yardım bilenler lütfen cevap versin sancı kötümü ?

funda_ey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
1.357
1
116
İstanbul
arkadaşlar 5 gün sonra belli olacak herşey ama benim sancım ver ve endişeliyim sanacısı olan varmıydı bilgi verimısınız tutunuyormu yoksa kaybediyormuyum 13 agus.kan testim var ama bu gün çok agrım mafoldumben Çok üzgünüm çoook

canım seniçok iyi anlıyorum benim de 11 ağustosta tahlilim var ve senin gibi 3 gündür kasıklarımda çok yoğun sancılar var. sanki adetim sökülüvericek gibi. hemşire bana kasık ağrıları olabilir normal dedi.belim de ağrıyor biraz .inşallah hayırlısı olur.

biliyorum çok zor ama stres yapmamaya çalış. inşallah bu olumsuz bir işaret değildir. benim de ara ara çok şiddetli sancılarım oluyor 2 gündür daha da yoğun yani.transfer sonrası hemşire beklemediğimiz tek şey yoğun bir kanama dedi.içini ferah tutmaya çalış.dua et.Allah hepimizin yardımcısı olsun,hepimize gayret kuvvet sabır versin inşallah

arkadaslar agrinizin olmasi normall sadece endise etmeyin ins bebisleriniz sinizledirrr bende suan test sonucumu aldim ama hala tereddutteyim ben goguslerimden anladim hamis oldugumu ve yuzumde sivilcelere ciktiii ama cogu arkadasimin kasiklarinda agrisi oluyor

aynı ağrıları bende yaşıyorum vbel ve kasık ağrısı.merak etme bana iyiye işaret old söylediler içini ferah tut.

arkadaşlar çok teşekkürler yazdıklaını için dünden beri çok moralim bozuk ama yazılarınızı olumak bana çok iyi geldi inşallah iyi haberler alırız hepimiz

kızlar aynısı bendede oldu kaık ve bel ağrılarından sabahlara kadar yatmadım ama şimdi çok şükür hamileyim umuttsuzluğa düşmeyin.

kıslar agrılar oluıyor ıcınız rahat olsun benımde kasık agrılarım çok var ve bel agrısı asırı yorgunluk ıstahsızlık herkesın belirtılerı farklı oluyor oyuzden takılmayın

canlarım benimde belim çok ağrımıştı halada ağrıyo merak etmeyin kendinizi yormayın bebklerinz sizlerledir inşallah benim adet kanamam bile olmuştu 4 gün kahverengi canınızı sıkmayın

canım sakın panik yapma bende transferimin 7.gününde sancılanmıştım sancılarım o kadar çoktu ki adet oldum sandım gece uykumdan dahi uyandım o sancıyla ona göre düşün abartısız söylüyorum olmadığını sandım çook üzüldüm ama boş yereymiş üzüntülerim allaha şükür pozitif çıktı hamileyim sana tavsiyem sakin ol noo panik meleğin seninledir onuda üzmeee
r

canım hiç kafana takma moralini yüksek tut rabbime bol bol dua et..

canım ben adet agrısı gıbı agrı cektım devamlı hemde hergun cok korkmustum ama 12.günü hamıle oldugum ögrenince korkularımın yersiz oldugunu anldım korma

selam benim de 13 Ağustos test günüm. benimde sancım var az azda olsa sürekli bir sancı. birde benim transferimin 5 ve 6. günü kahverengi lekelenmem oldu. bilmiyorum iyi mi kötü mü. gün yaklaştıkça gerilmeye başladım.

FUNDA cım bugün tahlili yaptırdım yarın belli olacak benim. Benim de hala ağrım var. sen nasılsın merak ettim? Allah hepimize hayrlısını versin nşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…