bi sorunu olmadigini gösteriyor, belki de hep bu teklifi sizin tarafinizdan bekliyordurbu yüzden böyle davraniyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…