- 20 Mart 2025
- 250
- 34
- 13
- 24
- Konu Sahibi manyakkedi
Ultrasona göre 5+5 uygulamaya göre 5+3 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kese 16 mm ama embriyo henüz oluşmamış dedi boş gebelik olabilir mi tekrar gitmek için ne kadar süre beklemeliyim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KızlarUltrasona göre 5+5 uygulamaya göre 5+3 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kese 16 mm ama embriyo henüz oluşmamış dedi boş gebelik olabilir mi tekrar gitmek için ne kadar süre beklemeliyim
Canım embriyo hemen görünmeyebilir boş gebelik demek için ikinci kontrole gittiğinde eğer kese büyütmemişse yada kese büyütüp bebek yoksa boş gebelik deniyor şimdiden böyle düşünme inşallah bebişi görürsün bence bir hafta sonra tekrar gitUltrasona göre 5+5 uygulamaya göre 5+3 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kese 16 mm ama embriyo henüz oluşmamış dedi boş gebelik olabilir mi tekrar gitmek için ne kadar süre beklemeliyim
7 haftayı beklesem daha net sonuç alırım değil mi bilemedim bugün kahverengi akıntım da var korkuyorumCanım embriyo hemen görünmeyebilir boş gebelik demek için ikinci kontrole gittiğinde eğer kese büyütmemişse yada kese büyütüp bebek yoksa boş gebelik deniyor şimdiden böyle düşünme inşallah bebişi görürsün bence bir hafta sonra tekrar git![]()
Nezaman gitmiştin doktora?? Kahverengi akıntın varsa Progestan başla canım düşük önleyici eğer kırmızıya dönerse direk acile git hem bakarlar hemde düşük önleyici yaparlar7 haftayı beklesem daha net sonuç alırım değil mi bilemedim bugün kahverengi akıntım da var korkuyorum
Doktora ilaç vermeyecek misiniz dedim embriyo oluşmamış ilaç veremem dedi merkeze gidicem belki orada ki acil doktoru verirNezaman gitmiştin doktora?? Kahverengi akıntın varsa Progestan başla canım düşük önleyici eğer kırmızıya dönerse direk acile git hem bakarlar hemde düşük önleyici yaparlar
Alakası yok canım benim daha değerim 150 iken Progestan ve oksapar iğne başladım hala da kullanıyorum iş işten geçtikten sonra neye etki edecek bu doktorlar neden böyle anlam veremiyorumDoktora ilaç vermeyecek misiniz dedim embriyo oluşmamış ilaç veremem dedi merkeze gidicem belki orada ki acil doktoru verir
Kesin verir bekleme derim kahverengi akıntın var düşük tehdidi olabilir belli olmaz dediğim gibi benim daha değerim 150 idi başlamıştımDoktora ilaç vermeyecek misiniz dedim embriyo oluşmamış ilaç veremem dedi merkeze gidicem belki orada ki acil doktoru verir
Hayır canım bir dur :) şuan zaten sadece kese görünür ben de 5+2 de kese gördüm 6+2 de hem bebek vardı hem kalp atışı ki 8.haftaya kadar göremesen ve duyamasan da telaş etme zamanı var herkeste değişiyor. Sen yine de 7.haftada tekrar git eminim bebeği görürsün kalbini de duyarsınUltrasona göre 5+5 uygulamaya göre 5+3 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kese 16 mm ama embriyo henüz oluşmamış dedi boş gebelik olabilir mi tekrar gitmek için ne kadar süre beklemeliyim
İnşallah çok teşekkür ederimHayır canım bir dur :) şuan zaten sadece kese görünür ben de 5+2 de kese gördüm 6+2 de hem bebek vardı hem kalp atışı ki 8.haftaya kadar göremesen ve duyamasan da telaş etme zamanı var herkeste değişiyor. Sen yine de 7.haftada tekrar git eminim bebeği görürsün kalbini de duyarsın
Acil doktoru kan uyuşmazlığım olduğu halde iğne bile yapmadı randevu al öyle vurdur diyor randevu temmuza kadar yok iğne de 72 saat içinde yapılmalıymış doktorlar bi acayip gerçektenKesin verir bekleme derim kahverengi akıntın var düşük tehdidi olabilir belli olmaz dediğim gibi benim daha değerim 150 idi başlamıştım
Merhaba sağlıkla ınsallah surecınız yürüsünUltrasona göre 5+5 uygulamaya göre 5+3 haftalık hamileyim bugün doktora gittim kese 16 mm ama embriyo henüz oluşmamış dedi boş gebelik olabilir mi tekrar gitmek için ne kadar süre beklemeliyim
Beta değerlerim takip edilmiyor kanama yok ama kahverengi lekelenme varMerhaba sağlıkla ınsallah surecınız yürüsün
