yardım edebılır mısınız kızlar ?

ndcndc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2013
19
15
88
Ankara
merhaba
ben yaklaşık on gündür sağlıklı beslenıyorum. sabahları peynır domates yumurtta ve bı dılım ekmekle kahvaltı oglen etli sebze yemegı veya et, akşam normal sebze. gunluk rutınım hemen hemen bu aralarda sut veya meyve atıstıyorum. gunluk yedıgım ekmek 2 dılımı gecmıyo. karbonhıdratı mumkun oldugunca azalttım yağdan kilo vermek için. hayatımdan şekeri unu pirinci nişastayı abur cuburu tamamiyle çıkardım. porsiyonlarımı da mumkun olduğunca küçülttüm. gunluk yaklaşık 3 litre su içiyorum ve bunun yanında zencefil tarcın ve limondan ödem çayı yapıp içiyorum. ilk günler de 2 bucuk kilo verdım fakat yaklaşık bı haftadır kılom sabıt bı turlu veremıyorum. bunu yaşayan var mı???

merhaba
ben yaklaşık on gündür sağlıklı beslenıyorum. sabahları peynır domates yumurtta ve bı dılım ekmekle kahvaltı oglen etli sebze yemegı veya et, akşam normal sebze. gunluk rutınım hemen hemen bu aralarda sut veya meyve atıstıyorum. gunluk yedıgım ekmek 2 dılımı gecmıyo. karbonhıdratı mumkun oldugunca azalttım yağdan kilo vermek için. hayatımdan şekeri unu pirinci nişastayı abur cuburu tamamiyle çıkardım. porsiyonlarımı da mumkun olduğunca küçülttüm. gunluk yaklaşık 3 litre su içiyorum ve bunun yanında zencefil tarcın ve limondan ödem çayı yapıp içiyorum. ilk günler de 2 bucuk kilo verdım fakat yaklaşık bı haftadır kılom sabıt bı turlu veremıyorum. bunu yaşayan var mı???

Kan tahlili yapilmadan diyete baslamak hatalidir bilmediginiz bir engel.olabilir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba

İlk zamanlar vücut farklı bir beslenmeye şaşırdığı için kilo kaybı daha çok olur ilerleyen zamanlarda vücut bu rutine alışır bu yüzden olabilir :8:
Ayrıca tabiki kan tahlili de şart :)

Ayni sorunu ben de yasiyorum canim. ayni senin dedigin gibi bir haftadir degismiyor kilom. nerde yanlis yapiyorum diye de bi baslik actim hatta.. Diyete ve spora devam ediyorum,insallah bu duraksama evresini atlatip kilo vermeye devam edicem :(

kılona boyuna uygun olan dıyete baslayıp buna paralel olarak kalorıyı ayarlamak lazım canım yoksa zamanla vucut adapte olacagından kıloda sabıtlenme olacaktır ayrıca dıyet yanında sporla da desteklenırse metabolızma degısıklıgı olacagından daha kolay kılo verırsın ;)

yazdığımdan beri spora da başladım sabah 1 saat akşam 1 saat yürüyorum. kan tahlillerimi de yaptırmıştım zaten sürekli tekrarlıyorum. demir eksikliğim var. ona göre besleniyorum ama diyetisyenin verdiği listeden de farkı yok beslenmemin. demir içeren yeşil sebzeler et ve yumurta gün içinde alıyorum. 2 yemek kaşığı pekmez yiyorum belki engel bu sayılabilir. ama yaptığım sporla yaklaşık 750 kalori yakıyorum ve gün içinde aldığım kalori de maksimum 1500. ayrıca hormonlarım normal. vucudum direnç mi gösteriyo bilemiyorum...

Back
X