yardım doğumdan çok korkuyorum..

Karboncum çok ağır konuşmuşsun, hiç gereği yokken. Herkesin bir düşüncesi var ve saygı duymak lazım. Normal doğum kolay kilo verebilmek açısından sezeryandan iyi hepsi bu kadar benim açımdan. Bi anlamda sana katılıyorum bende. Bende ilk hamileliğimde sancıyı ve sonrasında yaşayacaklarımı bilmediğim için hep normal doğum istedim. Ancak öylesine pişman oldumki anlatamam. Doğum öncesi ve sonrasında tam 2 ay acı çektim. Çok ama çok korkunç bir doğum yaşadım. O yüzden bir daha asla normal doğurmam. Şimdi 6 aylık hamileyim ve rahat rahat sezeryan olup çıkıcam inşallah. Herkese hayırlı doğumlar ne şekilde olursa olsun.

alsanaalsanasmile
bencede tırsın normalden kaldrsnlar su normal dogumu ya saglıklı falan degl nesı saglıklı anıra anıra dogruyosn hayret bsey ya acaıpp gcık oluorm normall yapcam ben saglıklı olur dıyen kıttt ınsanlara kalbın dursn dogrrkende gor gununu allahm ya sezeryann canmm sezryan bagra bagra yazcm burayada nedr bu anlamdm ben en zorunu secmenın mantıgı nedr yanı cozemedm arkadslr valla ya

alsanaalsanasmilealsanaalsanasmile:oklava::oklava:kötükedihüso

fazla bişey yazıpta parmaklarımı yormak istemedim

parmaklarıma yazık

11 aylık oğlum var ve şuan 5 aylık hamileyim ilk doğumum çok zor geçti , dikişlerim 2 ayda iyileşmedi iltihap yaptı oturamadım yatamadım ağrı sızı yani anlıycağınız kabus dolu günler yaşadım , şu anda tahmin edersinizki doğumdan çok çok çok çoooookkk korkuorum,sezeryanmı normalmi kararsızım yardımcı olursanız sevinirim ....

11 aylık oğlum var ve şuan 5 aylık hamileyim ilk doğumum çok zor geçti , dikişlerim 2 ayda iyileşmedi iltihap yaptı oturamadım yatamadım ağrı sızı yani anlıycağınız kabus dolu günler yaşadım , şu anda tahmin edersinizki doğumdan çok çok çok çoooookkk korkuorum,sezeryanmı normalmi kararsızım yardımcı olursanız sevinirim ....

aynı acıları yaşamışız. bende o yüzden sancısız ve rahat doğurmak istiyorum bu bebeğimi. yani sezeryan olucam kısmetse.

korksamda yorumları okusamda normal doğurmak istiyorum allah yardımcımız olsun hepimizin çok zor ama çok mutluluk vericek bişe olmalı hem herkes doğum yapıyoo o kadar kötü deildir herhalde allah sabrını verir inş eskiden kadınlar 9 10 tane doğuruyolarmış hemde evde tarlada bahçede bizde kolayca doğururuz inş guclubacismile

korksamda yorumları okusamda normal doğurmak istiyorum allah yardımcımız olsun hepimizin çok zor ama çok mutluluk vericek bişe olmalı hem herkes doğum yapıyoo o kadar kötü deildir herhalde allah sabrını verir inş eskiden kadınlar 9 10 tane doğuruyolarmış hemde evde tarlada bahçede bizde kolayca doğururuz inş guclubacismile

katılıyorum ciciş.ben normali zaten o duygusallığı yaşamak ağlamayı duymak kucağıma hemen sarmak,doğar doğmaz emzirmekiçin, kendimle değil bebeğimle ilgilenmek içini stiyorum.

bencede tırsın normalden kaldrsnlar su normal dogumu ya saglıklı falan degl nesı saglıklı anıra anıra dogruyosn hayret bsey ya acaıpp gcık oluorm normall yapcam ben saglıklı olur dıyen kıttt ınsanlara kalbın dursn dogrrkende gor gununu allahm ya sezeryann canmm sezryan bagra bagra yazcm burayada nedr bu anlamdm ben en zorunu secmenın mantıgı nedr yanı cozemedm arkadslr valla ya

zihinsel bir sorunun mu var senin ?

Back
X