Boş gebelık ben yaşadım. Daha erken bence de süreç görülmemesi normal
Benım gecıkmem oldu gıttım beta verdım ve ıkı günde bı beta degerım çok yavaş artıyordu ve daha sonra kanamam başladı doktora gıttım betadan sağlıksız olduğunu anladı dış mı boş gebelık mı öğrenmeye çalıştı ve 9-10 haftaya kadar sureklı kontrole gıttım. Beta degerlerımız nasıl kanama yok degıl mı![]()
Gec dollenme olabılır dıye de beklemıstık çok şükür kanamadan anlamıştı doktor kalbınızı ferah tutun daha erken aşamaBeta değerlerim takip edilmiyor kanama yok ama kahverengi lekelenme var
Canım benden sana tavsiye hemen özele git onlar sana bir ilaç verecektir pnu kullan lekelenmen bak nasıl bitiyor Allahın izniyle. Ben bu doktorları anlamıyorum resmen düşğk yapalım diye bekliyorlar. Ben 43 beta ile hamileliğimi öğrendim 2 gün sonra 70 oldu devletteki doktor değerin az artmıl 2 gün sonra telrar gel değerin düşerse kürtaj yapıcam dedi ve lekelenmem bardı kahverengi. Sonra ben korktum ertesi günü özele gittim 1350 muayene parası ödedim doktor ilaç verdi 2 güne lekelenmem geçti ve betam çol hızlı arttı. Sen git özele canım paraya kıy yapacak nişry yok bir kere gidersin lekelenmen futunca tekrar devlete gidersinBeta değerlerim takip edilmiyor kanama yok ama kahverengi lekelenme var
Özele gittim canım progesteron desteği ve iki kimyasalım olduğu için kan sulandırıcı verdi ultrason da 6 haftalık gözüküyor ama hala bende embriyo oluşmamış yolk sac fln görüldü oysakiCanım benden sana tavsiye hemen özele git onlar sana bir ilaç verecektir pnu kullan lekelenmen bak nasıl bitiyor Allahın izniyle. Ben bu doktorları anlamıyorum resmen düşğk yapalım diye bekliyorlar. Ben 43 beta ile hamileliğimi öğrendim 2 gün sonra 70 oldu devletteki doktor değerin az artmıl 2 gün sonra telrar gel değerin düşerse kürtaj yapıcam dedi ve lekelenmem bardı kahverengi. Sonra ben korktum ertesi günü özele gittim 1350 muayene parası ödedim doktor ilaç verdi 2 güne lekelenmem geçti ve betam çol hızlı arttı. Sen git özele canım paraya kıy yapacak nişry yok bir kere gidersin lekelenmen futunca tekrar devlete gidersin
Canım çok normal yolk saç oluştuysa embriyoda yüksek ihtimalle oluşur diyorlar merak etme 7.haftada görürsün Allahın izniyle. Bende keseyle yolk gördüm embriyo daha görülmedi senle aynı şeyleri yaşıyoruz benide haberdar et lekelenmen devam ediyor mu bol bol dinlen ilişkiye girme sürekli yatmaya çalış şuan kaç haftalıksın bidr alttan mı baktı sana keseyi öyle mi gördğÖzele gittim canım progesteron desteği ve iki kimyasalım olduğu için kan sulandırıcı verdi ultrason da 6 haftalık gözüküyor ama hala bende embriyo oluşmamış yolk sac fln görüldü oysaki![]()
Karından gördü keseyi sata göre 6+1 haftalık ama ultrason daha fazla ölçüyor dün tekrar lekelenme başladı sizde durumlar nasılCanım çok normal yolk saç oluştuysa embriyoda yüksek ihtimalle oluşur diyorlar merak etme 7.haftada görürsün Allahın izniyle. Bende keseyle yolk gördüm embriyo daha görülmedi senle aynı şeyleri yaşıyoruz benide haberdar et lekelenmen devam ediyor mu bol bol dinlen ilişkiye girme sürekli yatmaya çalış şuan kaç haftalıksın bidr alttan mı baktı sana keseyi öyle mi gördğ
Canım benim alttan gördü 5+4 ile uyumlu dedi ayın 22sinde tekrar gidicem kalp atışını duymak için bende lekelenme bitti sen lacı kullanmaya devam et kaç gündür kullanıyorsun. İlaç kullandığın için lekelenmeden korkma bu leke 3 aya kadar gelebiliyormuşKarından gördü keseyi sata göre 6+1 haftalık ama ultrason daha fazla ölçüyor dün tekrar lekelenme başladı sizde durumlar nasıl
Geçen hafta çarşambadan beri kullanıyorum . Ama ilaçlar çok baş dönmesi yapıyor bir an önce sıkıntılı günleri atlatırız inşallah leke geldikçe endişeleniyorumCanım benim alttan gördü 5+4 ile uyumlu dedi ayın 22sinde tekrar gidicem kalp atışını duymak için bende lekelenme bitti sen lacı kullanmaya devam et kaç gündür kullanıyorsun. İlaç kullandığın için lekelenmeden korkma bu leke 3 aya kadar gelebiliyormuş